Säsong i Österrike

Bli kökschef vintern 2024/2025

Vill du bli en del av Skandinaviens största skidresebyrå som består av de kända varumärkena Nortlander, Slopetrotter och Danski?

Vi på Heart Hotels söker kökschefer till våra egna hotell i Österrike - hotell där det kan bo allt från 25 till 230 gäster.

Om arbetet som kökschef

Som kökschef för Heart Hotels ansvarar du för att hotellets gäster får vällagad och god mat under hela deras vistelse. Du kommer även leda ett köksteam där målet är att vara synliga och tillgängliga för gästerna på ett professionellt men avslappnat sätt.

Koncepthotell

På våra hotell serveras det en stor frukostbuffé samt en 3-rätters kvällsmeny varje dag. Kvällsmenyn präglas av att en stor del av vår kökspersonal och gäster är danskar. Menyn är bestämd för hela säsongen och sätter därför höga krav på noga planering.

Din profil

  • Du brinner för att alltid leverera god mat och ge dina gäster en komplett upplevelse.
  • Du kan arbeta i ett konceptstyrt kök med tydliga ramar.
  • Du är minst 24 år.
  • Du har minst 3 års erfarenhet som utbildad kock och är van vid att organisera, leda och strukturera arbetet i köket.
  • Du är van vid att jobbet styrs av planering och struktur.
  • Du är robust då du ofta står ensam och det är därför viktigt att du trivs i ditt eget sällskap. Samtidigt möts du ofta av många problem som du inte tidigare anade fanns. Detta ska du trivas med och se som en möjlighet för att lära dig mer.

Din bakgrund och tidigare arbetsplatser är inte det mest avgörande för oss. På Heart Hotels värdesätter vi framför allt att du har de organisatoriska och ledarskapsförmågor som krävs för att driva ett effektivt och välfungerande kök.

 

Dina ansvarsområden

  • Säkerställa att maten som serveras till våra gäster följer avtalade standarder och riktlinjer.
  • Utarbeta en vaktplan för dig själv och dina kollegor i köket samt säkerställa att användandet av timmar följs.
  • Varubeställning och lagerstyrning, t.ex. lagerräkning.
  • Se till att samarbetet mellan restaurang och kök är gästfokuserat och serviceorienterat.
  • Se till att kökspersonalen är synlig i restaurangen under service och att det är en naturlig del av vardagen i köket.
  • Upprätthålla budgeten
  • Säkerställa att hygien-protokoller följs av alla som hanterar matvaror.
  • Se till att egenkontroll utförs och dokumenteras varje dag.
  • Främja försäljningen på hotellet i samarbete med hotellchefen.

Heart Hotels erbjuder

  • Ett jobb med stort ansvar.
  • Ett jobb med ledarmässiga utmaningar.
  • Personlig utveckling i ett främmande land.
  • Uppbackning och sparring från kontoret i Danmark genom hela säsongen.
  • Ordnade förhållanden under din vistelse i Österrike.

Ytterligare information och ansökan

Vintersäsongen börjar i december 2024 och varar som längst till slutet av april 2025.

Vi ser fram emot din ansökan med ditt CV samt personligt brev.

Sök jobbet som kökschef genom att klicka här.

OBS! Du kommer in på en sida där texten är på engelska, men ansökan och CV ska fortfarande vara på svenska.

Om du har frågor om jobbet som kökschef för Heart Hotels, kontakta Casper Schultz på cs@hearthotels.dk

Hur är det att arbeta i ett kök på säsong?