Ebjudanden till Alperna

Boka en trygg skidresa

Skidresa eller pengarna tillbaka

Med rådande världssituation tagen i beaktning, finns det två scenarion när du har en skidresa bokad.

Antingen är det fritt fram att resa och du kommer iväg på din härliga skidsemester, eller så avråder UD från resande till ditt resmål 14 dagar före avresa och du får istället pengarna i retur. Kort sagt - antingen kommer du iväg på din skidresa eller så får du pengarna tillbaka (såvida du inte själv väljer att avboka trots att UD inte avråder från resor förstås).

 

Res tryggt med oss

När du bokar en paketresa med oss ställer vi resegaranti, och för att du ska känna dig extra trygg med att boka din skidresa har vi fri avbokning fram till 1:a oktober 2020.

Filtrera din skidresa
Välj längd på semesterresa
Transport
Kategori
Välj ankomstdatum

Gratis avbokning till 1 oktober Riskfri bokning

Du kan med gott samvete börja drömma om vita alptoppar, förstklassig skidåkning och enastående upplevelser i Alperna!

Fördelar om du bokar redan nu:

  • Fri avbokning till 1 oktober 2020
  • Det största urvalet av hotell & lägenheter i Alperna
  • Du ska endast betala deposition nu - resterande belopp kan du vänta med tills 60 dagar före avresa

Riskfri avbokning till den 1:a oktober 2020

Vi känner alla till att världen just nu inte ser ut som den brukar göra. Nortlander har under många år varit medlemmar av Resegarantifonden, vilket ger dig en extra säkerhet som resenär med oss.

Utöver vårt medlemskap där, har vi utformat en riskfri avbokningsklausul, vilket gör att du tryggt kan boka din skidsemester, men få tillbaka alla pengar om du ångrar dig och vill avboka din resa innan den 1 oktober 2020.

Det betyder att du tryggt kan boka vinterns resa redan nu, och om omvärldssistuationen är oförändrad, eller om du av andra orsaker önskar att inte resa, så kan du avboka din resa och få full återbetalning fram till och med 1 oktober 2020.

Skicka mig ett kostnadsfritt reseerbjudande