Skidresor vecka 7 Skidresa på sportlovet

Vecka 7 är en av de mest populära veckorna på året att åka på skidsemester till Alperna. Vi har mängder av härliga resor att erbjuda - men skynda dig för det är hög konkurrens om de mest populära boendena.

Skidåkarnas högsäsong

Vecka 7 innebär början på en vallfärd mot Alperna och snön. Nu är det hög tid att klicka på skidorna, andas in den friska alpluften och känna den krispiga snön under fötterna.

Eftersom vecka 7 är en väldigt populär vecka att resa till Alperna gäller det att vara snabb om man vill lägga vantarna på de bästa erbjudandena på bra hotell och lägenheter.

3 bra anledningar till att åka på skidsemester vecka 7

  • Högsäsong och full fart i byn
  • Bra snö
  • Skollov

Vill du ha hjälp att hitta den perfekta skidresan för dig? Ring oss på 040-664 70 80 eller fyll i formuläret längre ned på sidan.

Se skidresor vecka 7 från Arlanda

Se skidresor vecka 7 från Landvetter

Se skidresor vecka 7 från Kastrup

Skidresor från Landvetter till Österrike vecka 7

Skidresor från Landvetter till Italien vecka 7

Skidresor från Arlanda till Österrike vecka 7

Skidresor från Kastrup till Österrike vecka 7

Skidresor från Kastrup till Frankrike vecka 7

Skidresor från Kastrup till Italien vecka 7

Alperna på sportlovet Åk på skidsemester när barnen är lediga

När barnen har en hel vecka ledigt passar det ju perfekt med en skidsemester för hela familjen. Dessutom är snön och skidåkningen fantastisk i februari - bättre blir det inte!

Nortlander arrangerar skidresor till Frankrike, Österrike och Italien med en lång rad skidorter i respektive land. Gemensamt för alla våra skidorter i Alperna är att fokus ligger på fantastisk skidåkning.

Njut av sportlovet med familj och vänner i snön

De flesta skidåkare har många varma känslor förknippade med skidresan. Det kan vara den där första turen upp med liften när man blickar ut över de vita topparna eller känslan av puder under skidorna.

Vilka är bättre att dela de härliga upplevelserna med än familjen eller de bästa vännerna?

Hur kommer du till Alperna vecka 7?

Nortlander arrangerar transport med tåg, buss och flyg till skidorterna i Alperna. Det är också möjligt att ordna med egen transport till Alperna. Önskar man att flyga eller tåg ordnar vi givetvis transfer mellan flygplatsen och ert boende.

Söker du något speciellt på din skidresa?

Fantastisk skidåkning och gott sällskap är grunden för en härlig skidresa i Alperna. Men skidorterna har faktiskt mycket mer att bjuda på.

I Alperna kan du uppleva matkultur, afterski och riktig vardagslyx i form av exempelvis ett vackert spa.

Perfekt snö på skidresan vecka 7

Vecka 7 flockas skidåkarna i Alperna vilket säger mycket om snön och skidåkningen i perioden. Snön blir faktiskt inte mycket bättre så om man reser på skidsemester för att testa pisterna är vecka 7 en perfekt tidpunkt att resa. Härutöver är det också stora chanser för solsken eftersom de kallaste månaderna långsamt kryper bort. 

Lägenheter i vecka 7

Är ni många som vill resa tillsammans till Alperna på sportlovet vecka 7? Då kan det vara en god idé att spana in våra stora lägenheter och chaleter i Alperna.

Få ett reseförslag på skidresa vecka 7

Vill du åka på skidsemester vecka 7? Fyll i formuläret så återkommer vi med några reseförslag till dig.

På Nortlanders skidresor inför vintern 2023/2024 har du öppet köp till den 1 september 2023 så du kan tryggt boka nästa vinters skidresa redan idag. Skulle du ångra dig får du alltså alla pengarna tillbaka.