Österrike, St. Anton

Hotel Haus Michael Marth

Frukostpension

Fakta

Om Hotel Haus Michael Marth

Hotell Haus Michael Marth är ett mycket populärt hotell som erbjuder frukost och stora rum.

Michael Marth är det ultimata boendet för en lyckad skidsemester i St. Anton. Pensionatet drivs av vänliga Kirstine som ser till att ni alltid känner er välkomna och har den upplevelsen ni förtjänar under semestern.

Belägenhet

Michael Marth är en av våra mest populära boenden i St. Anton. Till och med så omtyckt att vi valt att boka hela huset till våra gäster. Hotellet ligger intill den mysiga gågatan i St. Anton med ett stort utbud av butiker, barer och trevliga restauranger.

Hur ser rummen ut?

Hotellet erbjuder 2 dubbelrum, 2 sviter (för 2 personer) samt 2 singelrum. Rummen är stora och inredda i en klassisk österrikisk stil. Rummen har bekväma sängar, fåtölj, soffa (m. Soffbord) samt satellit-TV med skandinaviska kanaler. I badrummet har ni dusch, hårfön, handduksvärmare och separat toalett. Det finns gratis trådlöst internet.

Hur smakar maten?

Kirstine ser till att ni varje morgon får en ordentlig frukost, så ni står er under dagen. Så njut av den traditionella österrikiska frukostbuffén med bröd, yoghurt, müsli, goda pålägg och ägg m.m. Buffén avnjuter ni i frukostrummet med levande ljus, nybryggt kaffe och goda juicer.

När du bokar en lägenhet eller frukustpension i St. Anton kan du köpa till middag (3-rättersmeny) på Heart Hotel Arlberg. Unna dig säsongsinspirerade rätter från våra kockar och njut av att slippa laga mat en eller flera kvällar. Om du köper till detta är du välkommen att sätta dig till bords mellan kl. 19:00 och 20:00.

Du har även möjlighet att köpa tillträde till wellnessområdet på Heart Hotel Arlberg. Om kroppen behöver lite avkoppling efter en lång dag i backen är detta ett bra ställe att tillbringa din eftermiddag. När du köper tillträde får du ett välkomstpaket med handdukar, tofflor och schampo/balsam.

Om du ankommer med elbil/laddhybrid kan du ladda den i byn. Det finns bland annat en laddstation vid livsmedelsaffären Billa. Fråga guiderna för mer information när de ringer veckan innan avresa.

Hoppas vi ses i St. Anton!

* Husets ägare ställer höga krav på lugn och ro och accepterar ej festglada grupper. Minimumålder för boendet utan målsmans sällskap är 20 år.

Turistskatt på destinationen

Turistskatten ska betalas direkt till hotellet – med kontant. Turistskatten är inte inkluderad i resans pris eftersom vi vare sig får eller kan hantera ekonomi mellan regering och gäst. Turistskatt per person per natt varierar. Det är den officiella hotellklassificeringen och destination som ligger till grund för storleken på turistskatten. Läs mer här.

Avstånd

Avstånd till pist : 300 m

Avstånd till lift: 300 m

Avstånd till centrum : 0 m

Avstånd till shopping: 0 m

Avstånd till skidbuss: 100 m

Avstånd till skiduthyrning: 400 m

Rum

TV Ja

Wifi på rummet Ja

Mat och dryck

Pension Frukostpension

Frukost Ja

Faciliteter

Skidförvaring: Ja

TV-rum: Ja

WiFi: Ja

Dubbelrum

Dubbelrum med badrum/toalett på ca 25 kvm, inkl frukost.
Sängkläder – Dusch och toalett –Telefon - Handdukar - TV - WiFi (kostnadsfritt)

Enkelrum

Enkelrum med badrum och TV
Sängkläder – Handdukar - TV - WiFi(kostnadsfritt)

Suite 2 personer

Suite på ca 40 kvm. Dubbelrum, badrum, toalett, mindre kök, inkl frukost.
Sängkläder – Handdukar - TV - WiFi(kostnadsfritt)

AccommodationTypes