Österrike, Mayrhofen

Zillertalerhof Alpine Hideaway

Halvpension

Fakta

Om Zillertalerhof Alpine Hideaway

Välkommen till Mayrhofen och Zillertalerhof Alpine Hideaway – ett fint och lyxigt boutiquehotell med allt du behöver på din skidresa.

Zillertalerhof är ett fint och stilrent boutiquehotell som ligger på huvudgatan i hjärtat av Mayrhofen med lugna omgivningar. Här hittar du shopping, restauranger och barer nästan precis utanför dörren, så du behöver aldrig gå långt för att uppleva den mysiga byn.

Hotellet ligger endast 100 meter från skidbussen som enkelt och bekvämt tar dig till den stora huvudliften och skidåkningen. Vill du hellre värma upp med en promenad till liften går du 700 meter genom byn.

Avslappning och wellness

Vill du hellre ladda batterierna efter skiddagen än att dansa runt på afterskin så är hotellets wellnessavdelning något för dig. Här kan du slappna av med jaccuzzi, bastu, ångbastu, pool – ja, allt du behöver för att koppla av och bli redo för nästa skiddag. Du har även möjlighet att boka in olika former av massage mot betalning.

Njut av god mat under skidresan

När du bor på Zillertalerhof Alpine Hideaway på din skidresa ingår halvpension, så du behöver inte fundera över frukost eller middag. Du behöver bara sätta dig till rätta i den trevliga restaurangen.

Varje morgon efter en god natts sömn väntar en härlig frukostbuffé så att du kan fylla på med energi inför skiddagen. När du senare på kvällen är redo för middag har kockarna förberett härliga rätter på lokala råvaror, både traditionellt österrikiska och internationella. I restaurangen serveras en 5-rätters middag i en avslappnad och härlig atmosfär. Om du vill ha vin till maten har hotellet en egen kunnig sommelier som gärna vägleder dig i urvalet av viner.

Som perfekt avslut på skiddagen och middagen kan du njuta av hotellts omtalade cocktails eller ett gott glas vin och lite snacks i den härliga vin- och cocktailbaren.

Rummen

Hotellet har modern, romantisk och stilren inredning. Rummen är ljusa och rymliga så att du kan känna dig helt avslappnad på din skidresa.

Om du ankommer med elbil/laddhybrid kan du ladda den i byn. Det finns bland annat en laddstation vid sidan om Parkplats Europahaus men det finns flera i byn. Fråga guiderna för mer information när de ringer veckan innan avresa.

Turistskatt på destinationen

Turistskatten ska betalas direkt till hotellet – antingen kontant eller med kreditkort. Turistskatten är inte inkluderad i resans pris eftersom vi vare sig får eller kan hantera ekonomi mellan regering och gäst. Turistskatt per person per natt varierar. Det är den officiella hotellklassificeringen och destinationen som ligger till grund för storleken på turistskatten. Läs mer här.

Avstånd

Avstånd till pist : 700 m

Avstånd till lift: 700 m

Avstånd till centrum : 0 m

Avstånd till skidbuss: 100 m

Avstånd till skiduthyrning: 600 m

Rum

Safety box Ja

TV Ja

Hårtork Ja

Wifi på rummet Ja

Dusch eller badkar Ja

Toalett Ja

Mat och dryck

Pension Halvpension

Bar Ja

Restaurang Ja

Glutenfri mat Ja

Halvpension Ja

Faciliteter

Bastu: Ja

Reception: Ja

Skidförvaring med pjäxvärmare: Ja

Spa-behandlingar: Ja

SwimmingPool: Ja

WiFi: Ja

Visa mer

Ångbastu: Ja

AccommodationTypes