Österrike, St. Anton

Heart Hotel Arlberg

Halvpension

Fakta

Om Heart Hotel Arlberg

Vill du på skidresa till det enastående St. Anton och bo på ett hotell med wellness? Då har du hittat rätt.

Heart Hotel Arlberg bjuder in till en härlig skidsemester i det snösäkra St. Anton med sitt perfekta läge längs den charmiga huvudgatan. Här finns plats för alla, oavsett om du reser med familjen, partnern, vängruppen eller företaget.

Från hotellet har du enkel åtkomst till alla byns butiker, restauranger och barer, samtidigt som hotellet ligger i lugna omgivningar i ena änden av huvudgatan.

På Heart Hotel Arlberg omges du av hemtrevliga miljöer som snabbt får dig att känna dig som hemma. Redan i receptionen möts du av vår skandinaviska personal som välkomnar dig med ett leende.

Hotellet är inrett i klassisk österrikisk stil med träpaneler och varma färger som skapar en mysig och hemtrevlig alpstämning.

Enkel åtkomst till St. Antons skidområde

Heart Hotel Arlberg ligger perfekt för dig som vill snabbt ut i backen men ändå vill slippa stimmet som kan uppstå runt liftarna. Även om hotellet inte är placerat precis vid pisten är det endast en kort promenad på 5 minuter till Nasserein-liften. Om du hellre tar skidbussen går den precis utanför hotellet så att du snabbt och bekvämt kan ta dig fram och tillbaka från pisten. Från Heart Hotel Arlberg kommer du enkelt ut i St. Antons fantastiska skidområde varje dag.

Wellness

Efter en lång dag i backen när kroppen känns trött och stel kan du njuta av hotellets spa, pool, bastu och ångbastu. Ett perfekt sätt att mjuka upp kroppen och göra dig redo för ännu en dag i skidområdet!

Efter dagens skidåkning har du gott om tid att njuta i spat, om du inte fastnar på något av St. Antons alla afterskiställen, förstås! Poolen är öppen för alla, men för att gå in i spat måste du vara minst 16 år gammal.

Skidresa med halvpension

Alla vistelser på Heart Hotel Arlberg inkluderar halvpension. Det innebär att du varje morgon kan kliva upp ur sängen och mötas av en härlig frukostbuffé, perfekt för att ladda upp batterierna inför dagens skidåkning.

På kvällen kan du slå dig ner i hotellets restaurang för att njuta av en härlig trerätters middag som lagas av våra duktiga kockar. Menyn består av en förrätt och huvudrätt som serveras vid bordet och till efterrätt kan du ta för dig av något smarrigt från dessertbuffén.

Restaurangen som är inredd i en autentisk österrikisk stil bjuder in till en trevlig kväll i gott sällskap. Våra kockar vet precis vad som krävs för att mätta en skidåkares mage så du kan glädja dig till en härlig trerätters meny.

För familjens yngsta erbjuder vi även en barnmeny som ser till att barnen inte behöver äta pommes frites varje kväll.

Restaurangen är uppdelad i flera avdelningar så om ni reser som en stor grupp kan ni placeras tillsammans. Du kommer att placeras med dem du bor i samma rum som, men om ni är flera som reser ihop kan vi självklart se till att ni alla får sitta tillsammans.

Allergier & matpreferenser

På våra Heart Hotels garanterar vi en god meny, även om du har allergier mot exempelvis gluten, nötter, mjölk och laktos, samt om du är vegetarian, pescetarian eller vegan.

Om du är mjölkallergiker, laktosintolerant, vegan, vegetarian eller pescetarian, serverar vi vår veganska meny.

För att vi ska kunna erbjuda vegetariska alternativ eller anpassa vår meny vid allergier, måste detta meddelas vid bokning av resan. Observera att om vegetarisk eller specialkost önskas, kommer detta att gälla för alla middagar under skidsemestern på hotellet.

Bar & lounge

När magarna är mättade kan du och ditt sällskap njuta av något gott att dricka i hotellets bar och lounge. Våra bartenders vill gärna göra en god drink till dig, brygga en god kopp kaffe eller servera en iskall öl. Ett perfekt sätt att avsluta en lång skiddag på med ditt sällskap.

Om du tycker om vin och har lust att smaka på några lokala, österrikiska viner, finns även möjlighet till det. Vänd dig till baren, så ser vår barchef till att ordna en liten vinprovning i ett litet, mysigt rum, och berätta lite mer om vinerna. Ett mycket trevligt sätt att avsluta din skiddag på!

Rummen

På Heart Hotel Arlberg finns många alternativ när det gäller typer av rum. Här finns något för den som reser själv, nyförälskade par, vängruppen eller hela familjen. Hotellet erbjuder allt från enkelrum till familjerum och rummen är rymliga med bra förvaringsmöjligheter. Om man har en extrasäng på rummet kan utrymmet i vissa fall bli något begränsat.

Rummen är inredda i samma klassiska österrikiska stil som resten av hotellet, med trädetaljer och varma färger. Rummen är väl underhållna och ser till att du har allt du behöver för din skidresa.

Möjlighet för parkering

På Heart Hotel Arlberg finns en utomhusparkering precis vid sidan av hotellet, dock med begränsat antal platser (7€ pr. dag). Det finns också möjlighet att köpa parkeringsplats på den offentliga parkeringen på andra sidan floden.

Om du ankommer i elbil finns det möjlighet att ladda på flera ställen runt om i byn. En av laddstationerna ligger vid mataffären Billa. Fråga guiderna där de ringer innan avresa för mer information.

Konferenslokaler – Nortlander Business

Om ni reser med företaget finns det även möjlighet för konferenslokaler på hotellet. En av avdelningarna i restaurangen kan avgränsas med en skiljevägg, som gör det möjligt till en möteslokal med egen ingång. Lokalerna kan utnyttjas mellan kl. 11-17.

Här finns alltså goda möjligheter för att arrangera nätverksevenemang med samarbetspartners, slutföra den där affären du har arbetat med under de senaste månaderna, eller bara stärka samarbetet mellan dina medarbetare medan ni åker skidor och bor i de härligaste omgivningarna i Alperna.

Ankomst & avresa

På ankomstdagen erbjuds en enkel och mättande varmrätt mellan kl. 18-20, antingen som buffé eller serverat på tallrik. Till de gäster som kommer senare på kvällen erbjuds en smörgås fram till kl. 22.30.

Om du kommer tidigt på morgonen finns det möjlighet att köpa till frukostbuffén. Priset är 20 € per vuxen och 15 € per barn (upp till 12 år). Frukostbuffén kan avnjutas mellan kl. 07.30-09.30. På avresedagen är frukosten den sista måltiden som serveras, men det finns möjlighet att köpa till en smörgås som du kan ta med dig på hemresan.

Turistskatt på destinationen

Turistskatten ska betalas direkt till hotellet – antingen kontant eller med kreditkort, och är inte inkluderad i resans pris, eftersom vi varken får eller kan hantera ekonomiska transaktioner mellan regeringen och gästen. Turistskatten per person och natt varierar. Storleken på avgiften baseras på hotellets officiella klassificering och destination. Barn är undantagna från att betala turistskatt – åldern varierar från land/destination till hotell. Läs mer här.

Nortlander ser fram emot att välkomna dig till Heart Hotel Arlberg i St. Anton!

Avstånd

Avstånd till pist : 350 m

Avstånd till lift: 350 m

Avstånd till centrum : 500 m

Avstånd till shopping: 300 m

Avstånd till skidbuss: 50 m

Avstånd till skiduthyrning: 350 m

Rum

Safety box Ja

TV Ja

Hårtork Ja

Wifi på rummet Ja

Dusch eller badkar Ja

Toalett Ja

Mat och dryck

Pension Halvpension

Bar Ja

Restaurang Ja

Glutenfri mat Ja

Halvpension Ja

Faciliteter

Barnvänligt : Ja

Bastu: Ja

Jacuzzi: Ja

Lounge: Ja

Reception: Ja

Skidförvaring med pjäxvärmare: Ja

Visa mer

SwimmingPool: Ja

Wellness: Ja

WiFi: Ja

Ångbastu: Ja

Enkelrum med balkong

Enkelrum med en enkelsäng. Badrum med antingen dusch eller badkar och WC. Rummet har balkong.

TV – Safe - Hårtork - WiFi - Badrock/badtofflor

Enkelrum

Enkelrum med en enkelsäng. Badrum med antingen dusch eller badkar och WC.

TV – Safe - Hårtork - WiFi - Badrock/badtofflor

Enkelrum med en extrasäng

Enkelrum med en enkelsäng samt möjlighet för en extrasäng (85-90 cm bred & 190-200 cm lång). Badrum med dusch och WC.

TV – Safe - Hårtork - WiFi - Badrock/badtofflor

Enkelrum "Superior" med en extrasäng

Enkelrum inrett i modern alpstil med en enkelsäng samt möjlighet för en extrasäng (85-90 cm bred & 190-200 cm lång). Badrum med dusch och WC.

TV – Safe - Hårtork - WiFi - Badrock/badtofflor

Dubbelrum med balkong

Dubbelrum med dubbelsäng som oftast går att göras om till två enkelsängar. Badrum med dusch eller badkar och WC. Rummet har balkong.

TV – Safe - Hårtork - WiFi - Badrock/badtofflor

Dubbelrum "Economy"

Dubbelrum med dubbelsäng som går att göras om till två enkelsängar. Badrum med badkar och WC. Rummet har balkong och snedtak.

TV – Safe - Hårtork - WiFi - Badrock/badtofflor

Dubbelrum

Dubbelrum med dubbelsäng som oftast går att göras om till två enkelsängar. Badrum med dusch eller badkar och WC.

TV – Safe - Hårtork - WiFi - Badrock/badtofflor

Dubbelrum "Superior"

Dubbelrum inrett i modern alpstil med dubbelsäng som kan göras om till två enkelsängar. Badrum med badkar och WC.

TV – Safe - Hårtork - WiFi - Badrock/badtofflor

Dubbelrum "Superior" med balkong

Dubbelrum inrett i modern alpstil med dubbelsäng. Badrum med badkar och WC. Rummet har balkong.

TV – Safe - Hårtork - WiFi - Badrock/badtofflor

Dubbelrum med en extrasäng & balkong

Dubbelrum med dubbelsäng som oftast går att göras om till två enkelsängar och en extrasäng (85-90 cm bred & 190-200 cm lång). Badrum med dusch eller badkar och WC. Rummet har balkong.

TV – Safe - Hårtork - WiFi - Badrock/badtofflor

Dubbelrum med en extrasäng

Dubbelrum med dubbelsäng som oftast går att göras om till två enkelsängar och en extrasäng (85-90 cm bred & 190-200 cm lång). Badrum med dusch eller badkar och WC.

TV – Safe - Hårtork - WiFi - Badrock/badtofflor

Dubbelrum "Superior" med en extrasäng

Dubbelrum inrett i modern alpstil med dubbelsäng och en extrasäng (85-90 cm bred & 190-200 cm lång). Badrum med dusch och WC.

TV – Safe - Hårtork - WiFi - Badrock/badtofflor

Dubbelrum "Superior" med en extrasäng & balkong

Dubbelrum inrett i modern alpstil med dubbelsäng och en extrasäng (85-90 cm bred & 190-200 cm lång). Badrum med dusch och WC. Rummet har balkong.

TV – Safe - Hårtork - WiFi - Badrock/badtofflor

Dubbelrum "Economy" med bäddsoffa & balkong

Dubbelrum med dubbelsäng och två sovplatser i en bäddsoffa (160-180 cm bred & 200 cm lång). Badrum med badkar och WC. Rummet har balkong och snedtak.

TV – Safe - Hårtork - WiFi - Badrock/badtofflor

Dubbelrum med bäddsoffa

Dubbelrum med dubbelsäng som oftast går att göras om till två enkelsängar och två sovplatser i en bäddsoffa (160-180 cm bred & 200 cm lång). Badrum med badkar och WC.

TV – Safe - Hårtork - WiFi - Badrock/badtofflor

Dubbelrum "Superior" med bäddsoffa

Dubbelrum inrett i modern alpstil med dubbelsäng som oftast går att göras om till två enkelsängar och två sovplatser i en bäddsoffa (160-180 cm bred & 200 cm lång). Badrum med dusch eller badkar och WC.

TV – Safe - Hårtork - WiFi - Badrock/badtofflor

Dubbelrum "Superior" med bäddsoffa & balkong

Dubbelrum inrett i modern alpstil med dubbelsäng som oftast går att göras om till två enkelsängar och två sovplatser i en bäddsoffa (160-180 cm bred & 200 cm lång). Badrum med dusch eller badkar och WC. Rummet har balkong.

TV – Safe - Hårtork - WiFi - Badrock/badtofflor

Familjerum i 2 rum

Familjerum i två rum, varav ena rummet är ett sovrum med dubbelsäng och det andra rummet ett allrum med två sovplatser i en bäddsoffa (160-180 cm bred & 200 cm lång) som är del av en liten sittgrupp. Badrum med badkar och WC.

TV – Safe - Hårtork - WiFi - Badrock/badtofflor

Familjerum i 2 rum med balkong

Familjerum i två rum, varav ena rummet är ett sovrum med dubbelsäng och det andra rummet ett allrum med två sovplatser i en bäddsoffa (160-180 cm bred & 200 cm lång) som är del av en liten sittgrupp. Badrum med badkar och WC. Rummet har balkong.

TV – Safe - Hårtork - WiFi - Badrock/badtofflor

Familjerum i 2 rum med snedtak

Familjerum i två rum, varav ena rummet är ett sovrum med dubbelsäng och det andra rummet ett allrum med två sovplatser i en bäddsoffa (160-180 cm bred & 200 cm lång) som är del av en liten sittgrupp. Badrum med badkar och WC.

TV – Safe - Hårtork - WiFi - Badrock/badtofflor

AccommodationTypes