Korta decemberresor

Skidåkning i december Få ett avbrott i julstressen med en kortresa till Alperna

December betyder för många svenskar en stressig tid. Vi slipper gärna julstressen och åker på en kortresa till Alperna istället!

När vi hör jul så tänker vi på snö som faller och kall frisk luft som bjuder in till mysig vinterstämning. Om du tycker att julens färg är vit så är en kortresa på tre-fyra dagar till Alperna det rätta att göra. Fördelarna med en kort skidresa i december är många.

Varför ska du åka på en kort skidresa till Alperna i december?

  • Maxat med skidåkning och upplevelser på bara några få dagar
  • Du får vinterns första snö och pisterna för dig själv
  • Du kommer närmare dina kollegor, medarbetare och vänner
  • Ni kommer hem med en unik gemensam upplevelse som ni kan tänka tillbaka på i vardagen

Läs mer om korta decemberresor till Alperna här.

Torsdag 12 dec - Söndag 15 dec

Söndag 15 dec - Onsdag 18 dec

Onsdag 18 dec - Lördag 21 dec

Den perfekta kortresan i december

En liten "smygresa" till Alperna tidigt på säsongen är det perfekta tillfället att vässa skidformen innan vintersäsongen drar igång ordentligt.

Få igång skidåkarbenen i december

Det mesta sitter i ryggmärgen men det skadar inte att få bekräftat att du fortfarande kommer ihåg hur man gör de breda svängarna.

Den första förväntansfulla turen med liften ger en kittlande känsla i magen som alla skidåkare känner igen och älskar. När du stiger ur liften på toppen av berget är utsikten lika enastående som den var första gången du såg den. Klicka på dig skidorna, smila och kasta dig ut för backen!

Alla resesällskap är välkomna

Oavsett om du åker söderut till snön med vängruppen eller med företaget och vill lyxa till det så är du och ditt resesällskap garanterade en oförglömlig upplevelse med en kortresa i december. Det är inget tvivel på att sammanhållningen och gemenskapen stärks på ett sätt som inte går att komma i närheten av i Sverige under december månad.

Man behöver inte vara ett stort sällskap för att åka iväg på en kortresa i december och stärka gemenskapen. En kort skidresa över en långhelg eller mitt i veckan är en fantastisk möjlighet för lite kvalitetstid tillsammans med din partner eller med din familj.

Nortlanders absoluta bestseller

Vintern 2024/2025 går Nortlanders korta alpresor i december till Österrike eller rättare sagt till den absoluta bestsellern Heart Hotel Aurora i Obertauern.

Heart Hotel Aurora ligger längs huvudgatan i Obertauern. Här bor du med bastu, pool och wellness nära skidåkningen, afterskin, restauranger och mycket annat som skidorten har att erbjuda.

Korta skidresor med flyg

Nortlanders kortresor i december erbjuds med flyg från Kastrup och självklart är den korta transfern från Innsbruck till skidorten inkluderad. Om du hellre åker på en kortresa i december med ett annat transportsätt erbjuds även kortresorna med egen transport.

Vill du åka på en kortresa senare under vintern?

Se alla kortresor med Nortlander här

Få ett reseförslag på din korta decemberresa

Vill du få ett reseförslag på en kort skidresa i december? Fyll då enkelt i formuläret nedan så återkommer vi med ett reseförslag till dig.

På Nortlanders skidresor inför vintern 2024/2025 har du öppet köp till den 1 september 2024 så du kan tryggt boka nästa vinters skidresa redan idag. Skulle du ångra dig får du alltså alla pengarna tillbaka.