Bli kökschef på ett av våra hotell

Säsong i Österrike Vintern 2024/2025

Vill du bli en del av Skandinaviens största skidresebyrå som består av de kända varumärkena Nortlander, Slopetrotter och Danski?

Vi på Heart Hotels söker kökschefer till våra egna hotell i Österrike - hotell där det kan bo allt från 25 till 230 gäster.

Jobbet

Som kökschef för Heart Hotels ansvarar du för att hotellets gäster får vällagad och god mat under hela deras vistelse. Som kökschef kommer du leda ett köksteam där målet är att vara synliga och tillgängliga för gästerna på ett professionellt men avslappnat sätt.

Koncepthotell

På våra hotell serveras det en stor frukostbuffé samt en 3-rätters kvällsmeny varje dag. Kvällsmenyn präglas av att en stor del av vår kökspersonal och gäster är danskar. Menyn är bestämd för hela säsongen och sätter därför höga krav på noga planering.

Din profil

  • Du brinner för att alltid leverera god mat och ge dina gäster en komplett upplevelse.
  • Du kan arbeta i ett konceptstyrt kök med tydliga ramar.
  • Du är minst 24 år.
  • Du har minst 3 års erfarenhet som utbildad kock och är van vid att organisera, leda och strukturera arbetet i köket.
  • Du är van vid att jobbet styrs av planering och struktur.
  • Du är robust då du ofta står ensam och det är viktigt att du trivs i ditt eget sällskap. Samtidigt möts du av många problemställningar som du inte anade fanns. Detta ska du trivas med och se som en möjlighet för att lära dig mer.

Din bakgrund och tidigare arbetsplatser är inte helt avgörande för oss. Det vi på Heart Hotels lägger vikt på är att du har de organisatoriska samt ledarmässiga förmågor som ett välfungerande kök kräver.

Dina ansvarsområden

  • Säkerställa att maten som serveras till våra gäster följer avtalade standarder och riktlinjer.
  • Utarbeta en vaktplan för dig själv och dina kollegor i köket samt säkerställa att användandet av timmar följs.
  • Varubeställning och lagerstyrning, t.ex. lagerräkning.
  • Se till att samarbetet mellan restaurang och kök är gästfokuserat och serviceorienterat.
  • Se till att kökspersonalen är synlig i restaurangen under service och att det är en naturlig del av vardagen i köket.
  • Hålla budget.
  • Säkerställa att hygien-protokoll följs av alla som hanterar matvaror.
  • Se till att egenkontroll utförs och dokumenteras varje dag.
  • Främja försäljning på hotellet i samarbete med hotellchefen.

Heart Hotels erbjuder

  • Ett jobb med stort ansvar.
  • Ett jobb med ledarmässiga utmaningar.
  • Personlig utveckling i ett främmande land.
  • Uppbackning och sparring från kontoret i Danmark genom hela säsongen.
  • Ordnade förhållanden under din vistelse i Österrike.

Ytterligare information och ansökan

Vintersäsongen börjar i december 2024 och varar som längst till slutet av april 2025.

Vi ser fram emot din motiverade ansökan samt CV.

Sök jobbet som kökschef genom att klicka här.

OBS! Du kommer in på en sida där texten är på engelska, men ansökan och CV ska fortfarande vara på svenska.

Om du har frågor om jobbet som kökschef för Heart Hotels, kontakta Casper Schultz på cs@hearthotels.dk

Kontaktinformationen nedanför har inget med jobbansökningarna att göra. Vänligen se kontaktuppgifter i respektive jobbannons.