Ischgl Väder, webcam & snödjup

Väder i Ischgl

Skidsäsongen i Ischgl sträcker sig från december till april. Nedan kan du hitta en överblick över väderförhållandena under dessa månader.

December & januari: I december och januari täcks Ischgl av snö och blir ett vackert, vinterklätt landskap. Temperaturen ligger oftast mellan -5°C och -10°C i byn, och ännu lägre temperaturer högre upp i skidsystemet. Trots att antalet soldagar kan vara något färre under denna tid finns det fortfarande möjligheter att njuta av vackra soliga dagar då och då. 

Februari & mars: När februari och mars kommer förbättras oftast vädret i Ischgl. Solen börjar visa sig mer regelbundet och temperaturen stiger något. Temperaturen ligger oftast mellan -3°C och -8°C i byn och något lägre uppe i skidområdet, vilket skapar perfekta skidförhållanden. Med fler soldagar är detta den idealiska tiden för att njuta av skidåkningen och uppleva de vackra vyerna som Ischgl har att erbjuda. 

AprilUnder april erbjuder Ischgl härlig vårskidåkning. Trots att vädret kan vara mer varierande är det fortfarande möjligt att njuta av fantastisk skidåkning. Dagstemperaturen i byn stiger något över fryspunkten, medan temperaturen i skidområdet vanligtvis ligger runt -1°C till -8°C. Även om snöfall fortfarande är möjligt, blir soldagarna allt vanligare. Detta är den perfekta tiden för att uppskatta nypistade backar och ta sköna pauser på soliga terrasser. 

 

Väder är alltid väder 

Det är viktigt att komma ihåg att vädret i Ischgl kan variera från år till år. För att få den mest aktuella informationen om vädret under din planerade vistelse i Ischgl rekommenderas det att du regelbundet kollar den senaste väderrapporten. 

Snödjup i Ischgl 

Nedan hittar du aktuellt snödjup i Ischgl samt när det senast föll snö i skidområdet. 

Skidresor till Ischgl

Se erbjudanden till Ischgl med flyg från Arlanda här

Se erbjudanden till Ischgl med flyg från Kastrup här

Se erbjudanden till Ischgl med flyg från Landvetter här

Webcams fråm Ischgl

Webcam - Palinkopf

Webcam - Idalp

Webcam - Ischgl by