SKIDRESOR TILL ALPERNA

Boka skidsemestern med Nortlander Hitta din skidsemester till Alperna

Våra skidresor

I bandet ovan kan du söka prisvärda skidresor till Alperna och få en överblick över lediga resor, som uppfyller dina önskemål för en skidsemester.

Sökningen söker direkt online i vårt bokningssystem och resulterar i ett stort utbud av skidresor med hotell, lägenheter, chaletlägenheter och chaleter med antingen egen transport, tåg, flyg eller buss.

Ju fler önskemål du anger, ju mer specificerat utbud av skidresor får du. Om du därför får för få resultat kan du pröva att utöka din sökning.

Hittar du inte det du söker så ring oss gärna på 040-664 70 80. Vi sitter redo att hjälpa dig med med dina önskemål.

Välj en skidsemester till våra skidorter...

Om du redan har en favoritort i Alperna kan du också välja att gå direkt till den specifika skidorten.

Nedanför har vi listat alla våra mest populära skidorter i Alperna.

Varför välja Nortlander?

  • Paketresor ger dig trygghet
  • 100% personlig support
  • Extra trygghet då du försäkras av Rejsegarantifonden

Läs mer om skidresor till Alperna

Populära skidorter i Alperna

Skidsemester i Alperna Skidresa till Frankrike, Italien eller Österrike?

I Alperna finns massor att upptäcka. Förutom skidåkning, där pisterna är långa och breda och offpisten ett hisnande äventyr, väntar mat- och naturupplevelser utan dess like. Dessutom är afterskin i en klass för sig.

Vi älskar att skidsemestra i både Frankrike, Italien och Österrike. Alla tre länder bjuder på en bredd och det finns definitivt en perfekt skidort för varje skidåkare!

Frankrike - imponerande fallhöjder och fransk gastronomi

Lockas du av Frankrikes ikoniska och mest kända skidorter som till exempel Val Thorens och Val d'Isère?

I Frankrike hittar du allt från de ovanstående mer kända skidorterna till mer oupptäckta pärlor, såsom Les Menuires, som bjuder på charm och trivsel till bra priser.

De franska skidorterna bjuder allesammans på riktigt bra skidåkning och stora sammanhängande skidområden. De flesta skidområdena ligger på hög höjd vilket ger långa säsonger och god snökvalitet.

De skidtokiga fransmännen bygger många gånger orter enbart för skidåkningens skull vilket resulterar i att du nästan alltid bor nära pisterna.

När vi pratar om Frankrike får vi såklart inte glömma den härliga maten och den riktigt festliga afterskin med DJ:s och hög puls!

Italien - variation i oändlighet och välsmakande lunchpauser i solen

På en skidresa till Italien får du både världens godaste pastarätter och världens bäst preparerade pister. Dessutom är det generellt sett billigare att åka på skidsemester till Italien än till övriga Europa.

Skidområdena i Italien finns att få i alla slags utgåvor. Du hittar både lite mindre doldisar som den geniuna skidorten Champoluc och stora välkända områden såsom Canazei som är del av världens största skidområde Superski Dolomiti.

När skiddagen är slut kan du glida in på en solig uteservering och njuta av en rykande varm espresso eller ett välförtjänt kallt glas Aperol Spritz.

Österrike - härlig stämning och effektiva skidsystem

I Österrike möts du av charm och en passion för skidsporten. Här investeras det miljarder i skidorterna och skidsystemen blir mer och mer moderna och effektiva.

Förutom den fantastiska skidåkningen för alla smaker - i pist och offpist - är Österrike världsmästare på afterski. Skidorter såsom St. Anton och Ischgl är värda att nämnas när det kommer till pjäxdans, allsång och skålning i eftermiddagssolen.

Österrike har också många barnvänliga skidorter. Prova till exempel Wagrain eller Zell am Ziller om du reser på skidsemester med familjen.

Oavsett var du väljer att åka på skidsemester i Alperna så kommer du få härliga skidminnen för livet. Trevlig skidsemester från oss på Nortlander!

Få ett reseförslag

Fyll i formuläret så hjälper vi dig så snart vi kan!

På Nortlanders skidresor inför vintern 2024/2025 har du öppet köp till den 1 september 2024 så du kan tryggt boka nästa vinters skidresa redan idag. Skulle du ångra dig får du alltså alla pengarna tillbaka.