Du har möjlighet att endast boka flyg genom oss

För dig som endast behöver en stol till Alperna har vi förmånliga priser. Till våra skidorter i Alperna finns det möjlighet att endast köpa buss- eller flygtransport. I priserna ingår inte boende, liftkort eller guideservice.

Tänk på att kontakta vår personal på torsdagen innan hemresan för att få all avreseinformation.

Om du ej skaffar information om eventuell tidtabellsändring och därför missar buss, tåg eller flyg har du förverkat din rätt till hemresan.

Köp till liftkort

Det är nu möjligt att köpa liftkort i samband med att du bokar endast transport. Oavsett vilken form av transport du vill ha, kan du komplettera med ett liftkort som passar. Med buss kan du oftast åka skidor i 8 dagar och med flyg kan du åka skidor i 6 eller 7 dagar. 

Det som styr är vilken ort du ska åka till. Om du har beställt liftkort får du det i samband med ankomsten till skidorten.

Hör med vår bokning om hur just dina alternativ ser ut.

Endast flygtransport till Alperna

Priset på endast en flygresa varierar och styrs av tillgång och efterfrågan. Under högsäsong är priserna oftast högre än lågsäsong. Hör med din säljare för aktuella priser.

Du kan antingen köpa endast en flygtransport till flygplatsen eller en flygtransport med transfer. Transferbussen gör oftast endast ett stopp i de centrala delarna på destinationen.

Se mer om flygresorna