Korta decemberresor

Skidåkning i december Få ett avbrott i julstressen med en kortresa till Alperna

December betyder för många svenskar en stressig tid. Vi slipper gärna julstressen och åker på en kortresa till Alperna istället!

När vi hör jul så tänker vi på snö som faller och kall frisk luft som bjuder in till mysig vinterstämning. Om du tycker att julens färg är vit så är en kortresa på tre-fyra dagar till Alperna det rätta att göra. Fördelarna med en kort skidresa i december är många.

Varför ska du åka på en kort skidresa till Alperna i december?

  • Maximalt med skidåkning och upplevelser på bara några få dagar
  • Du får vinterns första snö och pisterna för dig själv
  • Du kommer närmare dina kollegor, medarbetare och vänner
  • Ni kommer hem med en unik gemensam upplevelse som ni kan tänka tillbaka på i vardagen

Läs mer om korta decemberresor till Alperna här.

Fredag 9 dec - Måndag 12 dec

Måndag 12 dec - Torsdag 15 dec

Torsdag 15 dec - Söndag 18 dec

Söndag 18 dec - Torsdag 22 dec

Den perfekta kortresan i december

En liten "smygtur" till Alperna tidigt på säsongen är det perfekta tillfället att vässa skidformen innan vintersäsongen drar igång ordentligt. Dessutom lindrar kortresan den värsta skidåkarabstinensen.

Få igång skidåkarbenen i december

Det mesta sitter i ryggmärgen men det skadar inte att få bekräftat att du fortfarande kommer ihåg hur man gör de breda svängarna.

Den första förväntansfulla turen med liften ger en kittlande känsla i magen som alla skidåkare känner igen och älskar. När du stiger ur liften på toppen av berget är utsikten lika enastående som den var första gången du såg den. Klicka på dig skidorna, smila och kasta dig ut för backen!

Skidresa med företaget eller vännerna till Alperna

Oavsett om du åker söderut till snön med vännerna eller om det är kollegorna som vill lyxa sig så ger en kortresa i december garanti på en oförglömlig upplevelse för alla i ressällskapet. Det är inget tvivel på att sammanhållningen och gemenskapen stärks på ett sätt som inte går att komma i närheten av i Sverige under december månad.

Get-away skidresa för två i december

Man behöver inte vara ett stort sällskap för att stärka gemenskapen. En ”smygtur” över en långhelg eller mitt i veckan är en fantastisk möjlighet för lite kvalitetstid tillsammans med din bättre hälft, din bästa vän eller familj.

Maten är en del av upplevelsen

Nortlanders korta alpresor i december går till Österrike eller rättare sagt Obertauern och alla vet att österrikare kan det där med fest. Maten, vinet och atmosfären är kanske inte helt som i Sverige men det är också hela poängen med att resa.

Vi vill göra dig uppmärksam på att barer, butiker, restauranger och andra faciliteter kan ha restriktioner eller vara stängda på grund av COVID-19.

Vill du åka på en annan kortresa?

Se alla kortresor med Nortlander här.

Få ett reseförslag på din korta decemberresa

Fyll i formuläret så hjälper vi dig så snart vi kan!