Italien, Champoluc

Hotel La Rouja

Halvpension

Fakta

Om Hotel La Rouja

Hotell La Rouja är ett nyrenoverat hotell med halvpension och fina omgivningar.

Hotell La Rouja blev renoverat i 2015 och framstår som ett vackert och smakfullt hotell i fantastiska Champoluc.

Belägenhet

Här får du massor av natur för pengarna trots att du bor i hjärtat av Champoluc. La Rouja ligger 600 meter till närmaste lift och är placerad i ett område där du slipper oljudet från bilar och trafik. Du har bara 150 meter till centrum där du har utbudet av mysiga restauranger, caféer och diverse inköpsmöjligheter. Dessutom stannar skidbussen bara 150 meter från hotellet.

Du bor här om...

Du önskar att bo på ett klassisk mysigt italienskt hotell på din skidsemester. Hotell La Rouja har under renoveringen i 2015 försökt att vara så mycket med naturen i ett som möjligt. De flesta material är i sten eller trä och detta skapar verkligen en god stämning på hotellet. Rummen är stora och rymliga och du kommer helt säkert känna dig som hemma.

Det viktigaste här är:

Du får ett skönt och nyrenoverat hotell med god mat som du kan läsa mer om nedan. Utöver detta bor du med ett bra läge i fantastiska Champoluc på ett hotell i äkta italiensk charm.

Hur smakar maten?

På Hotell La Rouja går man all-in på god mat. Hotellets egna kock vid namn Lorenzo väljer alltid de bästa råvarorna från Italien. De flesta ingredienser som används kommer från Aostadalen precis som många av rätterna som tillagas här kommer från regionen.

SPA & Wellness

Efter en lång och härlig skiddag i backen kan din kropp återhämta sig i hotellets wellness-område. Här finns bland annat inomhuspool, uppvärmd utomhuspool, bastu och turkiskt bad. Utöver detta finns ett avkopplingsrum med saltvägg där du kan stänga ögonen ett par minuter och koppla av helt. Inomhuspoolen är för gäster över 16 år, men i utomhuspoolen är barn välkomna mellan kl. 13-17. Skulle du kunna tänka dig något lite extra så finns det möjlighet för att boka olika massagebehandlingar mot extra betalning.

På avresedagen indgår inte wellness-område. På avresedagen kan tillträde köpas för 20€ per person.

Värt att veta

  • Mysig lounge med öppen spis
  • Alla rum har balkong (förutom två rum)
  • Skidförvaring
  • Bar på hotellet
  • Alla rum har safety-box och minibar

Om du ankommer med elbil/laddhybrid kan du ladda den i byn. Det finns en laddstation på den allmänna parkeringen Gratuito. Fråga guiderna för mer information när de ringer veckan innan avresa.

Turistskatt på destinationen

Turistskatten ska betalas direkt till hotellet – antingen kontant eller med kreditkort. Turistskatten är inte inkluderad i resans pris eftersom vi vare sig får eller kan hantera ekonomi mellan regering och gäst. Turistskatt per person per natt varierar mellan 0,50 EUR – 4,50 EUR. Maximalt 31,50 EUR kommer därför att debiteras och detta är vid en veckas vistelse på ett 5-stjärnigt hotell. Det är den officiella hotellklassificeringen och destination som ligger till grund för storleken på turistskatten. Läs mer här.

Trevlig resa!

Avstånd

Avstånd till pist : 600 m

Avstånd till lift: 600 m

Avstånd till centrum : 150 m

Avstånd till shopping: 150 m

Avstånd till skidbuss: 150 m

Avstånd till skiduthyrning: 450 m

Rum

Minibar Ja

TV Ja

Hårtork Ja

Badrum Ja

Toalett Ja

Mat och dryck

Pension Halvpension

Bar Ja

Restaurang Ja

Glutenfri mat Ja

Halvpension Ja

Faciliteter

Barnsäng: Free

Bastu: Ja

Lounge: Ja

Peis: Ja

Skidförvaring: Ja

TV-rum: Ja

Visa mer

Wellness: Ja

WiFi: Ja

Ångbastu: Ja

Dubbelrum Standard

Dubbelrum med dubbelsäng och eget badrum. Badrummet är i marmor och har hydromassage duschar.
Sängkläder - Hårtork - Minibar - Kassaskåp - Telefon - Handdukar - TV - Wi-Fi (gratis)

Dubbelrum Superior

Ett större dubbelrum med dubbelsäng och eget badrum. I badrummet finns antingen en dusch eller ett badkar med hydromassage.
Balkong - Sängkläder - Hårtork - Minibar - Kassaskåp - Telefon - Handdukar - TV - Wi-Fi (gratis)

Suite

Suite med dubbelsäng och möjlighet till två extra bäddplatser samt eget badrum. I badrummet finns antingen en dusch eller ett badkar med hydromassage.
Balkong - Sängkläder - Hårtork - Minibar - Kassaskåp - Telefon - Handdukar - TV - Wi-Fi (gratis)

AccommodationTypes