Canazei Väder, webcam & snödjup

Väder i Canazei

Skidsäsongen i Canazei sträcker sig från december till april. Nedan kan du hitta en överblick över väderförhållandena under dessa månader.

December, januari & februari: Under vinterns första månader är Canazei täckt av ett vackert snötäcke och temperaturerna ligger vanligtvis mellan -5°C och -10°C på högre höjder. Det är vanligt med regelbundna snöfall, vilket skapar perfekta förutsättningar för skidåkning och andra vinteraktiviteter. 

Mars & april: I mars och april blir dagarna längre och temperaturen stiger gradvis. Dagstemperaturerna på högre höjder ligger mellan -5°C till 0°C. Trots att snöfallet kan vara mindre intensivt än i tidigare månader, finns det fortfarande tillräckligt med snö på backarna för skidåkning. Detta är en trevlig tid att njuta av skidåkning i soligare och mildare väder samtidigt som snön fortfarande är av bra kvalitet. 

Väder är alltid väder

Det är viktigt att komma ihåg att vädret i Canazei kan variera från år till år. För att få den mest aktuella informationen om vädret under din planerade vistelse i Canazei rekommenderas det att du regelbundet kollar den senaste väderrapporten. 

Webcams från Canazei

Webcam - Col dei Rossi

Webcam - Campitello di Fassa - Col Rodella

Webcam - Ciampac

Webcam - Passo Pordoi