Arbeta som kock i Alperna

Säsong i Österrike Vintern 2024/2025

Vill du bli en del av Skandinaviens största skidresebyrå som består av de kända varumärkena Nortlander, Slopetrotter och Danski?

Vi på Heart Hotels söker kockar till våra egna hotell i Österrike - hotell där det kan bo allt från 25 till 230 gäster.

Jobbet

Jobbet som kock för Heart Hotels är för dig som är en erfaren och rutinerad kock som gärna vill prova på något nytt där du använder din utbildning och kombinerar din passion för service med skidåkning i världsklass på en vintersäsong i Österrike.

I ditt arbete som kock ansvarar du för att våra gäster får en fantastisk restaurang- och matupplevelse tillsammans med dina kollegor på hotellet. Vi lovar dig i gengäld en upplevelse för livet med professionella utmaningar, socialt umgänge och skidåkning.

Heart Hotels erbjuder

Vi erbjuder dig ett spännande och omväxlande arbete med bra villkor där du i samarbete med din hotellchef, kökschef och resten av teamet på hotellet får ansvaret att göra förväntansfulla gäster glada.

Dessutom väntar oförglömliga upplevelser, nya vänskaper, gemenskap, utmaningar och Europas bästa skidåkning på dig. Allt detta sätter ramarna för att du ska få en fantastisk skidsäsong med bra balans mellan hårt arbete och fantastiska upplevelser.

Din profil

  • Du kan arbeta konceptstyrt då menyn är bestämd på förhand.
  • Du har överblick, kan arbeta självständigt och har alltid fokus på kvalitet och effektivitet.
  • Du är en lagspelare som tar ansvar för egna såväl som andras arbetsuppgifter.
  • Du har förståelse för bra service samt serverar och presenterar gärna maten för gästerna.
  • Du är van att arbeta med kollegor som ska läras upp och instrueras i hur uppgifter utförs på ett lämpligt och effektivt sätt.

Dina ansvarsområden

  • Förbereda och tillaga frukost samt 3-rätters kvällsmeny.
  • Samarbeta med din kökschef om att ansvara för köksassistenter.
  • Strukturera och effektivisera köksassistenternas arbete samt säkerställa att de blir ordentligt upplärda.
  • Laga personalmat där det läggs vikt på att det är nyttigt, näringsrikt och varierat.
  • Säkerställa att alla som hanterar matvaror gör detta på ett hygieniskt sätt.
  • Se till att det utförs egenkontroll och att detta dokumenteras enligt österrikiska regler.
  • Daglig rengöring samt huvudrengöring av köket en gång i veckan.
  • Skapa en positiv, serviceminded och smidig arbetsmiljö mellan restaurang och kök.

Koncepthotell

På våra hotell serveras det en stor frukostbuffé samt en 3-rätters kvällsmeny varje dag. Kvällsmenyn präglas av att en stor del av vår kökspersonal och gäster är danskar. Menyn är bestämd för hela säsongen och sätter därför höga krav på noga planering.

Ytterligare information och ansökan

Vintersäsongen börjar i december 2024 och varar som längst till slutet av april 2025.

Vi ser fram emot din motiverade ansökan samt CV.

Sök jobbet som kock genom att klicka här.

OBS! Du kommer in på en sida där texten är på engelska, men ansökan och CV ska fortfarande vara på svenska. Ange "Kitchen Staff" som position för att söka jobbet som kock.

Om du har frågor om jobbet som kock för Heart Hotels, kontakta Casper Schultz på cs@hearthotels.dk

Kontaktinformationen nedanför har inget med jobbansökningarna att göra. Vänligen se kontaktuppgifter i respektive jobbannons.