Pressmeddelanden

Pressmeddelanden 2020/2021

Lansering av paketresa med tåg

Skandinaviens största skidresebyrå, Skinetworks, lanserar en ny, miljömedveten satsning till kommande säsong.

Läs press releasen här

Till vintern 2020/2021 erbjuder man svenska och danska skidentusiaster möjlighet att välja tåg som transportform till sin skidsemester. Till premiären av denna transportform erbjuder både Nortlander och Slopetrotter skidresor med tåg till 10 skidorter i Österrike.

Pressmeddelanden 2018/2019

Nya avgångar till Alperna från Skellefteå

Nortlander Ski Tours fortsätter sin satsning på direktresor till Alperna och har nu släppt två nya avgångar i januari 2019.

Pressmeddelande 27 september 2018

Nya avgångar till Alperna från Skellefteå Nortlander Ski Tours fortsätter sin satsning på direktresor till Alperna och har nu släppt två nya avgångar i januari 2019.

Den 12 och 19 januari lyfter flygen från Skellefteå Airport* mot skidmetropolen Innsbruck i Österrike.

-Det blir tredje året i rad som vi kan erbjuda slalomsugna passagerare från Norrland möjligheten att resa med direktflyg till Alperna för att åka skidor i några av väldens bästa slalombackar, vilket känns riktigt roligt, säger Toke Hyldgaard, vd på Nortlander Ski Tours.

Läs hela press-releasen här

För mer information: Toke Hyldgaard, VD, Nortlander Ski-Tours, toke@nortlander.se

Robert Lindberg VD Skellefteå Airport, robert.lindberg@skellefteaairport.se

GOURMET I ALPERNA

Nortlander Ski Tours presenterar stolt årets Gourmetresa. En resa för både själen och smaklökarna.

Hämta hela pressreleasen här

GOURMET I ALPERNA   
 

Fler och fler resenärer önskar gastronomiska upplevelser när de är på semester. Semestern ska rymma välmående både för kropp, själ och smaklökar. Skandinaviens största resebyrå, Skinetworks, har märkt av denna trend och har insett att gastronomins storhetstid är här.   

“I många år har vi märkt av en ökad efterfrågan på skidorter där man kan få mat som är extraordinär. De österrikiska frityr-specialiteterna är inte längre lika lockande som en 3-rätters gastronomisk meny. Det är inte bara på matfronten som resenärerna önskar en förändring. Fler och fler gäster strävar efter att få uppleva ”det goda livet” med fokus på kvalitetstid och vackra omgivningar i Alperna”, berättar Toke HyldgaardSales- & Marketing Director på Skinetworks.   

KONTAKT  

Toke Hyldgaard  

Sales & Marketing Director hos Skinetworks  

Tlf. +45 27 85 23 35  

  

Pressmeddelanden vintern 2017/2018

Skidresor med tema 2017

Pressmeddelande: 22/9 - 2017

FÖR GOURMANDEN,
FÖR UPPTÄCKAREN &
FÖR PUDERÅKAREN

Inför vintersäsongen 17/18 fortsätter vi succén med skidresor med tema. Vi kan stolt presentera 5 exklusiva temaresor: Gourmetresan, Lilla Gourmetresan, Julbordsresor, 1 Week 2 Destinations och Blacksnow Powder Week.

Läs hela pressreleasen här

Nortlander kan stolt presentera en ny destination

Pressmeddelande: 24/10 - 2017

VÄLKOMMEN​ ​TILL​ ​VINTERSPORTENS​ ​
ST. TROPEZ;​ ​COURCHEVEL

Till säsongen 17/18 kan skandinaviska gäster flyga direkt till Chambéry och Grenoble för att njuta ett av världens största sammanhängande skidområden; Les Trois Vallées. 

Nortlander kan stolt presentera Courchevel, sitt senaste tillskott av destinationer i Frankrike. Läs hela pressreleasen här. 

Få våra pressmeddelanden direkt i din inkorg

Varje säsong händer det nya saker hos Nortlander Ski-Tours.Vill du ha våra pressmeddelanden direkt i din inkorg?

Anmäl dig via formuläret här nedanför.

Du kan också använda formuläret för att komma i kontakt med pressansvarig. Fyll då i kommentarsfältet så vänder vi tillbaka snabbast möjligt.