Italien, Champoluc

Apartment Les Coupoles

Frukostpension

Fakta

Om Apartment Les Coupoles

Vill du bo i en trevlig lägenhet med möjlighet till spa och wellness i hjärtat av Champoluc? Välkommen till Apartment Les Couples!

Apartment Les Couples ligger i hjärtat av byn i Champoluc. Det är ett lägenhetshotell med 500 m till närmaste lift, vilket gör det lätt att komma till det vackra skidområdet och skidåkningen.

Med endast 500 meter till liften kan du få igång benen inför dagens skidåkning, men vill du hellre spara på krafterna är det bara 150 meter till skidbussen som tar dig hela vägen fram till liften.

När du bor i hjärtat av den mysiga byn har du närhet till mängder av restauranger, butiker, barer och supermarkets att upptäcka efter skiddagen.

Spa & Wellness

Du har också möjlighet till avslappning i spa- och wellnessavdelningen när du bor i en av de mysiga lägenheterna på Apartments Les Couples. Här kan du ta ett dopp i poolen, koppla av i jacuzzin, eller ladda upp till en ny skiddag i bastun.

Skidresa med frukost

Även om du bor i självständiga lägenheter på Apartment Les Couples är det frukost inkluderat i skidresan. Du behöver alltså inte rådda med egen frukost, utan den står framdukad och klar i frukostrestaurangen på morgonen. Här får du en härligt buffé att starta skiddagen med.

Lägenheterna

På Apartment Les Couples bor du i mysiga lägenheter centralt i byn. De är enkelt inredda i italiensk charm med allt du behöver på din skidresa så att du kan komma hem efter en skiddag och slappna av.

I alla lägenheter finns det en kokvrå att laga middagar i till hela sällskapet. Tack vare att mataffärer ligger runt hörnet kan ni enkelt handla in italienska råvaror för goda middag. Har ni lust att någon dag äta ute i byn finns det mängder av härliga restauranger i närheten.

Om du ankommer med elbil/laddhybrid kan du ladda den i byn. Det finns en laddstation på den allmänna parkeringen Gratuito. Fråga guiderna för mer information när de ringer veckan innan avresa.

Turistskatt på destinationen

Turistskatten ska betalas direkt till hotellet – antingen kontant eller med kreditkort. Turistskatten är inte inkluderad i resans pris eftersom vi vare sig får eller kan hantera ekonomi mellan regering och gäst. Turistskatt per person per natt varierar. Det är den officiella hotellklassificeringen och destination som ligger till grund för storleken på turistskatten. Läs mer här.

Avstånd

Avstånd till pist : 500 m

Avstånd till lift: 500 m

Avstånd till centrum : 50 m

Avstånd till shopping: 50 m

Avstånd till skidbuss: 150 m

Avstånd till skiduthyrning: 550 m

Rum

Balkong / Terrass Ja

TV Ja

Slutstädning Ja

Hårtork Ja

Dusch eller badkar Ja

Toalett Ja

Sängkläder Ja

Handdukar Ja

Kokplatta Ja

Wifi i lägenhet Ja

Mat och dryck

Pension Frukostpension

Bar Ja

Frukost Ja

Faciliteter

Barnsäng: Ja

Barnvänligt : Ja

Bastu: Ja

Garage: Upon request

Reception: Ja

Rengöring, förutom kök: Ja

Visa mer

Skidförvaring vid liften (gratis): Ja

SwimmingPool: Ja

WiFi: Ja

Studiolägenhet

Studiolägenhet till max 2 personer. Består av dusch/wc, allrum med kök och sovplatser.
Balkong - Sängkläder - Handdukar - Kaffemaskin - Spishäll/Spisplatta - Kylskåp

2-rumslägenhet

2-rumslägenhet till max 4 personer. Består av ett sovrum, dusch/wc, sällskapsrum med kök och bäddsoffa.
Balkong - Sängkläder - Handdukar - Kaffemaskin - Spishäll/Spisplatta - Kylskåp

3-rumslägenhet 4 personer

3-rumslägenhet till max 4 personer. Består av två sovrum med dubbelsäng eller våningssäng, dusch/wc, sällskapsrum med kök och soffa.
Balkong - Sängkläder - Handdukar - Kaffemaskin - Spishäll/Spisplatta - Kylskåp

3-rumslägenhet 6 personer

3-rumslägenhet till max 6 personer. Består av två sovrum (ett med dubbelsäng och ett med dubbelsäng eller enkelsäng), dusch/wc, sällskapsrum med kök och soffa.
Balkong - Sängkläder - Handdukar - Kaffemaskin - Spishäll/Spisplatta - Kylskåp

AccommodationTypes