Bli kökschef på ett av våra hotell

Bli kökschef på våra hotell Vintern 2021 / 2022

Kan du tänka dig att bli en del av Skandinaviens största skidresebyrå, som bland annat består av varumärkena Danski, Nortlander och Slopetrotter?

Skinetworks söker Sveriges bästa kökschefer till våra egna konceptbaserande hotell i Österrike till vintern 2021/2022.  

Om jobbet

Som kökschef har du ansvaret för att gästerna på hotellet får vällagad och smakfull mat under deras semester. Du kommer att leda ett köksteam där målet är att vara synliga och tillgängliga för gästernaett professionellt sätt. 

Koncepthotellen

hotellen serveras det en stor frukostbuffé och en 3-rätters menykvällen. Utöver detta ska det förberedas snacks till gästerna under dagen. Som kökschef kommer du att samarbeta nära med hotellets Hotel Manager och säkra att gästerna får den bästa restaurang- och matupplevelsen. Ni sätter tillsammans riktningen för restaurangpersonalen och tar ledningen hela vägen igenom.

Din profil

  • Du brinner för att laga god mat och ge dina gäster den bästa upplevelsen. 
  • Du vet hur mat ska förberedas och tillagas samt att du fungerar i ett koncept-drivet kök med tydliga ramar.
  • Du är minst 24 år gammal. 
  • Du har minst 3 års erfarenhet som utbildad kock och är van vid att organisera, leda och strukturera arbetet i köket. 
  • Du är van vid att planera och strukturera dina arbetsdagar.
  • Du är van vid att jobba med Excel, Word och mail i förbindelse till ditt arbete.
  • Du är stresstålig, ansvarstagande och gillar att jobba både självständigt och i team. Samtidigt är du lösningsorienterad och kan snabbt sätta dig in i oväntade situationer och få en överblick för att därefter lösa situationen på bästa sätt.

Din akademiska bakgrund och tidigare arbetslivserfarenheter är inte det mest avgörande för oss. Det som vi på Skinetworks lägger vikt på är att du besitter de organisatoriska och ledande förmågorna som varje fungerande kök kräver.

Dina ansvarsområden

  • Att säkerställa att den mat som serveras stämmer överens med Skinetworks bild av god mat och konceptet.
  • Att skapa ett fungerande schema för dig själv och dina kollegor i köket samt se till att det följs.
  • Tillhandahålla varubeställningar, lagerhantering och inventering.  
  • Säkra att samarbetet mellan restaurang och kök fungerar. 
  • Att det är synlighet och tillgänglighet från köket under service och att detta blir en naturlig del av vardagen.  
  • Att hålla sig till budgetar.  
  • Att hantera och säkerställa en hygienisk förvaring av matvarorna 
  • Att egenkontroll blir utfört och kontrollerat varje dag. 
  • Att du samarbetar med Hotell Manager samt säkerställer matrelaterad merförsäljning på hotellet. 

Skinetworks erbjuder dig

  • Ett jobb med stort ansvar. 
  • Ett jobb som utvecklar/utmanar dig som ledare. 
  • Personlig utveckling i ett främmande land.
  • Stöd och sparring från kontoret i Danmark.
  • Ordnade förhållanden under din tid i Alperna. 

Ytterligare information och ansökan

Säsongen startar normalt i december 2021 och sträcker sig till april 2022. Vi erbjuder ordnade förhållanden under din tid i Alperna. I gengäld förväntar vi att du har en seriös hållning som vill prägla din insats och din samarbetsform genom hela säsongen.

Sök jobbet genom att skicka din ansökan och ditt CV till Casper Schultz på cs@skinetworks.com

Om du har frågor om jobbet så skicka även då ett mail till Casper.

 

Vill du arbeta som kökschef i Alperna 2021/2022?

Vi har anställt alla kökschefer för vintern 2020/2021 - tack för allas visade intresse!

Skriv upp dig nedanför så kontaktar vi dig så snart startar vi rekryteringen för säsongen 2021/2022.

Kontktformuläret nedanför har inget med jobbansökningarna att göra. För kontakt ber vi dig använda ansökningslänken med under respektive jobbuppslag.