Österrike, St. Anton

Haus Walter Mall

Fakta

Om Haus Walter Mall

Haus Walter Mall är ett mysigt och autentiskt boende för er som vill ha en lugn skidsemester, men ändå nära till det mesta.

Walter Mall är ett familjedrivet pensionat i hjärtat av St. Anton. Här bor du med endast ett par minuters gång från både lift och byliv, men tillräckligt avskilt från huvudgatan för att inte få din nattsömn störd.

Hur ser boendet ut?

I huset finns det två lägenheter där man kan bo fem respektive åtta personer. Lägenheterna är mysiga och funktionella med det mesta du behöver på din skidresa. Utrustat kök finns så att ni kan laga egen mat hemma om så önskas.

Om du ankommer med elbil/laddhybrid kan du ladda den i byn. Det finns bland annat en laddstation vid livsmedelsaffären Billa. Fråga guiderna för mer information när de ringer veckan innan avresa.

När du bor på Walter Mall ska du vara inställd på att det ska vara lugnt om kvällarna, då husets ägarinna (en äldre dam) också bor i huset.

Allt som allt, så är detta ett riktigt mysigt och autentiskt boende i klassiska St. Anton.

När du bokar en lägenhet eller frukustpension i St. Anton kan du köpa till middag (3-rättersmeny) på Heart Hotel Arlberg. Unna dig säsongsinspirerade rätter från våra kockar och njut av att slippa laga mat en eller flera kvällar. Om du köper till detta är du välkommen att sätta dig till bords mellan kl. 19:00 och 20:00.

Du har även möjlighet att köpa tillträde till wellnessområdet på Heart Hotel Arlberg. Om kroppen behöver lite avkoppling efter en lång dag i backen är detta ett bra ställe att tillbringa din eftermiddag. När du köper tillträde får du ett välkomstpaket med handdukar, tofflor och schampo/balsam.

Låter det intressant? Slå oss en signal, så berättar vi mer.

Trevlig resa!

*Husets ägare ställer höga krav på lugn och ro och accepterar ej festglada grupper. Minimumålder för boendet utan målsmans sällskap är 20 år.

Turistskatt på destinationen

Turistskatten ska betalas direkt till hotellet – med kontant. Turistskatten är inte inkluderad i resans pris eftersom vi vare sig får eller kan hantera ekonomi mellan regering och gäst. Turistskatt per person per natt varierar. Det är den officiella hotellklassificeringen och destination som ligger till grund för storleken på turistskatten. Läs mer här.

Avstånd

Avstånd till pist : 300 m

Avstånd till lift: 500 m

Avstånd till centrum : 25 m

Avstånd till shopping: 50 m

Avstånd till skidbuss: 50 m

Avstånd till skiduthyrning: 450 m

Rum

Balkong / Terrass Ja

TV Ja

Slutstädning Ja

Kylskåp Ja

Sängkläder Ja

Handdukar Ja

Kokplatta Ja

Mat och dryck

Faciliteter

Skidförvaring: Ja

Lägenhet 1 - Två rum 4 personer

2-rumslägenhet till 4 personer (50m2) bestående av två separata sovrum med dusch och handfat, matsal och kök med TV, toalett samt balkong.       
Balkong- Sängkläder - Spisplatta - Kylskåp -Diskhandduk - TV   

Lägenhet 2 - Tre rum 6 personer

Trerumslägenhet för fem/sex personer på ca 60kvm. Lägenheten består av en hall, nyare badrum med dusch och wc, vardagsrum med öppet, välutrustat kök, diskmaskin, matplats, TV och balkong. Lägenheten har en bäddsoffa i vardagsrummet och ett separat sovrum med en dubbelsäng och en enkelsäng samt ett dubbelrum med egen entré utifrån.             
Balkong- Sängkläder - Spisplatta - Kylskåp -Diskhandduk - TV  

AccommodationTypes