Frankrike, Les Arcs

Residence La Cime des Arcs - Les Arcs 2000

Fakta

Om Residence La Cime des Arcs - Les Arcs 2000

La Cime des Arcs är ett vackert och modernt lägenhetshotell som ligger direkt på pisten och bjuder på fantastisk utsikt över skidområdet.

Stort fokus på gästens bekvämlighet

Lägenhetshotellet ligger i hjärtat av skidområdet Paradiski, direkt vid skidbackarna. La Cime Des Arcs erbjuder modernt boende med självhushåll och har 58 ljusa lägenheter, som rymmer allt från 2 upp till 12 personer. Detta lägenhetshotell håller högt fokus på gästens trivsel och bekvämlighet.

Lägenheterna är moderna, mysiga och fullt utrustade med allt ni kan tänkas behöva för en härlig skidsemester. Alla lägenheter har balkong, vardagsrum med plattskärms-TV och badrum med badkar, samt att vissa har ett extra badrum. Det fullt utrustade köket har en ugn, diskmaskin och en kaffebryggare. Gratis WiFi finns tillgängligt i de allmänna utrymmena. WiFi kan även tillhandahållas i lägenheterna mot en extra avgift.

Njut av lokal god mat och härlig avkoppling

Gästerna kan prova på lokala Savoyard-specialiteter från hotellets trevliga restaurang som ligger ett par minuter iväg. Vill man njuta av solen kan man även välja att sitta ute på solterrassen. Ni har möjlighet att njuta av obegränsad tillgång till anläggningens wellnessavdelning med uppvärmd pool, bastu, ångbastu och gym.

Om du ankommer med elbil/laddhybrid kan du ladda den i byn. Det finns laddstationer vid Hotel Club MMV Les Mélézes och vid Hotel Taj-I Mah. Fråga guiderna för mer information när de ringer veckan innan avresa.

Hjärtligt välkomna!

Värt att veta

  • Nära till pisten
  • Moderna lägenheter med fullt utrustade kök
  • Balkong till alla lägenheter
  • Härlig wellnessavdelning med uppvärmd pool, bastu, ångbastu och gym

Turistskatt på destinationen

Turistskatten ska betalas direkt till hotellet – antingen kontant eller med kreditkort. Turistskatten är inte inkluderad i resans pris eftersom vi vare sig får eller kan hantera ekonomi mellan regering och gäst. Turistskatt per person per natt varierar mellan 0,50 EUR – 4,50 EUR. Maximalt 31,50 EUR kommer därför att debiteras och detta är vid en veckas vistelse på ett 5-stjärnigt hotell. Det är den officiella hotellklassificeringen och destination som ligger till grund för storleken på turistskatten. Läs mer här.

Avstånd

Avstånd till pist : 10 m

Avstånd till lift: 10 m

Avstånd till centrum : 100 m

Avstånd till shopping: 50 m

Avstånd till skiduthyrning: 50 m

Rum

Balkong / Terrass Ja

TV Ja

Kaffemaskin Ja

Hårtork Ja

Vattenkokare Ja

Badrum Ja

Toalett Ja

Kylskåp Ja

Sängkläder Ja

Handdukar Ja

Frys Ja

Kokplatta Ja

Diskmaskin Ja

Wifi i lägenhet Ja

Mikrovågsugn Ja

Ingen slutstädning Ja

Mat och dryck

Restaurang Ja

Faciliteter

Bastu: Ja

Fitnessrum: Ja

Garage: 110€ /week

Skidförvaring med pjäxvärmare: Ja

SwimmingPool: Ja

Sällskapsdjur (på förfrågan): Dog €80/ cat: €45 pr. week

Visa mer

Tvätt-service: Ja

Ångbastu: Ja

2-rumslägenhet 2-4 personer

2-rumslägenhet för upp till 4 personer på 32 kvm. Lägenheten består av ett sovrum, ett badrum med separat toalett, ett kök och ett vardagsrum med privat balkong. I vardagsrummet finns en bäddsoffa för två personer och sovrummet finns en dubbelsäng. Köket är utrustat med mikrovågsugn, spis, kylskåp och frys, diskmaskin, kaffemaskin, brödrost och vattenkokare.

Balkong - Mikrovågsugn - Spis - Kylskåp & Frys - Diskmaskin - Kaffemaskin - Vattenkokare - Sängkläder - Handdukar - Hårfön - Toalett & Dusch - TV - WiFi

2-rumslägenhet med sovalkov 4/6 personer

2-rumslägenhet för upp till 6 personer på 38 kvm. Lägenheten består av ett sovrum, en alkov med våningssängar, ett badrum med separat toalett, ett kök och ett vardagsrum med privat balkong. I vardagsrummet finns en bäddsoffa för två personer och sovrummet finns en dubbelsäng. Köket är utrustat med mikrovågsugn, spis, kylskåp och frys, diskmaskin, kaffemaskin, brödrost och vattenkokare.

Balkong - Mikrovågsugn - Spis - Kylskåp & Frys - Diskmaskin - Kaffemaskin - Vattenkokare - Sängkläder - Handdukar - Hårfön - Toalett & Dusch - TV - WiFi

3-rumslägenhet 4/6 personer

3-rumslägenhet för upp till 6 personer på 45 kvm. Lägenheten består av två sovrum, två badrum och en separat toalett, ett kök och ett vardagsrum med privat balkong. I den ena sovrummet finns en dubbelsäng och i det andra finns det enkelsängar. Köket är utrustat med mikrovågsugn, spis, kylskåp och frys, diskmaskin, kaffemaskin, brödrost och vattenkokare.

Balkong - Mikrovågsugn - Spis - Kylskåp & Frys - Diskmaskin - Kaffemaskin - Vattenkokare - Sängkläder - Handdukar - Hårfön - Toalett & Dusch - TV - WiFi

4-rumslägenhet med sovalkov 10 personer

4-rumslägenhet för upp till 10 personer på 83 kvm. Lägenheten består av tre sovrum, en alkov med våningssängar, tre badrum och två separata toaletter, ett kök och ett vardagsrum med privat balkong. I vardagsrummet finns en bäddsoffa för två personer och i det ena sovrummet finns en dubbelsäng. De andra sovrummen är möblerade med enkelsängar. Köket är utrustat med mikrovågsugn, spis, kylskåp och frys, diskmaskin, kaffemaskin, brödrost och vattenkokare.

Balkong - Mikrovågsugn - Spis - Kylskåp & Frys - Diskmaskin - Kaffemaskin - Vattenkokare - Sängkläder - Handdukar - Hårfön - Toalett & Dusch - TV - WiFi

AccommodationTypes