Österrike, Zell am Ziller

Landhaus Kupfner

Det finns tyvärr inga lediga rum på detta hotell den valda perioden

Fakta

Om Landhaus Kupfner

Landhaus Kupfner erbjuder stora och fina lägenheter med balkong precis i närheten av gondolen i Zell am Ziller.

Stora lägenheter med absolut bästa läge

Här får ni nära till det mesta och inte minst till skidåkningen. Liften ligger precis bakom huset och från lägenheternas stora balkonger kan man nynna med i afterski-musiken som spelas i stugorna vid liften.

Kupfner erbjuder två stora lägenheter av bra standard på andra våningen. Den ena lägenheten är på hela 95 kvm och har nio sängplatser. Den andra lägenheten är på 72 kvm och har åtta sängplatser.

Bra att veta

För er som tar bilen till Zell am Ziller så finns det parkering precis utanför boendet. Om du ankommer med elbil/laddhybrid kan du ladda den i byn. Det finns bland annat en laddstation vid Zillertal Arena. Fråga guiderna för mer information när de ringer veckan innan avresa.

Det finns även skidförvaring för er skidutrustning.

Turistskatt på destinationen  

Turistskatten ska betalas direkt till hotellet – antingen kontant eller med kreditkort. Turistskatten är inte inkluderad i resans pris eftersom vi vare sig får eller kan hantera ekonomi mellan regering och gäst. Turistskatt per person per natt varierar. Det är den officiella hotellklassificeringen och destination som ligger till grund för storleken på turistskatten. Läs mer här.

Avstånd

Avstånd till pist : 50 m

Avstånd till lift: 20 m

Avstånd till centrum : 1000 m

Avstånd till shopping: 1000 m

Avstånd till skidbuss: 20 m

Avstånd till skiduthyrning: 100 m

Rum

Balkong / Terrass Ja

TV Ja

Slutstädning Ja

Kaffemaskin Ja

Vattenkokare Ja

Badrum Ja

Toalett Ja

Kylskåp Ja

Städning Ja

Sängkläder Ja

Handdukar Ja

Ugn Ja

Kokplatta Ja

Diskmaskin Ja

Wifi i lägenhet Ja

Kökshanddukar Ja

Mat och dryck

Faciliteter

Barnsäng: Ja

Barnvänligt : Ja

Skidförvaring: Ja

WiFi: Ja

3-rumslägenhet (max 8 pers.)

Lägenhet som består av to sovrum med tre sovplatser, två badrum med dusch/wc, ett uppehållsrum med to sovplats och ett kök.

Balkong - Sängkläder - Kaffemaskin - Spis – Diskmaskin – Frys - Ugn - Kylskåp - Diskhandduk - Handdukar - TV - Vattenkokare - Wi-Fi (gratis)

4-rumslägenhet (max 9 pers.)

Lägenhet som består av tre sovrum varav ett med separat ingång, två badrum med dusch/wc och kök/uppehållsrum med två sovplatser.

Balkong - Sängkläder - Kaffemaskin - Spis – Diskmaskin – Frys - Ugn - Kylskåp - Diskhandduk - Handdukar - TV - Vattenkokare - Wi-Fi (gratis)

AccommodationTypes