Flygresor till Alperna

Flygresor till Alperna

Vi erbjuder ett av marknadens största och bästa flygprogram till Alperna med moderna och bekväma flygplan från välkända bolag.

Att flyga till våra skidorter i Alperna innebär oftast att du får ett antal olika flygtider att välja mellan.

Flyg från Köpenhamn/Kastrup

Från Kastrup flyger vi på lördagar till Grenoble, Torino, Salzburg och Innsbruck.

För dig som har svårt att vara borta en hel vecka kan vi erbjuda korta skidresor till Frankrike med flyg från Kastrup - Grenoble onsdag-lördag och lördag-onsdag. Vi har även korta skidresor till Österrike från Kastrup - Innsbruck/Salzburg onsdag-lördag och lördag-onsdag.

Flyg från Stockholm/Arlanda

Från Arlanda flyger vi på lördagar till Grenoble, Torino, Salzburg och Innsbruck.

Flyg från Göteborg/Landvetter

Från Landvetter flyger vi på lördagar till Grenoble, Torino och Innsbruck.

Tips! Tänk på att utöka ditt liftkort på de flygningar som ger möjlighet att åka skidor på avresedagen och därmed få sju skiddagar. Hör med din säljare på vilka flygresor det gäller.

Vi erbjuder skidresor med flyg till följande skidorter:


FRANKRIKE:
Alpe d'Huéz, CourchevelLes Arcs, Les Deux Alpes, Tignes, Val d'Isère och Val Thorens.

ÖSTERRIKE
Bad GasteinIschgl, Obertauern, Saalbach / HinterglemmSchladming, St. AntonSöldenWagrain, Zell am See och Zell Am Ziller.

ITALIEN
CanazeiCervinia, Champoluc, LivignoPasso TonaleSauze d´Oulx, Sestriere och Val Gardena

Tidtabellerna är preliminära

Samtliga tidtabeller är preliminära fram till 14 dagar innan avresa och kan komma att ändras. Gällande tid och flygnummer framgår dessa av ditt resebevis/biljett. 


Möjlighet att endast köpa flygstol till Alperna

För dig som endast behöver en stol till Alperna har vi förmånliga priser. Till våra destinationer i Alperna finns det möjlighet att endast köpa buss- eller flygtransport. I priserna ingår inte boende, liftkort eller guideservice. 

Läs mer om denna möjlighet här


Bagageförvaring på destinationen

Om du har en tidig ankomst tillhandahåller våra guider information om destinationen och anvisar plats för bagageförvaring tills dess att lägenheter/hotellrum blir tillgängliga.

I anknytning till bagageförvaringen finns även möjlighet att byta om till skidkläder för skidåkning på ankomstdagen. Oftast sker det under relativt enkla former. Observera att förvaringsplatsen för bagaget är obevakad och att förvaring därför alltid sker på eget ansvar.

Vid hemresa finns det även tillgång till plats för förvaring av bagage och ombyte som vid ankomst och anvisas av guiderna. Vi gör er uppmärksamma på att ombyte av kläder och förvaring av bagage ofta sker under relativt enkla former och alltid på eget ansvar. Möjlighet till dusch anvisas av våra guider, ofta mot ett tillägg (ca 3-10 Euro).

 

Transfer

Transfern från ankomstflygplatsen till resmålen ingår i priset när du reser med våra charterflyg och en Skinetworks-guide möter er på flygplatsen.

OBS! Har du bokat din resa med reguljärflyg är transfer till och från destinationen inte inkluderat i priset. Vi rekommenderar då att förboka hyrbil, shuttlebuss eller taxi.

På större flygplatser kan det även vara ett alternativ att åka kommunalt.

Transfertiden varierar mellan 1-4 timmar beroende på vilken destination. Transfertiderna är cirkatider och kan variera beroende på exempelvis väder- och trafikförhållanden och då vi ibland måste vänta in andra flyg osv.

Transfer ingår i priset om du köpt en paketresa med både flyg och boende. Har du enbart köpt flyg skall du köpa till transfer om du önskar det. 

Transferbussen kan även vara gemensam med andra orter och under högsäsong kan det ta lite längre tid pga. mycket trafik. Normalt tar det cirka en timme från flyget har landat till bussen avgår till destinationen.

På hemresan avgår transferbussen i god tid från destinationen för att hinna i tid till flygplatsen. Transferbussen skall vara på flygplatsen cirka 2 timmar innan flyget avgår.

I högsäsongen (vecka 52, 1 7-10) planläggs vår transfer med 30-60 min extra marginal. Detta är för att gardera oss mot eventuell kraftig trafik. Några gånger innebär det därför att man ankommer till flygplatsen lite tidigare, men det är nödvändigt för att inte riskera att fastna i trafiken och att ni missar ert flyg.

Avgångstiderna för transferbussen får du av vår personal nere på destinationen.
OBS! Det är inte säkert att bussen är utrustad med barnstolar. Det är inte heller toalett på bussen, men det hålls "toalett-paus" längs turen, där man stannar på rastplats och har möjlighet att utnyttja wc.

 

Transfertider till och från flygplatsen

Här hittar du restiden mellan flygplatserna och våra skidorter i Alperna

Transferguide

Vi strävar efter att ha guider med på våra transferbussar. Men ibland kör bussarna med gäster till två destinationer och guiden kan då kliva av på första hållplatsen. Det kan även uppstå problem eller inträffa saker som gör att guiden inte kan åka med vid gästernas ankomst när bussen kör från flygplatsen eller vid hemresa från destinationen. När transferbussen ankommer på orten möts ni av vår personal.

Beställ privat transfer

Det är även möjligt för dig att istället för att åka på våra gemensamma stora transferbussar istället boka en privat shuttle buss.

Läs mer om vår "VIP-transfer" här.

Förlorat/skadat bagage

Skulle ditt bagage mot all förmodan försvinna eller skadas måste detta anmälas redan på flygplatsen för att ersättning ska kunna betalas ut. Gå till "Lost and Found" och fyll i en s.k. "PIR-rapport" för ditt bagage. Behåll alltid rapporten som underlag för eventuell ersättning och som bevis på att ditt bagage är borta. Mer information om hur du sen går till väga får du av Nortlanders guider. 

Tänk på att ersättningen genom flygbolagen är begränsad enligt lag till 1000 SDR (särskilda dragningsrätter) vilket motsvarar ca 10 000 SEK. Det är därför bra att teckna en reseförsäkring.

Har du en reseförsäkring/hemförsäkring gäller den oftast även skadat och förkommet bagage. Hör efter med ditt försäkringsbolag. Nortlander är ej ansvariga och ersätter ej försenat/förlorat bagage. Kontakta alltid ditt eget försäkringsbolag i dessa ärenden.

Förslag på din skidresa med flyg till Alperna

Om du behöver komma i kontakt med flygplatsen

Information om de svenska flygplatserna finner du på www.swedavia.se.

Klicka på välj flygplats och välj den flygplats som du önskar information om. Information om Kastrup finns på www.cph.dk.

Arlanda

► Flygplats: 010-109 10 00 www.swedavia.se/arlanda

► Flygbuss: 0771-51 52 52 www.flygbussarna.se

► Arlanda Express: 020-22 22 24 www.arlandaexpress.com

► Långtidsparkering på Arlanda: 010-109 68 05

 

Kastrup

► Flygplats: +45 32 31 32 31 www.cph.dk

► Parkering Hyllie www.pmalmo.se/hyllie 

► Långtidsparkering på Kastrup: +45-32 52 83 00 www.cph.dk gå vidare till parkering

 

Landvetter

► Flygplats: 010-10 93 100 www.swedavia.se/landvetter

► Flygbuss: 0771-51 52 52 www.flygbussarna.se

► Parkeringsservice: 010-109 68 07

 

 

Färjor

► Scandlines: 042-18 60 00 www.scandlines.se

Tåg

► Sj: 0771-75 75 75 www.sj.se

► DSB: +45-70 13 14 15 www.dsb.dk

► Skånetrafiken: 0771-77 77 77 www.skanetrafiken.se

Flygregler - flygbolag

Atlantic Airways

Här kan du läsa om villkoren för flygningar med Atlantic Airways.

Bagageregler:

1 stk incheckat bagage, max. 15 kg. Tillåtet handbagage är högst 5 kg, med maximalt mått på 50 x 40 x 25 cm. Barn under 2 år får totalt ha 10 kg incheckat bagage men ej handbagage. Reser du med barn under 2 år är barnvagn (max. 10kg) tillåtet utan extra kostnader. Barnvagnen ska paketeras in för att undvika skador och det är inte tillåtet att packa annat i barnvagnen. OBS: Om du reser med flera olika flygresebolag gäller de strängaste bagagereglerna både ut - och hemresa Se regler på resebeviset

Skidfrakt:

Du måste beställa skidfrakt i förväg. En skidfrakt inkluderar ett skidfodral med ett par skidor och stavar samt en pjäxväska med ett par pjäxor och en hjälm. Totalt ska detta tillsammans väga högst 12 kg. Kom ihåg att det bara är tillåtet med ett par skidor i varje skidfodral. Det är begränsat med plats för skidor på flyget så kom ihåg att boka skidfrakt i god tid. Det är möjligt att ha pjäxor som handbagage så länge det uppfyller reglerna för vikt och mått. Atlantic Airways tillåter inte multibags.

ABS Lavinryggsäck:

Atlantic Airways tillåter en lavinryggsäck per person som innehåller en tryckluftspatron i Div. 2.2. Den kan också vara utrustad med en pyroteknisk utlösningsmekanism som innehåller mindre än 200 mg netto av Div. 1.4S. Det är viktigt att ryggsäcken är förpackad så att den inte kan aktiveras oavsiktligt. Ryggsäckens airbags måste vara utrustade med tryckventiler. Särskilt godkännande krävs. Önskar du att ta med dig en ABS lavinryggsäck så ska du kontakta oss senaste 7 arbetsdagar före avresa.

Mat ombord:

Du har möjlighet att köpa ett litet urval av snacks och dricka ombord på flyget.

Reservera sittplatser:

Du kan mot betalning reservera en plats på flyget från 60 dagar och fram till 48 timmar innan avgång. Du reserverar på: https://secure.paxport.net/shop/atlanticairways/

Du loggar in med ditt bokningsnummer som du hittar på ditt resebevis.

OBS! Det går inte att reservera plats på flyget under vintern 2021/2022.

Check-in:

När du flyger med Atlanic Airways och har förbeställt sittplats kan du checka-in online från 14 dagar till 4 dagar innan avresa. https://secure.paxport.net/shop/sas/ Self-service check-in i automaterna på flygplatsen är tillgängligt för alla. Du måste välja Atlantic Airways och följa instruktionerna på skärmen. På Köpenhamns flygplats, Kastrup sker check-in i terminal 3.

Austrian Airlines

Här kan du läsa om villkoren för flygningar med Austrian Airlines.

FFP2-mask

Det ska bäras en FFP2-mask på flygplatsen och i flyget. Det ska även hållas avstånd när det är möjligt. FFP2-masken kan beställas på nätet eller köpas på väg till eller på destinationen i Österrike. Kravet gäller för alla över 6 år.

Bagageregler

1 stk incheckat bagage, max. 20 kg. Tillåtet handbagage är högst 5 kg, med maximalt mått på 55 x 40 x 23 cm.Barn under 2 år får ta med ett incheckat bagage men ej handbagage. Reser du med barn under 2 år är barnvagn (max. 10kg) tillåtet utan extra kostnader. Barnvagnen ska paketeras in för att undvika skador och det är inte tillåtet att packa annat i barnvagnen. 

Skidfrakt

Du måste beställa skidfrakt i förväg. En skidfrakt inkluderar ett skidfodral med ett par skidor och stavar samt en pjäxväska med ett par pjäxor. Det är begränsat med plats för skidor på flyget så kom ihåg att boka skidfrakt i god tid. Det är möjligt att ha pjäxor som handbagage så länge det uppfyller reglerna för vikt och mått. Austrian Airlines tillåter inte multibags. 

ABS Lavinryggsäck

Austrian Airlines tillåter en lavinryggsäck per person som innehåller en tryckluftspatron i Div. 2.2. Den kan också vara utrustad med en pyroteknisk utlösningsmekanism som innehåller mindre än 200 mg netto av Div. 1.4S. Det är viktigt att ryggsäcken är förpackad så att den inte kan aktiveras oavsiktligt. Ryggsäckens airbags måste vara utrustade med tryckventiler. Särskilt godkännande krävs. Önskar du att ta med dig en ABS lavinryggsäck så ska du kontakta oss senaste 7 arbetsdagar före avresa. 

Mat ombord

Det serveras en lättare måltid eller smörgås ombord på flyget till Alperna. Har du speciell diet eller matpreferenser och din flygning är över 2 timmar och 20 minuter kan du beställa specialmåltider via denna länk https://myholiday.austrian.com/en/services/seat-reservation.html

Reservera sittplats

Du kan mot betalning reservera en plats på flyget från 14 dagar och fram till 48 timmar innan avgång. Du reserverar på: https://myholiday.austrian.com/en/services/seat-reservation.html

Check-in

Reser du från Arlanda, Landvetter, Kastrup eller Innsbruck flyplats kan du checka-in online 24 timmar innan avresa. https://myholiday.austrian.com/en/information/web-check-in.html

Self-service check-in i automaterna på flygplatsen är möjligt för alla gäster. Self-service check-in i automaterna på flygplatsen är möjligt för alla gäster. På Arlanda sker check-in i terminal 5.

Miles & More

Är du medlem i Miles & More kan du samla Miles på din resa med Austrian Airlines. För mer information se här https://myholiday.austrian.com/en/information/web-check-in.html

Norwegian

Här kan du läsa om villkoren för flygningar med Norwegian.

Bagageregler:

1 stk incheckat bagage, max. 20 kg. Handbagaget får väga upp till 10 kg och ha måtten 55 x 40 x 23 cm. Barn under 2 år får sammanlagt ha med sig 1 stk indchecket bagage på max 10 kg. Handbagage ej tillåtet. OBS: Om du reser med flera olika flygresebolag gäller de strängaste bagagereglerna både ut - och hemresa. Se regler på resebeviset

Skidfrakt:

Du ska beställa skidfrakt i förväg. Köpt skidfrakt innebär ett skidfodral med ett par skidor/snowboard samt stavar, och ett pjäxfodral med ett par pjäxor. Det är begränsat antal som kan frakta sina skidor, så kom ihåg att boka skidfrakt i god tid. Det är tillåtet att ta med pjäxor som handbagage, så länge det är inom de övergripande reglerna för vikt och storlek på handbagage. Norwegian Charter accepterar inte multibags.

ABS-lavinryggsäck

Norwegian tillåter en lavinryggsäck per person som innehåller en tryckluftspatron i Div. 2.2. Den kan också vara utrustad med en pyroteknisk utlösningsmekanism som innehåller mindre än 200 mg netto av Div. 1.4S.

Det är viktigt att ryggsäcken är förpackad så att den inte kan aktiveras oavsiktligt. Ryggsäckens airbags måste vara utrustade med tryckventiler. Lavinryggsäck måste checkas in och får inte tas med som handbagage.

Mat ombord:

Du har möjlighet att köpa ett litet urval av snacks och dricka ombord på flyget.

Check-in

Det är möjligt för alla gäster att checka in på flygplatsen
På Kastrup flygplats checkar du in i terminal 2.

SAS Charter

Här kan du läsa om villkoren för flygningar med SAS Charter.

Bagageregler:

1 stk incheckat bagage, max. 15 kg. Tillåtet handbagage är högst 5 kg, med maximalt mått på 55 x 40 x 23 cm. Barn under 2 år får totalt ha 10 kg incheckat bagage men ej handbagage. Reser du med barn under 2 år är barnvagn (max. 10kg) tillåtet utan extra kostnader. Barnvagnen ska paketeras in för att undvika skador och det är inte tillåtet att packa annat i barnvagnen. OBS: Om du reser med flera olika flygresebolag gäller de strängaste bagagereglerna både ut - och hemresa.  Se regler på resebeviset

Skidfrakt:

Du måste beställa skidfrakt i förväg. En skidfrakt inkluderar ett skidfodral med ett par skidor och stavar samt en pjäxväska med ett par pjäxor och en hjälm. Totalt ska detta tillsammans väga högst 12 kg. Kom ihåg att det bara är tillåtet med ett par skidor i varje skidfodral. Det är begränsat med plats för skidor på flyget, så kom ihåg att boka skidfrakt i god tid. Det är möjligt att ha pjäxor som handbagage så länge det uppfyller reglerna för vikt och mått.

ABS Lavinryggsäck:

SAS Charter tillåter en lavinryggsäck per person som innehåller en tryckluftspatron i Div. 2.2. Den kan också vara utrustad med en pyroteknisk utlösningsmekanism som innehåller mindre än 200 mg netto av Div. 1.4S. Det är viktigt att ryggsäcken är förpackad så att den inte kan aktiveras oavsiktligt. Ryggsäckens airbags måste vara utrustade med tryckventiler. Det krävs inte särskilt godkännande.

Mat ombord:

Ombord på alla flyg med SAS kan du köpa ett mindre utbud av snacks och dryck.

Reservera sittplats:

Du kan mot betalning reservera en plats på flyget från 60 dagar och fram till 72 timmar innan avgång. Du reserverar på: https://secure.paxport.net/shop/sas/. Du loggar in med det bokningsnummer du hittar på ditt resebevis.

OBS! Det går inte att reservera plats på flyget under vintern 2021/2022.

Check-in:

När du flyger med SAS Charter och har förbeställt sittplatser kan du checka-in online från 14 dagar till 4 dagar innan avresa. https://secure.paxport.net/shop/sas/
Self-service check-in i automaterna på flygplatsen är möjligt för alla. Du ska välja SAS Charter och följa instruktionerna på skärmen.

På Arlanda sker check-in i terminal 5*. 

På Köpenhamns flygplats, Kastrup sker check-in i terminal 3.

Du kan se den slutgiltiga terminalen på ditt slutliga resebevis som du får 14 dagar innan avresa.

*Trafikomläggning 

Vecka 9 (26/2) är en av de veckor med flest avgångar från Arlanda. För att underlätta incheckningen har Swedavia och SAS därför valt att flytta några av sina avgångar från Terminal 5 till Terminal 2.  

På Terminal 2 kommer det att vara tydligt skyltat om vilken incheckningsdisk och/eller incheckningsautomat som gäller och extra terminalvärdar kommer att finnas på plats. 

SAS EuroBonus:

Det kan inte samlas EuroBonus-poäng på SAS-charterflygningar.

Läs mer om SAS regler här

Transavia

Här kan du läsa om villkoren för flygningar med Transavia.

Bagageregler:

1 st incheckat bagage, max. 20 kg. Handbagaget får väga upp till 5 kg och ha måtten 45 x 40 x 25 cm. Barn under 2 år får sammanlagt ha med sig ett incheckat bagage på max 10kg. Det kan antingen vara vanligt bagage eller en klappvagn.

OBS: Om du reser med flera olika flygresebolag gäller de strängaste bagagereglerna både ut - och hemresa. Se regler på resebeviset

Skidfrakt:

Du ska beställa skidfrakt i förväg. Köpt skidfrakt innebär ett skidfodral med ett par skidor/snowboard samt stavar, och ett pjäxfodral med ett par pjäxor. Det är begränsat antal som kan frakta sina skidor så kom ihåg att boka skidfrakt i god tid. Det är tillåtet att ta med pjäxor som handbagage så länge det är inom de övergripande reglerna för vikt och storlek på handbagage. Transavia accepterar inte multibags.

ABS lavinryggsäck:

Transavia tillåter en lavinryggsäck per person som innehåller en patron med komprimerad luft i Div. 2.2. Ryggsäcken kan även vara utrustad med en pyroteknisk utlösningsmekanism som innehåller mindre än 250 mg netto av Div. 1.4S.

Ryggsäcken ska packas så att den inte kan aktiveras oavsiktligen. Ryggsäckens airbags ska vara utrustade med tryckutlösningsventiler. Det krävs inte ytterligare specialgodkännande. Lavinryggsäcken ska checkas in och får inte tas med som handbagage.

Mat ombord:

Du har möjlighet att köpa ett litet urval av snacks och dricka ombord på flyget.

Check-in:

Det är möjligt för alla gäster att checka in på flygplatsen. På Kastrup flygplats checkar du in i terminal 2.

Airseven

Här kan du läsa om villkoren för flygningar med AirSeven.

Bagageregler

I din flygresa ingår 1 incheckat bagage på max 15 kg. Du får även ta med 1 gratis handbagage på max 5 kg och inom måttgränserna 50 x 40 x 23 cm. 

Om du reser med ett barn på under 4 år kan du utan extra kostnad ta med en barnvagn. Det får inte packas annat i barnvagnen och barnvagnen ska packas ordentligt för att undvika skador.

Skidfrakt

Om du önskar ta med din egen utrustning ska du förboka skidfrakt. En skidfrakt inkluderar en skidväska med ett par skidor och stavar eller en snowboard samt en pjäxväska med ett par pjäxor och en hjälm. Allt detta ska vara inom maxvikten på 12 kg. Det är begränsad plats för skidfrakt på flyget så kom ihåg att boka skidfrakt i god tid.

Det är tillåtet att ta med pjäxor som handbagage så länge det följer reglerna om storlek och vikt.

ABS Lavinryggsäck

AirSeven tillåter en lavinryggsäck per person som innehåller en patron med komprimerat luft i Div. 2.2. Ryggsäcken får även vara utrustad med en pyroteknisk utlösningsmekanism som innehåller 200 mg netto av Div. 1.4S.

Ryggsäcken ska packas på så sätt att den inte kan aktiveras oavsiktligt. Ryggsäckens airbags ska vara utrustade med tryckutlösningsventiler. Lavinryggsäcken kan checkas in eller tas med som handbagage, dock enligt de generella bagagereglerna.

OBS! Om du flyger till Frankrike ska lavinryggsäcken checkas in och kan inte tas med som handbagage.

Mat på flyget

Det går att köpa ett litet urval av snacks och dryck ombord på flyget. Se vad du kan köpa här.

Boka sittplats på flyget

På en del flygningar med AirSeven kan du boka sittplats hemifrån. Detta gör du enkelt genom att logga in på MIN BOKNING.

Check-in

Det är möjligt att använda självbetjäningsautomaterna på flygplatsen för att checka in. Du väljer AirSeven och följer instruktionerna på skärmen.

På Kastrup checkar du in på Terminal 2.

Albastar

Här kan du läsa om villkoren för flygningar med Albastar.

Bagageregler

Du får ta med dig 1 incheckat bagage på max 15 kg samt 1 handbagage på max 5 kg och mindre än 50x40x20 cm.

Om du reser med ett barn på under 2 år få du utan extra kostnad ta med en barnvagn. Det får inte packas något annat i barnvagnen och den ska packas väl för att undvika skador.

Skidfrakt

Om du vill ta med din egen utrustning ska du förbeställa skidfrakt. Skidfrakten inkluderar en skidväska med ett par skidor och stavar samt en pjäxväska med ett par pjäxor och en hjälm. Den totala vikten på skidfrakten får inte överstiga 20 kg. 

Kom ihåg att det bara tillåts ett par skidor per skidväska. Det är möjligt att ta med pjäxorna som handbagage så länge de följer reglerna om storlek och vikt. Albastar accepterar inte multibags. Det är begränsat med plats för skidor på flyget så kom ihåg att boka skidfrakt i god tid.

ABS lavinryggsäck

Om du vill ta med en ABS lavinryggsäck på din skidresa så kontakta oss för ytterligare information.

Mat ombord på flyget

Det går att köpa ett litet urval snacks och dryck ombord på flyget.

Boka sittplats på flyget

Det är tyvärr inte möjligt att förboka sittplats på flyget. Information om sittplats ges vid check-in och man placeras tillsammans i den mån det går.

Hibernian

Här kan du läsa om villkoren för flygningar med Hibernian.

Bagageregler

Du får ta med dig 1 incheckat bagage på max 15 kg samt 1 handbagage på max 5 kg och mindre än 50x40x23 cm.

Om du reser med ett barn på under 2 år får du utan extra kostnad ta med en barnvagn. Det får inte packas något annat i barnvagnen och den ska packas väl för att undvika skador.

Skidfrakt

Om du vill ta med din egen utrustning ska du förbeställa skidfrakt. Skidfrakten inkluderar en skidväska med ett par skidor och stavar samt en pjäxväska med ett par pjäxor och en hjälm. Den totala vikten på skidfrakten får inte överstiga 12 kg. 

Kom ihåg att det bara tillåts ett par skidor per skidväska. Det är begränsat med plats för skidor på flyget så kom ihåg att boka skidfrakt i god tid.

ABS lavinryggsäck

Om du vill ta med en ABS lavinryggsäck på din skidresa så kontakta oss för ytterligare information.

Mat ombord på flyget

Det är inte möjligt att köpa något ombord på flyget. Kom därför ihåg att köpa eventuell mat, snacks och dryck på flygplatsen innan avgång.

Boka sittplats på flyget

Det är tyvärr inte möjligt att förboka sittplats på flyget. Information om sittplats ges vid check-in och man placeras tillsammans i den mån det går.