Österrike, Obertauern

Hotell

Das Kohlmayr

Halvpension

Fakta

Om Das Kohlmayr

Vill du gärna ha lyx på skidsemestern? Då har du kommit till det rätta stället. Hotel Das Kohlmayr har under de senaste åren blivit helrenoverat och utbyggt. Hotellet framstår som ett lyxigt och fint hotell både på insidan och utsidan.

Mitt bland de snötäckta bergen i Obertauern, på 1 700 meter över havet, hittar du detta enastående 4-stjärniga hotell. Den enda anledningen till att hotellet inte har 5 stjärnor är för att de inte önskar att få besök av för många ryssar. Det är dock till din fördel eftersom priset därför ligger lite lägre - men det gör inte upplevelsen eller den lyxiga känslan! Sedan 1964 har Das Kohlmayr varit ett av de finaste ställena i byn.

Gamla värden tolkade i modern arkitektur

Hotellet har många år på nacken men har de senaste åren genomgått en stor renovering, dock med stor respekt för de existerande värdena. De har tolkats i en modern arkitektur med sinne för detaljer. Detta är genomgående i alla 59 eleganta och exklusiva suiter. Alla rum har en sak gemensamt: En oförglömlig känsla av värme och komfort.

1 400 kvm wellness

Ja, du läste korrekt. På hotellet hittar du ett inte mindre än 1 400 kvm stort wellness- och spaområde fördelat på 4 nivåer med en fantastisk panoramautsikt.

Familjer är välkomna i inomhuspoolen och familjebasturna medan det alpina bastuområdet med infinity-pool, panoramabastu, avslappningsrum med hängstolar och det topputrustade fitnessrummet är reserverat för vuxna gäster.

Skidresa med halvpension

Alla boenden på detta lyxiga hotell är med halvpension. Så om det inte redan vattnar i din mun så kan det börja göra det nu. Du kan nämligen se fram emot kulinariska läckerheter i form av fina kreationer och en utomordentlig service. Det är inte mindre än fyra separata restauranger på hotellet - några av dem är på egen bekostnad.

När du kommer hem från dagens skidåkning serveras det från kl 13:30 eftermiddagssnack och alkoholfri dryck helt gratis.

Nära till skidåkningen

Från Das Kohlmayr är det bara 100 meter till pisterna som tar dig direkt till de flera olika liftarna upp till skidområdet. När skiddagen går mot sitt slut kan du åka skidor nästan hela vägen till hotellet och behöver bara gå de sista små 100 meterna hem.

Om du ankommer med elbil/laddhybrid kan du ladda den i byn. Det finns en laddstation vid Hotel Gamsleiten. Fråga guiderna för mer information när de ringer veckan innan avresa.

Turistskatt på destinationen

Turistskatten ska betalas direkt till hotellet – antingen kontant eller med kreditkort. Turistskatten är inte inkluderad i resans pris eftersom vi vare sig får eller kan hantera ekonomi mellan regering och gäst. Turistskatt per person per natt varierar mellan 0,50 EUR – 4,50 EUR. Maximalt 31,50 EUR kommer därför att debiteras och detta är vid en veckas vistelse på ett 5-stjärnigt hotell. Det är den officiella hotellklassificeringen och destination som ligger till grund för storleken på turistskatten. Läs mer här.

Nortlander och Das Kohlmayr ser fram till att hälsa er välkomna på årets skidsemester! Här blir fantasier till verklighet och med garanti för en lyckad semester!

Avstånd

Avstånd till pist : 100 m

Avstånd till lift: 400 m

Avstånd till centrum : 500 m

Avstånd till shopping: 250 m

Avstånd till skidbuss: 0 m

Avstånd till skiduthyrning: 50 m

Rum

Minibar Ja

Safety box Ja

TV Ja

Hårtork Ja

Wifi på rummet Ja

Dusch eller badkar Ja

Toalett Ja

Mat och dryck

Pension Halvpension

Bar Ja

Restaurang Ja

Vinkällare Ja

Halvpension Ja

Faciliteter

Bastu: Ja

Fitnessrum: Ja

Lounge: Ja

Reception: Ja

Skidförvaring med pjäxvärmare: Ja

Spa-behandlingar: Ja

Visa mer

SwimmingPool: Ja

Wellness: Ja

Ångbastu: Ja

Junior Suite “Sternhimmel” 2-4 personer

Dubbelrum på ca 32 kvm med dubbelsäng, badrum med dusch och separat toalett samt möjlighet för 2 extrasängar i form av en bäddsoffa. Alla rum har TV och WiFi.

Sängkläder - Hårtork - Safe - Minibar

AccommodationTypes