Italien, Champoluc

Hotel Castor

Halvpension

Fakta

Om Hotel Castor

Hotell Castor är trevligt hotell med halvpension för både familj och vänner.

Hotell Castor är ett mysigt familjedrivet hotell i hjärtat av Champoluc. Detta boende passar familjer och grupper särskilt bra då det bland annat finns en mysig lounge, ett lekrum och ett TV-rum som är tillgängligt för alla.

Belägenhet

Om du vill bo i hjärtat av Champoluc är Hotell Castor nog något för dig. Här bor du ca 5-10 minuter från liften, och du har både butiker och restauranger i stort sett utanför dörren. Det tar inte särskilt lång tid att gå, men du har också möjligheten att ta skidbussen som stannar precis utanför dörren. Hotellet erbjuder privat skibuss till/från liften Crest (på förfrågan).

Du ska bo här om?

Här har nästan tiden stått stilla, men på ett mysigt sätt. Det är ett väldigt charmigt och hemtrevligt hotell, som gått i generation till generation.

Familjen som äger hotellet gör allt för att få dig att känna sig som hemma och att du får en härlig vistelse här. En charmig detalj är att de bjuder på en kopp te och hemlagade kex (helt gratis) mellan 16.00-17.30 varje dag.

Hur smakar maten?

Det finns inte kök på rummen, men halvpension är inkluderat under din vistelse. Så du kan bara slå dig ned i hotellets restaurang och låta kocken skämma bort dig med god mat. Rätterna består av både traditionella italienska specialiteter och lokala rätter - så det finns något till alla.

Hotel Castor har dessutom en egen vinkällare men över 150 lokala och nationella italienska viner. Serveringspersonalen är väldigt hjälpsam och mån om att hitta ett perfekt vin till din måltid, så fråga bara om hjälp om du har svårt att välja.

Möjlighet för spa

Hotellet samarbetar med ett termalbad i Champoluc och därför får du som gäst på hotellet bra priser för inträde till det nya termalbadet som erbjuder pool, jacuzzi och olika bastuvarianter. Dessutom får du 10% rabatt på de spabehandlingar som finns.

Värt att veta

Efter middagen kan du ta ett glas vin eller en iskall öl i baren, och om du har tur så kanske det är just i dag som det är musik-kväll.
Om du ankommer med elbil/laddhybrid kan du ladda den i byn. Det finns en laddstation på den allmänna parkeringen Gratuito. Fråga guiderna för mer information när de ringer veckan innan avresa.

Turistskatt på destinationen

Turistskatten ska betalas direkt till hotellet – antingen kontant eller med kreditkort. Turistskatten är inte inkluderad i resans pris eftersom vi vare sig får eller kan hantera ekonomi mellan regering och gäst. Turistskatt per person per natt varierar. Det är den officiella hotellklassificeringen och destination som ligger till grund för storleken på turistskatten. Läs mer här.

Trevlig resa!

Avstånd

Avstånd till pist : 600 m

Avstånd till lift: 600 m

Avstånd till centrum : 0 m

Avstånd till shopping: 0 m

Avstånd till skidbuss: 0 m

Avstånd till skiduthyrning: 550 m

Rum

Safety box Ja

TV Ja

Hårtork Ja

Wifi på rummet Ja

Dusch eller badkar Ja

Toalett Ja

Mat och dryck

Pension Halvpension

Bar Ja

Restaurang Ja

Glutenfri mat Ja

Vinkällare Ja

Halvpension Ja

Faciliteter

Barnsäng: Ja

Barnvänligt : Ja

Garage: Free of charge

Konferensrum: Ja

Lekrum: Ja

Livemusik: Ja

Visa mer

Lounge: Ja

Reception: Ja

Skidförvaring med pjäxvärmare: Ja

Solterrass: Ja

Sällskapsdjur (på förfrågan): 5€ /day

TV-rum: Ja

WiFi: Ja

Dubbelrum med möjlighet för en extrasäng

Dubbelrum med plats till 3 personer. Inredd med en dubbelsäng och en extra bädd, dusch/wc. Några rum har också balkong.
Sängkläder - Hårtork - Kassaskåp - Dusch och toalett - Telefon - Handdukar - TV - Wi-Fi (kostnadsfritt)

Dubbelrum med dubbelsäng och två enkelsängar (min. 4 personer)

Dubbelrum med plats till 4 personer. Perfekt till den lilla resande familjen. Rummet är inrett med en dubbelsäng och två bäddar, dusch/wc. Vissa rum har också balkong.
Sängkläder - Hårtork - Kassaskåp - Dusch och toalett - Telefon - Handdukar - TV - Wi-Fi (kostnadsfritt)

AccommodationTypes