Skidresor vecka 7 Skidresa på sportlovet

Vecka 7 är en av de mest populära veckorna på året att resa på skidsemester till Alperna. Vi har massvis av härliga resor att erbjuda - men skynda dig, för det är hög konkurrens om de mest populära boendena.

Skidåkarnas högsäsong

Vecka 7 innebär starten för en vallfärd mot Alperna och snön. Nu är det hög tid att klicka på skidorna, andas in den friska alpluften och njuta av den krispiga snön under fötterna. 

Eftersom vecka 7 är en riktigt populär vecka att resa till Alperna gäller det att vara snabb om man vill lägga vantarna på de bästa erbjudandena på bra hotell och lägenheter. 

3 bra anledningar till att resa på skidsemester vecka 7

  • Högsäsong och full fart i byn
  • Bra snö
  • Skollov

Vill du ha hjälp att hitta den perfekta skidresan för dig? Ring oss på 040 664 70 80 eller fyll i formuläret längre ned på sidan. 

Läs mer om skidsemester vecka 7 här

Sportlovsfavoriter i Frankrike

Sportlovsfavoriter i Österrike

Sportlovsfavoriter i Italien

Alperna på sportlovet Åk på skidsemester när barnen är lediga

När barnen har en hel vecka ledigt passar det ju fint med en skidsemester för hela familjen. Dessutom är snön och skidåkningen perfekt i februari - bättre blir det inte!

Nortlander arrangerar skidresor till Frankrike, Österrike och Italien, med en lång rad skidorter i respektive land. Gemensamt för alla våra skidorter i Alperna är att fokus ligger på fantastisk skidåkning.

Njut av sportlovet med familj och vänner i snön

De flesta skidåkare har många varma känslor förknippande med skidresan. Det kan vara den där första turen upp med liften när man blickar ut över de vita topparna eller känslan av puder under skidorna. 

Vilka är bättre att dela de härliga upplevelserna med än familjen eller de bästa vännerna?

Hur kommer du till Alperna vecka 7?

Nortlander arrangerar transport med tåg, buss och flyg till skidorterna i Alperna. Det är också möjligt att ordna med egen transport till Alperna. Önskar man att flyga eller tåg ordnar vi givetvis transfer mellan flygplatsen och ert boende. 

Var ska jag åka på skidsemester på sportlovet?

Här har vi samlat några härliga sportlovsresor till Frankrike.

Är det Österrike som lockar så har vi ett gäng fina resor i vecka 7 hit också.

I Italien är maten god och billig och så älskar italienarna bambini.

Söker du något speciellt på din skidresa?

Fantastisk skidåkning och gott sällskap är grunden för en härlig skidresa i Alperna. Men skidorterna har faktiskt mycket mer att bjuda på. 

I Alperna kan du uppleva matkultur, afterski och riktig vardagslyx i form av exempelvis ett vackert spa. 

Perfekt snö på skidresan vecka 7

Vecka 7 flockas skidåkarna i Alperna vilket säger mycket om snön och skidåkningen i perioden. Snön blir faktiskt inte mycket bättre så om man reser på skidsemester för att testa pisterna är vecka 7 en perfekt tidpunkt att resa. Härutöver är det också stora chanser för solsken eftersom de kallaste månaderna långsamt kryper bort. 

Lägenheter i vecka 7

Är ni många som vill resa tillsammans till Alperna på sportlovet vecka 7? Då kan det vara en bra idé att titta på lägenheter i Alperna.

Vi har samlat våra bästa erbjudanden för er som reser många till Alperna. Dessutom delar vi med oss av våra bästa tips och vad som är bra att tänka på när man är ett stort resesällskap. 

Hoppas att vi ses i pisten!

Få ett reseförslag på skidresa vecka 7

Vill du åka på skidsemester vecka 7? Fyll i formuläret nedan så återkommer vi med reseförslag till dig.