Nortlander Business - Skidresor för företag & grupper

Skräddarsydd resa Konferens, kickoff eller kundresa till Alperna

Planerar du en härlig resa till Alperna med företaget? Det kan vara internt såväl som med kunder eller partners.

Med Nortlander Business får du helhetslösningen - en skräddarsydd resa med flyg, boende, liftkort, konferenslokaler, aktiviteter och middagar. Möjligheterna är oändliga för företagsresan till Alperna.

Vill du åka iväg på en skidresa med vängruppen istället? Då kan du se mer om våra skidresor med vängruppen här.

Klassisk företagsresa

På den klassiska företagsresan kan du och dina kollegor njuta av varandras sällskap i en storslagen miljö. Resan skräddarsys efter era behov och era önskemål med passande transport och hotell.

Här mixar ni nytta med nöje och kommer varandra närmare. På skidorten kan ni hålla workshops, konferenser eller bara umgås - det är ni som bestämmer. Att blanda nytta med nöje är inte svårt i Alperna!

Kickoff i Alperna

Ta kollegorna till nya höjder i Alperna och njut av vackra landskap, härlig skidåkning och frisk luft. Oavsett om ni önskar bo på hotell, i en större lägenhet eller ett chalet för större grupper hjälper vi er.

Vill ni laga maten själva rekommenderar vi en stor lägenhet före hotell. Eller varför inte boka in ett helt chalet till er grupp? Att bo i ett chalet innebär att ni har ett hus för er själva.

Antingen lagar ni mat i huset eller så ser vi till så att frukost och middag lagas/serveras så att ni kan fokusera på att njuta av varandras sällskap och härlig skidåkning. Vi kan självklart även hjälpa till med att boka bord på skidortens bästa afterskiställen om ni så önskar.

Resa med kund till Alperna

En resa med en potentiell eller befintlig kund är ett bra sätt att fördjupa er relation. Här får ni chansen att sitta ned och prata framtid i lugn och ro - detta i en fantastisk miljö i Alperna.

Ni får även tid att ha roligt tillsammans vilket också gör att ni kommer närmare varandra. Vi vågar påstå att era band med 100 procents säkerhet stärkts efter en kundresa till Alperna.

Fördelar med att boka hos Nortlander Business

 • Gruppresor för 15 personer - 1.000 personer
 • Skräddarsydda skidresor efter era önskemål
 • Vägledning, organisering och all service - från början till slut
 • Möjlighet till egen hemsida med individuell bokning, betalning, rumsindelning och tillval - enklare blir det inte
 • Våra egna hotell ger maximal flexibilitet
 • Optimerade flygtider så att ni får maximal tid på skidorten
 • Anpassad betalningsplan med en handpenning på 15.000 kr och gratis avbeställning till den 1 september 2024
 • Skidbranschens största erfarenhet av att arrangera skräddarsydda resor för företag till Alperna
 • Prisgaranti - vi matchar priset om produkten är jämförbar

Låt oss göra det hårda arbetet för dig!

Skriv till oss på info@nortlander.se, ring oss på 040-664 70 80 eller fyll i detta formulär, så sätter vi igång direkt med att skräddarsy resan för dig och ditt företag.

Vi garanterar att du får:

✓ Snabb och professionell service
✓ Svar inom 48 timmar
✓ Skräddarsydda reseförslag på din företagsresa till Alperna
✓ Konkurrenskraftiga priser

Det är dina krav, budget och önskemål som utgör ramen för utformandet av företagsresan. Eftersom dessa delar är olika från företag till företag lägger vi stor vikt på era önskemål och behov innan vi tar fram förslag på skidort och upplägg.

Med vänliga hälsningar
Filip Tyrstrup
Sales Manager, Nortlander

Favorithotell på företagsresan

Vi har arrangerat över 1.000 firmaevents i Alperna

Vi arrangerar varje år skidresor till både Skandinaviens största och minsta företag - inget är för stort eller litet för oss. Gemensamt för dem alla är att de förlitar sig på att vi kan lösa uppgiften att skapa en oförglömlig skidresa för deras anställda, kunder eller samarbetspartners.

Du kan lita på att du får en god upplevelse:

 • 4,5 av 5 möjliga på Trustpilot
 • Resegaranti ställd hos Rejsegarantifonden
 • Skandinaviens största utbud av skidresor till Alperna

Vad säger tidigare gäster?

"Vi åkte med vårt företag under ons-lör v4 till Obertauern. Vi hade konferens under dagarna och skidåkning eftermiddag/kväll. Vill ge ett stort eloge till hela Nortlander teamet, från första kundkontakt/säljare Filip till guider på plats i Österrike, blanda annat Jakob. Allting var proffsigt arrangerat för oss, med bra flyg, transport, hotell, mat, konferensrum mm. Vi är mycket nöjda och rekommenderar starkt Nortlander"  - Miroslaw

Läs kundomdömet på Trustpilot

Kontakta oss idag

Gruppresor till Alperna Åk på skidresa med vängruppen

Gruppresor har varit en av Nortlanders spetskompetenser i över 30 år.

Genom åren har vi skaffat den erfarenhet som krävs för att skräddarsy er nästa skidresa så att den blir precis som ni tänkt er.

När du reser på en skidsemester finns det massa saker att se fram emot. Det kan vara skidåkningen, den mysiga stämningen, festligheten eller att spendera tiden med dem du tycker om.

När du åker på skidresa med vännerna delar ni en unik upplevelse som är något som ni har tillsammans för er själva.

Boenden med plats för många

Om ni är många som ska resa tillsammans och ni alla vill bo under samma tak kan ni kika in vår sida om stora lägenheter och chaleter

Vi vet att det ibland kan vara en tidskrävande process att hitta det perfekta boendet för ett större resesällskap och därför har vi samlat några av våra bästa tips och erbjudanden.

Skidorter som passar vängrupper - oavsett skidnivå

Vi har samlat ett par skidorter som passar skidåkare som inte nödvändigtvis är på samma nivå när det kommer till skidåkning. Skidorterna erbjuder utmaningar för alla - både för de rutinerade åkarna i gruppen och för dem som är med i Alperna för första gången.

Skidorter med mycket att bjuda på...

När man åker med en grupp vänner är det även en god idé att välja en skidort som kan erbjuda lite annat än bara skidåkning. De skidorter vi rekommenderar nedan har alla ett rikt byliv, med caféer, restauranger och butiker - och inte minst afterski!

Varför en skidresa tillsammans med vännerna?

 • Du och dina vänner är ofta på samma plats i livet - både fysiskt och mentalt - och har därför samma prioriteringar och förväntningar på skidsemestern.
 • Du kan vara fullkomligt spontan med dina vänner och få ut det mesta av er skidsemester - bara fantasin sätter gränser!
 • Frihet i pisten! Ni kan åka tillsammans, var för sig eller i mindre grupper och sedan mötas upp för lunch eller en välförtjänt öl i solen. Utvärdera dagen och utbyt skidupplevelserna med varandra.
 • Du får troligtvis inte bättre afterski än tillsammans med vännerna. Umgås och ha det kul över en fatöl till ljudet av schlager i bakgrunden. Dansa, skratta och prata om gamla härliga minnen i en fantastisk miljö.
 • Ni får en gemensam upplevelse och minnen för livet som ni kan se tillbaka på tillsammans och skratta åt i framtiden.

Afterski i Österrike

I Österrike får du en klassisk afterski med ölkrus, gemensam skålning och mycket mer. Landet går under smeknamnet afterskins hemland, vilket ger en hint om hur festligt det kan vara här. I Österrike återfinns de flesta populära afterski-skidorterna och de bjuder på härlig stämning och en och annan pjäxdans.

Se mer om afterski i Österrike

Afterski i Frankrike

I Frankrike är det feststämning, med dans på borden och dunkande musik. Ett av de mest populära afterskiställena, La Folie Douce, finns på flera destinationer i de franska Alperna, inte minst i afterskimeckat Val Thorens, och här bjuds det på en fest utöver det vanliga.

Se mer om afterski i Frankrike

Afterski i Italien

I Italien föregår afterskin nästan alltid på en uteservering i strålande sol. Generellt sett är nivån lite lugnare än på afterski i Österrike och Frankrike. Med det sagt så är det heller inga problem att hitta ordentlig fest och full fart i de flesta italienska skidorterna. Inte minst i Canazei, där den italienska charmen möter klassiskt österrikiskt afterski-ös. I Italien är afterskin alltså både mysig och festlig!

Kortresor med Nortlander

Vill du iväg med vännerna på en skidresa i vinter och uppleva lite härlig afterski? Många gånger är det lättare att få till en kortresa tillsammans vännerna, speciellt om man redan har bokat en långresa med exempelvis familjen.

Se mer om våra korta skidresor

Skidorter som passar vängrupper