Italien, Livigno

Residence Vallechiara

Fakta

Om Residence Vallechiara

Stora lägenheter med plats för vänner eller familjen

Vid en av de minsta av sju kyrkorna i Livigno ligger Residence Vallechiara som bjuder på stora lägenheter i klassisk italiensk stil.Det är både en 2, 3 och 4-rumslägenhet i komplexet och är finns det plats för hela sällskapet!

Läget

Residence Vallechiara ligger en kort busstur från Carosello 3000 i byns sydliga del i lugna omgivningar.Några hundra meter från lägenheterna ligger närmaste lilla livsmedelsbutik där du kan köpa de viktigaste nödvändigheterna. Omkring 500 meter från huset ligger närmaste välsorterade mataffär som bjuder på härliga italienska specialiteter.Hatar du också att gå långa turer i pjäxorna?Då är det tur att du har skidbussen inom 50 meter från huset. Den tar dig runt i hela Livigno och där du får möjlighet att prova skidåkningen på Mottolinosidan av dalen eller för att komma ner till den mysiga gågatan som ligger i den andra änden av byn.

Du bor här om?

Du vill ha stora lägenheter med plats för hela familjen eller kompisgruppen.Residence Vallechiara ligger lite i utkanten av Livigno men om du inte har något emot en busstur så är detta helt klart ingen hindring!Fördelen med att bo lite utanför byn är bland annat att du får mer natur för pengarna.
Det viktigaste här är:
  • Stora rymliga lägenheter
  • Bra bussförbindelser

Hur smakar maten?

I Livigno kan du vara säker på att du får god mat, gott vin och självklart gott kaffe.Ta en tur i matbutiken i byn och ta fram din inre kock och trolla fram några fantastiska rätter i köket på Residence Vallechiara. Mitt råd till dig: Köp några lokalproducerade råvaror, ett gott vin och skäm bort dina medresenärer med en myskväll i lägenheten.Lokalproducerat?Japp! Du läste rätt. Livigno är faktiskt ett lantbruksområde (det är också därför det ibland kommer en stank av stall på vissa ställen i byn) och de flesta kött och mejeriprodukter du finner i Livigno är också producerat i byn.Glöm dock inte att njuta av minst en eller två middagar i byn och på en av Livignos många fantastiska restauranger. Fråga dig guide om råd om du önskar rekommendationer. De har bra koll på vad du ska gå för att få utsökt mat till en bra peng.

Extra tillbehör / Värt att veta

Om du ankommer med elbil/laddhybrid kan du ladda den i byn. Det finns bland annat en laddstation vid Bikelivigno. Fråga guiderna för mer information när de ringer veckan innan avresa.


Var uppmärksam på att det inte finns en ugn (dock finns det mikrovågsugn) i lägenheterna. 

  • Skidkällare
  • Gratis parkering
  • Slutrengöring inkluderat
  • Wifi mot betalning

Avstånd

Avstånd till pist : 50 m

Avstånd till lift: 100 m

Avstånd till centrum : 3000 m

Avstånd till shopping: 100 m

Avstånd till skidbuss: 50 m

Avstånd till skiduthyrning: 700 m

Rum

TV Ja

Slutstädning Ja

Kaffemaskin Ja

Badrum Ja

Toalett Ja

Kylskåp Ja

Sängkläder Ja

Handdukar Ja

Kokplatta Ja

Wifi i lägenhet Ja

Mikrovågsugn Ja

Mat och dryck

Faciliteter

Garage: 40€/week

Skidförvaring: Ja

WiFi (mot betalning): 10€/week

2-rumslägenhet (max. 4 pers.) "Apt. 3"

Består av ett sovrum, ett kök/allrum med en bäddsoffa för 2 personer och ett badrum.
Terrass - Sängkläder - Kokplatta - Mikrovågsugn - Kylskåp - Handdukar - TV - Wi-Fi

2-rumslägenhet (max. 4 pers.) "Apt. 4"

Består av ett sovrum, ett kök/allrum med en bäddsoffa för 2 personer och ett badrum.
Sängkläder - Kokplatta - Mikrovågsugn - Kylskåp - Handdukar - TV - Wi-Fi

3-rumslägenhet (max. 5 pers.) "Apt. 6"

Består av två sovrum (ett med en dubbelsäng och en enkelsäng och ett med en dubbelsäng), ett kök/allrum med en bäddsoffa och ett badrum.
Balkong - Sängkläder -  Kokplatta - Diskmaskin - Mikrovågsugn - Kylskåp - Handdukar - TV - Wi-Fi

AccommodationTypes