Frankrike, Les Arcs

Lägenhet

Residence Les Arolles - Les Arcs 2000

Fakta

Om Residence Les Arolles - Les Arcs 2000

Résidence Les Arolles ligger i hjärtat av de franska Alperna och välkomnar gäster som vill uppleva några av de bästa skidmöjligheterna som Europa har att erbjuda.

Résidence Les Arolles ligger i det väldigt populära skidområdet Les Arcs, som ligger i den vackra Tarentaise-dalen och som omfattas av skidområdet Paradiski.

Fokus på skidåkningen

Det finns inget bättre ställe att komma tillbaka till efter en lång aktiv dag i backen än dessa mysiga lägenheter i klassisk alpinstil. Varje lägenhet i Résidence Les Arolles har byggts i traditionell Savoyard-stil med synliga träinteriörer och alla erbjuder en oslagbar utsikt över Mont Blanc-berget. Lägenheterna är perfekt placerade för gäster som vill få ut det mesta av skidåkningen då man har pisterna bara 50 meter bort från boendet.

Förutom detta har man även turistcentret, butikerna och restaurangerna ett stenkast bort.

Fullt av möjligheter

Alla lägenheter på Résidence Les Arolles har självhushåll, med moderna kök, för gäster som gillar att laga sina egna måltider. Köket i lägenheterna är fullt utrustade med spis, kylskåp, mikrovågsugn, vattenkokare, brödrost och kaffemaskin. Det är lätt att hålla skåpen välfyllda med mat eftersom byns butiker ligger endast 10 meter från lägenheterna. Alternativt finns det ett urval av trevliga restauranger att välja mellan. Det finns också barnsängar (observera att lakan ej ingår till barnsängen) och bagerileveransservice (beställs i receptionen före 19:00 inför nästa morgon). Under er vistelse kan ni njuta i den uppvärmda swimmingpoolen, ångbastu och bastun eller ta ett träningspass i det fullt utrustade gymmet.

Slutstädning kan köpas till på plats för 68 euro. Det går inte att köpas till hemifrån. Om du föredrar att städa själv inför utcheckning går det också bra.

Om du ankommer med elbil/laddhybrid kan du ladda den i byn. Det finns laddstationer vid Hotel Club MMV Les Mélézes och vid Hotel Taj-I Mah. Fråga guiderna för mer information när de ringer veckan innan avresa.

Turistskatt på destinationen

Turistskatten ska betalas direkt till hotellet – antingen kontant eller med kreditkort. Turistskatten är inte inkluderad i resans pris eftersom vi vare sig får eller kan hantera ekonomi mellan regering och gäst. Turistskatt per person per natt varierar mellan 0,50 EUR – 4,50 EUR. Maximalt 31,50 EUR kommer därför att debiteras och detta är vid en veckas vistelse på ett 5-stjärnigt hotell. Det är den officiella hotellklassificeringen och destination som ligger till grund för storleken på turistskatten. Läs mer här.

Avstånd

Avstånd till pist : 25 m

Avstånd till lift: 50 m

Avstånd till centrum : 400 m

Avstånd till skiduthyrning: 50 m

Rum

Balkong / Terrass Ja

TV Ja

Kaffemaskin Ja

Tvättmaskin Ja

Vattenkokare Ja

Dusch eller badkar Ja

Toalett Ja

Kylskåp Ja

Sängkläder Ja

Handdukar Ja

Frys Ja

Kokplatta Ja

Diskmaskin Ja

Mikrovågsugn Ja

Mat och dryck

Faciliteter

Bastu: Ja

Fitnessrum: Ja

Garage: From €85 to €100 per car and per week

Reception: Ja

Skidförvaring med pjäxvärmare: Ja

SwimmingPool: Ja

Visa mer

Sällskapsdjur (på förfrågan): dog €75/cat €40

Tvätt-service: Ja

3-rumslägenhet 4/6 personer

3-rumslägenhet för upp till 6 personer på 45 kvm. Lägenheten består av 2 sovrum, badrum, kök och ett vardagsrum med en bäddsoffa för 2 personer. I det ena sovrummet finns en dubbelsäng och i det andra finns två enkelsängar. Vad gäller badrummen, finns det två bad och en toalett. Köket är fullt utrustat med mikrovågsugn, spis, kylskåp och frys, diskmaskin, kaffemaskin, brödrost och vattenkokare.

Balkong - Kök - Mikrovågsugn - Spis - Kylskåp/frys - Diskmaskin - Kaffemaskin - Vattenkokare - Sängkläder - Handdukar - Toalett & Dusch - TV - WiFi (förutom i några få lägenheter)

4-rumslägenhet 6 personer

4-rumslägenhet för upp till 6 personer på 72 kvm. Lägenheten består av 3 sovrum, 3 badrum och 2 toaletter, kök och ett vardagsrum. I det ena sovrummet finns en dubbelsäng och i de andra 2 finns 2 enkelsängar. Köket är fullt utrustat med mikrovågsugn, spis, kylskåp och frys, diskmaskin, kaffemaskin, brödrost och vattenkokare.

Balkong - Kök - Mikrovågsugn - Spis - Kylskåp/frys - Diskmaskin - Kaffemaskin - Vattenkokare - Sängkläder - Handdukar - Toalett & Dusch - TV - WiFi

6-rumslägenhet 10/12 personer

6-rumslägenhet för upp till 12 personer på 115 kvm. Lägenheten består av 5 sovrum, 5 badrum och 3 toaletter, kök och ett vardagsrum med bäddsoffa för 2 personer. I 2 av sovrummen finns dubbelsäng och i de andra 3 finns enkelsängar. Köket är fullt utrustat med mikrovågsugn, spis, kylskåp och frys, diskmaskin, kaffemaskin, brödrost och vattenkokare.

Balkong - Kamin - Kök - Mikrovågsugn - Spis - Kylskåp/frys - Diskmaskin - Kaffemaskin - Vattenkokare - Sängkläder - Handdukar - Toalett & Dusch - TV - WiFi

8-rumslägenhet 14/16 personer

8-rumslägenhet för upp till 16 personer på 160 kvm. Lägenheten består av 7 sovrum, 3 badrum och 3 toaletter, kök och ett vardagsrum. I 2 av sovrummen finns dubbelsäng och i de andra 5 finns enkelsängar. Köket är fullt utrustat med mikrovågsugn, spis, kylskåp och frys, diskmaskin, kaffemaskin, brödrost och vattenkokare. Vardagsrummet är inrett med kamin och bäddsoffa för 2 personer. Lägenheten kan bestå av två plan.

Balkong - Kamin - Kök - Mikrovågsugn - Spis - Kylskåp/frys - Diskmaskin - Kaffemaskin - Vattenkokare - Sängkläder - Handdukar - Toalett & Dusch - TV - WiFi

AccommodationTypes