Österrike, Bad Gastein

Hostel Hindenburg

Halvpension inkl. transfer

Det finns tyvärr inga lediga rum på detta hotell den valda perioden

Fakta

Om Hostel Hindenburg

Hostel Hindenburg är en enkel och budgetvänlig möjlighet för dig som önskar att bo på ett ideellt ställe i Bad Gastein. Här bor du nära liften, centrum och busshållplatsen.

Hostel Hindenburg är för dig som letar efter ett billigt boende till din skidresa. Detta är ett mycket populärt hotell bland grupper. Här bor du i enkelt inredda rum i typisk hostel-stil med våningssängar. Alla rum har eget badrum med toalett och dusch.

Halvpension på skidresan

På Hostel Hindenburg bor du med halvpension. På onsdagen är köket stängt vilket ger dig en bra möjlighet att utforska Bad Gasteins många restauranger. Vid sen ankomst kan beondet arrangera något lätt att äta vid förfrågan innan avresa.

Afterskibar i källaren

Om du åker på en skidresa med en grupp vänner har du hittat till det rätta stället - baren Lederhosen ligger nämligen i källaren! Detta innebär att det förekommer en del oväsen.

Bra att veta

Sängkläder och handdukar är inkluderat i priset. Om du ankommer i bil är det gratis parkering utanför hotellet (i mån av plats). Annars finns det ett parkeringshus i Bad Gastein som kan användas mot en avgift.


Om du ankommer med elbil/laddhybrid kan du ladda den i byn. Det finns bland annat en laddstation vid Hotel Kaiserhof. Fråga guiderna för mer information när de ringer veckan innan avresa.

Turistskatt på destinationen

Turistskatten ska betalas direkt till hotellet – antingen kontant eller med kreditkort. Turistskatten är inte inkluderad i resans pris eftersom vi vare sig får eller kan hantera ekonomi mellan regering och gäst. Turistskatt per person per natt varierar mellan 0,50 EUR – 4,50 EUR. Maximalt 31,50 EUR kommer därför att debiteras och detta är vid en veckas vistelse på ett 5-stjärnigt hotell. Det är den officiella hotellklassificeringen och destination som ligger till grund för storleken på turistskatten. Läs mer här

Nortlander ser fram emot att välkomna dig till Hostel Hindenburg i Bad Gastein!

Avstånd

Avstånd till pist : 400 m

Avstånd till lift: 500 m

Avstånd till centrum : 200 m

Avstånd till shopping: 150 m

Avstånd till skidbuss: 100 m

Avstånd till skiduthyrning: 200 m

Rum

Badrum Ja

Toalett Ja

Mat och dryck

Pension Halvpension

Halvpension Ja

Faciliteter

Skidförvaring: Ja

WiFi: Ja

Dubbelrum

Dubbelrum för två personer med dusch och toalett.
Dusch & Toalett - Handdukar 

4-bäddsrum

4-bäddsrum för upp till fyra personer med dusch och toalett.
Dusch & Toalett - Handdukar

6-bäddsrum

6-bäddsrum för upp till sex personer med dusch och toalett.
Dusch & Toalett - Handdukar 

8-bäddsrum

8-bäddsrum för upp till åtta personer med dusch och toalett.
Dusch & Toalett - Handdukar 

AccommodationTypes