Reseförsäkring

Reseförsäkring med Nortlander Har du kommit ihåg att teckna reseförsäkring?

Vi vill att du ska vara trygg när du reser med oss, vi har därför valt att samarbeta med försäkringsbolaget Gouda när det gäller reseförsäkringar.

Vet du egentligen vad det blå EU - sjukförsäkringskort som man ska ha med sig under resor i EU-länder, Schweiz och Norge täcker? Det blå kortet gör dig likställd med en medborgare i det land du är i gällande offentlig behandling om du skulle bli sjuk eller skadad. Det betyder att övrig behandling som en medborgare i landet du befinner dig i behöver betala för, behöver du alltså betala på egen hand.

Det blå kortet täcker inte heller hemtransport samt transport till och från sjukhus. Skidområden ligger som regel rätt långt från närmaste offentliga sjukhus. Av den anledningen rekommenderar vi starkt att alla tecknar en reseförsäkring som säkrar dig oväntade sjukvårds - och resekostnader.

Vi samarbetar med Gouda Reseförsäkring

Det är viktigt för oss att du är trygg under din semester med oss. Ett sätt för oss att säkerställa detta är att ha guider på plats på skidorterna runt om i Alperna. Utöver detta är det av stor vikt att du själv ansvarar för att ha en reseförsäkring innan ni åker på semester.

Hur gäller Goudas försäkringar i förhållande till Covid-19?

Här nedan ser du huruvida en reseförsäkring med Gouda täcker dig om det skulle hända något och det rör sig om COVID-19.

  • Gouda täcker om du testar positivt för COVID-19 på din skidresa på samma sätt som vid andra typer av sjukdomar - dvs. utgifter för läkarbehandling, semesterkompensation om tillköpt och hemtransport om det värderas vara nödvändigt.
  • Gouda täcker utgifter för ett COVID-19-test på din skidresa om du har symptom.
  • Gouda täcker utgifter för karantän om du själv blir sjuk under din skidresa och därmed ska gå i karantän på destinationen.

Gouda erbjuder 4 olika reseförsäkringar:

Ungdomsreseförsäkring (1-34 år) - läs mer & beställ
Reseförsäkring (35-69 år) - läs mer & beställ
Reseförsäkring, familj (2 partners + barn 0-19 år) - läs mer & beställ
Seniorreseförsäkring (70+ år) - läs mer & beställ

 

Låt oss hjälpa dig om du har några frågor

Skriv eller ring till oss på 040 - 664 70 80