Italien, Livigno

Hotel Cristallo

Halvpension

Fakta

Om Hotel Cristallo

Vill du bo 50 meter från pisten och uppleva äkta italiensk gästfrihet? Då ska du överväga Hotel Cristallo på din skidresa.

Hotel Cristallo är en favorit i Livigno hos våra skidglada gäster. Maura, som är hotellets ägare, och hennes dedikerade personal välkomnar dig med en varm italiensk gästfrihet och hög service. Det finns en grund till att flera skidglada gäster återvänder hit år efter år.

Läge

Hotel Cristallos placering är ideell för skidentusiaster. Skidbussen stannar nästan precis vid dörren så du kan enkelt ta dig runt i skidområdet. Det bästa av allt är att när du åker hem till hotellet efter dagens skidåkning kan du nästan åka skidor hela vägen ner till hotellet eftersom pisten bara ligger 50 meter bort. Det gör det extra lätt för dig att njuta av din skidsemester utan något krångel.

Skulle du vilja upptäcka skidortens centrum så har hotellet som tur är inte bara ett bra läge till skidåkningen utan även med närhet till Livignos pulserande centrum. Här kan du utforska ett brett utbud av butiker, restauranger och barer. Det är således även enkelt för dig och dina medresenärer att strosa runt i centrum efter en hel dag i skidbacken.

Skidsemester med halvpension

På Hotel Cristallo är halvpension inkluderat i vistelsen där du kan slå dig ner och njuta av dina måltider i hotellets restaurang. När du kliver in i restaurangen märker du direkt den mysiga atmosfären som fås av den imponerande kakelugn som finns här.

Utöver restaurangens mysiga atmosfär kan du luta dig tillbaka och njuta av dina måltider här. Njut av god mat och en utsökt frukostbuffé på morgonen samtidigt som du har en fantastisk utsikt över de snötäckta bergen. Om du frågar oss är det den perfekta början på en dag fylld med skidåkning.

Hotellet

Här på hotellet får du en riktig autentisk atmosfär som du bara ska ta in när du bor här. Hotellets inredning kombinerar den traditionella italienska stilen med ljusa och rustika naturmaterial som gemensamt skapar en trivsam och inbjudande miljö på din skidsemester.

Om du ankommer med elbil/laddhybrid kan du ladda den i byn. Det finns bland annat en laddstation vid Bikelivigno. Fråga guiderna för mer information när de ringer veckan innan avresa.

Nortlander välkomnar dig till Livigno på årets skidresa.

Avstånd

Avstånd till pist : 50 m

Avstånd till lift: 200 m

Avstånd till centrum : 400 m

Avstånd till shopping: 200 m

Avstånd till skidbuss: 0 m

Avstånd till skiduthyrning: 300 m

Rum

Safety box Ja

TV Ja

Hårtork Ja

Wifi på rummet Ja

Dusch eller badkar Ja

Toalett Ja

Mat och dryck

Pension Halvpension

Bar Ja

Restaurang Ja

Glutenfri mat Ja

Halvpension Ja

Faciliteter

Bad och toalett i hall : Ja

Barnsäng: 25 € / night

Garage: Free

Handikappsanpassade rum: Ja

Reception: Ja

Skidförvaring med pjäxvärmare: Ja

Visa mer

WiFi: Ja

Dubbelrum "Comfort"

Dubbelrum ”Comfort” är ett 16 kvm ljust rum för 2 personer med dubbelsäng, safety-box, TV, och balkong. Utöver det badrum med dusch och toalett där du kan skämma bort dig med bland annat ”whirlpool"-duschkabin.
Balkong - Sängkläder - Hårtork - Kassaskåp - Dusch & toalett - Telefon - Handdukar - TV - Wi-Fi (gratis)

Dubbelrum "Superior"

Dubbelrum ”Superior” är ett 20 kvm ljust rum för 2 personer med dubbelsäng och möjligheter för 1 extra sovplats på en komfortabel bäddsoffa. Utöver det är rummet utrustat med safety-box, TV, och badrum med dusch och toalett med bland annat ”whirlpool"-duschkabin.
Sängkläder - Hårtork - Kassaskåp - Dusch & toalett - Telefon - Handdukar - TV - Wi-Fi (gratis)

Suite

Suite är ett 24 kvm ljust rum för 2 personer med dubbelsäng och möjligheter för 2 extra sovplatser på en komfortabel bäddsoffa. Utöver det är rummet utrustat med safety-box, TV och två badrum med bland annat ”whirlpool”-duschkabin inställning. Plus att sovrummet är utrustat med ett badkar.
Sängkläder - Hårtork - Kassaskåp - Dusch & toalett - Telefon - Handdukar - TV - Wi-Fi (gratis)

AccommodationTypes