Reseförsäkring

Reseförsäkring med Nortlander Har du kommit ihåg att teckna reseförsäkring?

Res tryggt med en reseförsäkring i bagaget!

Vi vill att du ska vara trygg när du reser med oss, vi har därför valt att samarbeta med försäkringsbolaget Gouda när det gäller reseförsäkringar.

Vet du egentligen vad det blå EU - sjukförsäkringskort som man ska ha med sig under resor i EU-länder, Schweiz och Norge täcker?

Det blå kortet gör dig likställd med en medborgare i det land du är i gällande offentlig behandling om du skulle bli sjuk eller skadad. Det betyder att övrig behandling som en medborgare i landet du befinner dig i behöver betala för, behöver du alltså betala på egen hand.
Det blå kortet täcker inte heller hemtransport samt transport till och från sjukhus. Skidområden ligger som regel rätt långt från närmaste offentliga sjukhus. Av den anledningen rekommenderar vi starkt att alla tecknar en reseförsäkring som säkrar dig oväntade sjukvårds - och resekostnader.

Vi samarbetar med Gouda Reseförsäkring

Det är viktigt för oss att du är trygg under din semester med oss. Ett sätt för oss att säkerställa detta är att ha guider på plats på skidorterna runt om i Alperna. Utöver detta är det av stor vikt att du själv ansvarar för att ha en reseförsäkring innan ni åker på semester.

Om du inte redan har en reseförsäkring kan vi erbjuda en av marknadens bästa reseförsäkringar. Gouda är specialiser på att ta hand om resande som varit på skidsemester.

Här kan du läsa vad reseförsäkringen täcker: Gouda Reseförsäkring

Beställ din reseförsäkring via Min Bokning eller ring till oss på 040 - 664 70 80 så hjälper vi dig!

PRISER (baseras på antal dagar samt transportmedel)

Flyg 4 dagar 208 kr
Flyg 5 dagar  234 kr
Flyg 8 dagar 312 kr
Buss 10 dagar 364 kr

Gouda Alarm:

Öppettider: 24/7/365
Telefon: +45 33 15 60 60
E-post: alarm@gouda-rf.se

Skadeavdelning Sverige:

Öppettider: Måndag-fredag kl. 09.00-16.00
Telefon: +46 8 615 28 00 (tonval 1)
E-post: claims@gouda-rf.se 

Låt oss hjälpa dig om du har några frågor

Skriv eller ring till oss på 040 - 664 70 80