Italien, Sestriere

Hotel Sud-Ovest

Halvpension

Fakta

Om Hotel Sud-Ovest

Bo på mysiga Hotel Sud-Ovest bland lugna omgivningar och där du med säkerhet får gott vin serverat.

Välkommen till Hotel Sud-Ovest - en liten magisk oas som ligger i den lugna delen av Sestriere och erbjuder det som du behöver för en fantastisk skidsemester.

När du kliver in genom dörren på Hotel Sud-Ovest kommer du direkt att lägga märke till den varma och vänliga atmosfären som familjen Roux bildar på hotellet. Renzo och hans dedikerade personal är beredda på att ge dig en oförglömlig upplevelse. De gör sitt yttersta för att få dig att känna dig välkommen och som hemma direkt från stunden du ankommer.

Maten

På Hotel Sud-Ovest har de gjort det enkelt för dig – du kan nämligen njuta av din skidresa med halvpension. Vill du ha italiensk mat så har du kommit helt rätt. Här får du en 3-rätters valmeny med autentiska italienska rätter. Är du den som älskar vin till middagen så kan du tryggt fråga Renzo om råd och vägledning gällande valet av vin – han är nämligen vinexpert och utbildad sommelier.

Börja dagen med en överdådig frukostbuffé som har ett fint urval av utsökta alternativ. Skäm bort dig själv med yoghurt, müsli och färskt bröd, samtidigt som du njuter av en varm kopp kaffe, te eller ett kallt glas juice.

Läge

Från hotellet har du 800 meter till både lift och pist och har du inget emot en promenad genom byn med skidorna på axeln kan du lätt ta den vägen till skidåkningen. Blir du svettig bara av tanken på att gå genom byn med skidutrustningen kan du vara lugn – du kan bara hoppa på skidbussen. Den stannar 50 meter från hotellet och kör dig liften så att du kan njuta av din skidsemester och spara energin till skidåkningen.

Hotellet ligger i den lugna delen av Sestriere och även om det ligger lite i utkanten så är det bara 300 meter till centrum. Upptäck vad Sestriere har att erbjuda när det kommer till restauranger, barer, specialbutiker, souvenirbutiker och inköpsmöjligheter.

Så sover du

Rummen på Hotel Sud-Ovest är fint inredda och välbehållna med fokus på din komfort. Efter en lång dag på pisterna kan du slappna av och komma ner i varv på ditt rum där det finns allt du kan behöva för att få en bra skidresa.

Om du ankommer med elbil/laddhybrid kan du ladda den i byn. Det finns en laddstation vid Hotel Cristallo. Fråga guiderna för mer information när de ringer veckan innan avresa.

Turistskatt på destinationen

Turistskatten ska betalas direkt till hotellet – antingen kontant eller med kreditkort. Turistskatten är inte inkluderad i resans pris eftersom vi vare sig får eller kan hantera ekonomi mellan regering och gäst. Turistskatt per person per natt varierar. Det är den officiella hotellklassificeringen och destination som ligger till grund för storleken på turistskatten. Läs mer här.

Vi ser fram emot att välkomna dig i Sestriere på årets skidresa!

Avstånd

Avstånd till pist : 800 m

Avstånd till lift: 800 m

Avstånd till centrum : 300 m

Avstånd till shopping: 450 m

Avstånd till skidbuss: 50 m

Avstånd till skiduthyrning: 500 m

Rum

Safety box Ja

TV Ja

Hårtork Ja

Wifi på rummet Ja

Badrum Ja

Toalett Ja

Mat och dryck

Pension Halvpension

Bar Ja

Restaurang Ja

Halvpension Ja

Faciliteter

Eldstad: Ja

TV-rum: Ja

WiFi (endast i lobby): Ja

Dubbelrum "Standard"

Fint rum inrett med dubbelsäng eller två enkelsängar samt badrum med dusch och toalett.
Sängkläder - Hårtork - Safe - Dusch & toalett - Telefon - Handdukar - TV - Wi-Fi (gratis)

Dubbelrum "Comfort"

Dubbelrum med dubbelsäng eller två enkelsängar samt badrum med dusch och toalett.
Sängkläder - Hårtork - Safe - Dusch & toalett - Telefon - Handdukar - TV - Wi-Fi (gratis)

Dubbelrum "Standard" m. möjlighet för 1 extra säng

Fint rum inrett med dubbelsäng eller två enkelsängar samt badrum med dusch och toalett. Med möjlighet för en extra säng.
Sängkläder - Hårtork - Safe - Dusch & toalett - Handdukar - TV - Wi-Fi (gratis)

Familjerum "Comfort"

Rum med 4 sängar, samt badrum med dusch och toalett.
Sängkläder - Hårtork - Safe - Dusch & toalett - Telefon - Handdukar - TV - Wi-Fi (gratis)

AccommodationTypes