Österrike, Bad Gastein

Hotel Mondi Bellevue

Frukostpension

Fakta

Om Hotel Mondi Bellevue

Välkommen till 4-stjärniga Hotel Mondi Bellevue med österrikisk stämning, wellness och fantastisk skidåkning i Bad Gastein.

Det stora 4-stjärniga hotellet Hotel Mondi Bellevue ligger perfekt i den lugna delen av byns centrum. Hotellet bjuder på allt som en underbar skidresa behöver.

Wellness & avslappning

Bad Gastein är en världsberömd kurort med sina termiska källor i underjorden. Naturligtvis bjuder Mondi Bellevue på faciliteter som lever upp till detta.

Här finns gott om möjligheter för avslappning och välbefinnande med en 28 grader varm swimmingpool samt en 32 grader varm bubbelpool. Därutöver finns det två bastur, ångbastu, aroma-dusch, avslappningsrum, fotbad och ett fitnessrum för dem som vill svettas ännu mera.

Frukost på skidresan

Frukosten är inget att bekymra sig för eftersom det tar hotellets restaurang hand om varje morgon. Vad är bättre än att njuta av frukosten till en fantastisk utsikt över de snöklädda bergen?

Om du är ett stort “Gin & tonic”-fan är hotellets bar väl värd ett besök. Här hittar du nämligen 32 olika “Gin & tonics” på menyn. Om “Gin & tonic” inte är din grej finns det gott om andra goda drycker som cocktails, kaffe eller ett lokalt Riesling-vin.

Klassisk österrikisk gastronomi

Jägerhäusl är Mondi Bellevues restaurang där alpstämning och lokal gastronomi står i fokus. Här doftar det alpcharm och förutom lokala specialiteter serveras även goda pizzor från vedugnen. Dryckesutbudet är fokuserat på österrikiska viner men även på lokala och goda öl.

Du kan även ta hotellets egen sittlift upp till den vackra och stora alpstugan Mondi Bellevue Alm på 1.300 meters höjd. Här kan du njuta av klassiska österrikiska rätter. När kvällen går mot sitt slut är det från Bellevue Alm som den upplysta kälkturen går ned mot byn.

Skoj för alla åldrar

Hotel Mondi Bellevue erbjuder massor av aktiviteter för barn och barnsliga själar. Här kan du bland annat spela bowling, bordtennis, biljard, bordsfotboll eller kasta pil.

Bra att veta

Om du ankommer i bil kan du parkera gratis bara några meter från hotellet. Ankommer du i elbil/laddhybrid kan du ladda den i byn. Det finns bland annat en laddstation vid Hotel Kaiserhof. Fråga guiderna för mer information när de ringer veckan innan avresa.

Turistskatt på destinationen

Turistskatten ska betalas direkt till hotellet – antingen kontant eller med kreditkort. Turistskatten är inte inkluderad i resans pris eftersom vi vare sig får eller kan hantera ekonomi mellan regering och gäst. Turistskatt per person per natt varierar. Det är den officiella hotellklassificeringen och destination som ligger till grund för storleken på turistskatten. Läs mer här

Det finns alltså gott om anledningar för en fantastisk skidsemester med Nortlander på Hotel Mondi Bellevue i Bad Gastein.

Avstånd

Avstånd till pist : 400 m

Avstånd till lift: 400 m

Avstånd till centrum : 50 m

Avstånd till shopping: 200 m

Avstånd till skidbuss: 500 m

Avstånd till skiduthyrning: 200 m

Rum

TV Ja

Kaffemaskin Ja

Hårtork Ja

Wifi på rummet Ja

Dusch eller badkar Ja

Toalett Ja

Mat och dryck

Pension Frukostpension

Restaurang Ja

Frukost Ja

Faciliteter

Bastu: Ja

Fitnessrum: Ja

Reception: Ja

Skidförvaring med pjäxvärmare: Ja

SwimmingPool: Ja

Wellness: Ja

Visa mer

WiFi: Ja

Ångbastu: Ja

Dubbelrum

Fint dubbelrum på cirka 25-30 kvm. med dubbelsäng, soffhörn och badrum. Några rum har balkong.
Hårfön - Safety box - Badrum - Handdukar - Telefon - TV - Radio - Wi-Fi 

Dubbelrum "Panorama"

Fint dubbelrum på cirka 25-30 kvm. med dubbelsäng, soffhörn och badrum. Fin panoramautsikt över bergen och några rum har balkong.
Hårfön - Safety box - Badrum - Handdukar - Telefon - TV - Radio - Wi-Fi 

Junior Suite

Suite på 43-55 kvm. med separat sovrum med dubbelsäng. I vardagsrumsdelen finns det två extra sovplatser, badrum och en separat toalett. Några rum har balkong.
Hårfön - Safety box - Badrum - Handdukar - Telefon - TV - Radio - Wi-Fi 

Junior Suite "Panorama"

Suite på 43-55 kvm. med utsikt över bergen och separat sovrum med dubbelsäng. I vardagsrumsdelen finns det två extra sovplatser, badrum och en separat toalett. Några rum har balkong.
Hårfön - Safety box - Badrum - Handdukar - Telefon - TV - Radio - Wi-Fi 

AccommodationTypes