Arbeta som kock i Alperna

Bli kock på våra egna hotell Vintern 2020 / 2021

Kan du tänka dig att bli en del av Skandinaviens största skidresebyrå, som bland annat består av de kända varumärkena Danski, Nortlander & Slopetrotter - isåfall ska du läsa vidare.

Skinetworks söker nu Sveriges bästa kockar till våra egna konceptbaserade hotell i Frankrike och Österrike för säsongen 2020/2021.

Jobbet och utmaningen

Arbetet som kock för Skinetworks är för dig som är en erfaren kock och som vill prova något nytt där du använder din utbildning och kombinerar din passion för serviceprofessionen med skidåkning i världsklass under en säsong i Alperna. Vi letar efter passionerade kockar som är motiverade för att skapa en unik gästupplevelse.

Koncepthotellen

På våra egna hotell serveras det varje dag en stor frukostbuffé och en 3-rätters meny om kvällen. Dessutom ska det förberedas olika snacks som gästerna kan köpa i hotellets bar under dagen.

Livet i Alperna

Dina kollegor under hela säsongen är också de du bor tillsammans med, som du kommer spendera tid tillsammans med efter jobbet och som du åker skidor med på din fritid. Det ställer speciella krav på dig som kollega, där det är viktigt att du framträder som ett gott exempel och förebild.


I ditt arbete som kock har du tillsammans med dina kollegor på hotellet ansvar för att våra gäster får en fantastisk restaurang- och matupplevelse. Vi lovar dig i gengäld en upplevelse för livet med professionella utmaningar, socialt umgänge och fantastisk skidåkning.

Din profil

  • Du trivs med att arbeta under ett strikt kontrollerat koncept, där meny, recept och maträtter bestäms i förväg.
  • Du har en god översiktsförmåga och kan arbeta självständigt - alltid med fokus på kvalitet och effektivitet.
  • Du är en teamplayer och tar ansvar både för dig själv och för andras arbete.
  • Du strävar efter att gästen ska känna sig i centrum.
  • Du har ett naturligt intresse för service och försäljning.
  • Du har erfarenhet av att lära ut, utbilda och instruera nya kollegor om hur uppgifterna löses på ett lämpligt och effektivt sätt.
  • Du arbetar alltid för att ge gästen en unik upplevelse, och du har alltid gästen i fokus. 
  • Du leder vägen och visar dina kollegor på hotellet den goda, professionella stilen.

Dina ansvarsområden

  • Att förbereda och anrätta frukost samt 3-rätters middag
  • Att vara synlig och tillgänglig för gästerna i restaurangen varje kväll.
  • Att i samarbete med kökschefen ta ansvar för köksassistenterna – inklusive att strukturera och effektivisera deras arbete samt säkra att de blir väl upplärda.
  • Att skapa måltider för personalen där tonvikt läggs på hälsosam, näringsrik och varierad kost.
  • Att säkerställa att alla som hanterar mat på hotellet tar hygieniskt ansvar.
  • Att se till att det utförs och dokumenteras egenkontroll.
  • Daglig städning och huvudrengöring av köket.
  • Att skapa en positiv, serviceinriktad och anpassningsbar arbetsmiljö mellan restaurang och kök.

Hotel Academy i Alperna

För att du ska vara förberedd när säsongen startar håller vi en Guide Academy i Alperna innan säsongen startar. Här lär du att känna dina kommande kollegor så ni kan skapa fundament till en god sammanhållning som är så viktig när man är på säsong. Du får även uppleva spännande workshops som ger din nödvändiga färdigheter för att klara av jobbet som kock.

Kursen består både i teori och praktik, vi tror nämligen att du lär dig mest om du får pröva vad du lärt dig teorietiskt. Under utbildningen får du bland annat utbildning i:

  • Service och gästhantering
  • Teambuilding
  • Mindset
  • Hotelldrift

Kursen genomförs 23:e -26:e november i Alperna. Deltagande på denna kurs är ett krav för att få jobb. 

Skinetworks erbjuder

Vi erbjuder dig ett spännande och varierat arbete med bra förutsättningar, där du tillsammans med din hotellmanager, kock och resten av teamet på hotellet kommer att ansvara för att gästernas förväntningar uppfylls. Därutöver väntar oförglömliga upplevelser, nya gemenskaper med ditt team, nya utmaningar och Europas bästa skidåkning. Sammantaget sätter vi ramarna för att du får en fantastisk skidsäsong med en bra balans mellan hårt arbete och fantastiska upplevelser.

Ytterligare information och ansökning

Säsongen börjar typiskt i december 2020 och slutar i slutet av april 2021.

Passar ovanstående beskrivning in på dig? Klicka på nedan link så kommer du direkt in till ansökningssidan där du ska bifoga CV.

SÖK JOBBET SOM KOCK

Har du frågor om jobbet är du välkommen att kontakta Lykke Nielsen på lykke.nielsen@skinetworks.com eller telefon 0045: 73 70 94 75


 

Kontktformuläret nedanför har inget med jobbansökningarna att göra. För kontakt ber vi dig använda ansökningslänken med under respektive jobbuppslag.