Italien, Livigno

Chalet/Stuga

Chalet Li Mina

Fakta

Om Chalet Li Mina

På Chalet Li Mina bor du ett stenkasst från Carasello 3000-liften i Livigno

Chalet Li Mina i Livigno erbjuder 6 fina lägenheter i entrevlig, men livlig del av byn. I närheten av boendet kan du hitta restauranger, afterski-barer möjlighet att shoppa och supermarket. Några få meter från huset ligger Carasello 3000 som är en av huvudliftarna i Livigno. Om du vill ta någon av de andra liftarna hoppar du på skidbudden som stoppar precis utanför dörren.

Lägenheterna

Lägenheterna är nyrenoverade och har den perfekta kompinationen av modern inredning och klassisk alpin stil. Chalet Li Mina är perfekt till familjer eller kompisgänget som prioriterar att bo nära pisten.

Avstånd

Avstånd till pist : 150 m

Avstånd till lift: 150 m

Avstånd till centrum : 2500 m

Avstånd till shopping: 250 m

Avstånd till skiduthyrning: 500 m

Rum

TV Ja

Kaffemaskin Ja

Hårtork Ja

Dusch eller badkar Ja

Kylskåp Ja

Ugn Ja

Kokplatta Ja

Wifi i lägenhet Ja

Mat och dryck

Faciliteter

1-rumslägenhet

Innehåller ett kök/uppehållsrum med dubbelsäng och ett badrum. Därutöver har lägenheten TV och möjlighet till parkering utanför huset. Lägenheten är cirka 20kvm.
Sängkläder – Vattenkokare - Spishäll / spisplatta – Frys – Mikrovågsugn – Ugn - Kylskåp  - Handdukar – TV - Wi-Fi (kostnadsfritt) 

2-rumslägenhet

Innehåller ett sovrum med dubbelsäng, ett badrum och ett kök/uppehållsrum med möjlighet för en extra sovplats. Därutöver har lägenheten TV och möjlighet till parkering utanför huset. Lägenheten ligger på källarplan men med fönster i markplan. Lägenheten är cirka 30kvm.
Sängkläder – Vattenkokare - Spishäll / spisplatta – Diskmaskin - Frys – Mikrovågsugn – Ugn - Kylskåp  - Handdukar – TV - Wi-Fi (kostnadsfritt) 

3-rumslägenhet "Taverna"

Innehåller två sovrum med dubbelsäng, två badrum och ett kök/uppehållsrum med möjlighet för en extra sovplats. Därutöver har lägenheten TV och möjlighet till parkering utanför huset. Lägenheten ligger på källarplan men med fönster i markplan. Lägenheten är cirka 60kvm.
Sängkläder – Vattenkokare - Spishäll / spisplatta – Diskmaskin - Frys – Mikrovågsugn – Ugn - Kylskåp  - Handdukar – TV - Wi-Fi (kostnadsfritt) 

3-rumslägenhet m. 2 badrum

Innehåller två sovrum med dubbelsäng två badrum och ett kök/uppehållsrum med möjlighet till extra sovplats. Utöver det har lägenheten TV och möjlighet till parkering vid huset. Lägenheten är cirka 50 kvm.
Sängkläder – Vattenkokare - Spishäll / spisplatta – Frys – Ugn - Kylskåp - Handdukar – TV - Wi-Fi (kostnadsfritt) 

4-rumslägenhet m. 2 bad

Innehåller två sovrum med dubbelsäng, ett sovrum med två enkelsängar, två badrum, och ett kök/uppehållsrum. Köket är utrustat med diskmaskin därutöver har lägenheten TV balkong och möjlighet för parkering vid huset. Lägenheten är cirka 70 kvm stor.
Balkong - Sängkläder – Vattenkokare - Spishäll / spisplatta – Diskmaskin - Frys – Mikrovågsugn – Ugn - Kylskåp  - Handdukar – TV - Wi-Fi (kostnadsfritt) 

AccommodationTypes