Österrike, Zell am See

Hotel Der Schmittenhof

Halvpension

Fakta

Om Hotel Der Schmittenhof

Hotel Der Schmittenhof är ett modernt hotell samtidigt som den klassiska alpstilen bevaras som Österrike är känt för.

Nedanför Schmittenhöhe-området i Zell am See ligger 4-stjärniga Hotel Der Schmittenhof. Med ett läge precis vid pisterna kan du nästintill åka skidor hela vägen till dörren på eftermiddagen efter en hel dags skidåkning.

Den klassiska alpstilen


Trots sin moderna stil på hotellet bevaras den klassiska alpstilen med trä och andra österrikiska detaljer. Den vänliga personalen hjälper till i receptionen, kockarna lagar traditionell lokal mat med passion i köket och bartendern håller din vätskebalans i schack. Det tar inte lång tid innan du känner dig som hemma på detta mysiga österrikiska hotell.

Halvpension på skidresan


Med halvpension inkluderat i priset vaknar du upp till en härlig frukost med bland annat chark, ost, kakor, marmelad, färsk frukt, juice och flingor varje morgon. Efter frukosten är det bara att bege dig till skidkällaren för att ta på pjäxorna och hämta skidorna för att sedan glida iväg mot liften och vidare ut i skidområdet.

På kvällen lagar hotellets kök traditionella rätter från området samt internationella rätter. Köket använder enbart lokala råvaror vilket gör att du får smaka på en del av Österrike när du bor på Hotel Der Schmittenhof.

Känner du att dagen inte är över än är hotellets bar väl värt ett besök efter middagen. Här kan du slå dig ned och prata om dagen över ett glas vin eller något annat gott.

Wellness


Slappna av i hotellets medelhavsinspirerade wellness och fyll på med energi efter en lång aktiv skiddag. Sätt dig i en av de olika basturna och upplev vad temperaturskillnaden gör med din kropp. Koppla av i hotellets tepidarie eller i det lugna avslappningsområdet med bland annat vattensängar. Det finns chans för hela kroppen att få en omstart till ännu en dag i Alperna.

Bra att veta


Om du ankommer med elbil/laddhybrid kan du ladda den i byn. Det finns bland annat en laddstation vid Hotel Steinerwirt. Fråga guiderna för mer information när de ringer veckan innan avresa.

Turistskatt på destinationen


Turistskatten ska betalas direkt till hotellet – antingen kontant eller med kreditkort. Turistskatten är inte inkluderad i resans pris eftersom vi vare sig får eller kan hantera ekonomi mellan regering och gäst. Turistskatt per person per natt varierar mellan 0,50 EUR – 4,50 EUR. Maximalt 31,50 EUR kommer därför att debiteras och detta är vid en veckas vistelse på ett 5-stjärnigt hotell. Det är den officiella hotellklassificeringen och destination som ligger till grund för storleken på turistskatten. Läs mer här.

Välkommen till Hotel Der Schmittenhof i Zell am See på årets skidresa med Nortlander.

Avstånd

Avstånd till pist : 10 m

Avstånd till lift: 350 m

Avstånd till centrum : 1600 m

Avstånd till shopping: 2000 m

Avstånd till skidbuss: 10 m

Avstånd till skiduthyrning: 0 m

Rum

Balkong / Terrass Ja

Safety box Ja

TV Ja

Hårtork Ja

Wifi på rummet Ja

Dusch eller badkar Ja

Toalett Ja

Mat och dryck

Pension Halvpension

Bar Ja

Restaurang Ja

Halvpension Ja

Faciliteter

Bastu: Ja

Reception: Ja

Skidförvaring: Ja

Solterrass: Ja

Sällskapsdjur (på förfrågan): Allowed

Dubbelrum "Classic/Fun"

Dubbelrum med dusch och toalett.

Sängkläder - Dusch & toalett - Handdukar - Wi-Fi (gratis)

Dubbelrum "Deluxe/Sunny" med 2 extrasängar

Dobbeltværelse med dusch och toalett samt möjlighet för 2 extrasängar.

Sängkläder - Dusch & toalett - Handdukar - Wi-Fi (gratis)

Familjerum "Annex"

Familjerum med dusch och toalett.

Sängkläder - Dusch & toalett - Handdukar - Wi-Fi (gratis)

Suite "Hobby"

Vackert inredd svit med plats för 4 personer.

Sängkläder - Dusch & toalett - Handdukar - Wi-Fi (gratis)

AccommodationTypes