Österrike, Ischgl

Heart Hotel Sylvia

Halvpension

Fakta

Om Heart Hotel Sylvia

Bo några få minuter från pisten, liften och afterskin på Heart Hotel Sylvia i Ischgl.

Konceptet är detsamma som på våra andra Heart Hotel: trevlig skandinavisk personal, utsökt mat och bra läge nära skidåkningen.

Fantastiskt läge mellan pist & lift

Heart Hotel Sylvia ligger knappa 250 meter från den största huvudliften i Ischgl (Pardatschgratbahn). Pisten som tar dig ner till byn går precis mellan två av huvudliftarna. Du bor alltså med ett perfekt läge och kan snabbt komma ut i backen på morgonen samtidigt som du har nära hem till hotellet efter en lång dag med skidåkning och afterski.

Känn dig som hemma på Heart Hotel Sylvia

Hemtrevlig och avslappnad atmosfär är nog det som bäst beskriver Heart Hotel Sylvia. Efter en dag fylld med skidåkning kan du välförtjänt koppla av i hotellets lounge. Här kan du spela kort med vänner och familj i någon av soffgrupperna eller varför inte koppla av med en bok. För den som önskar, står personalen självklart redo i baren och serverar en svalkande (eller värmande) dryck.

Bastu & Avkoppling

Om det varit en kall dag i backen kan jag varmt rekommendera ett besök i hotellets bastu innan middagen så att du blir varm i både kropp och själ.

Rummen på Heart Hotel Sylvia

Rummen är väldigt trevliga och är av österrikisk standard vilket innebär solid och god kvalitet. Några av rummen har en romantisk touch med heltäckningsmattor och blommiga textiler samt tunga gardiner. Oavsett hur just ditt rum ser ut så är alla rum rena, fina och har allt du kan behöva på din skidsemester. Nästan alla rum har dessutom en balkong.

Goda matupplevelser – varje dag

Österrike är inte direkt välkänt för deras kulinariska upplevelser. Men, Heart Hotel Sylvia drivs av vår egen personal och våra skandinaviska kockar som ser till att du får goda matupplevelser varje dag. Konceptet är enkelt: Du ska äta gott och vi har haft i åtanke, att du är hungrig efter en lång skiddag.

På morgonen vaknar du upp till en rejäl frukostbuffé. Varje kväll lagar våra kockar en välsmakande 3-rätters middagsmeny.

Allergier & matpreferenser

På våra Heart Hotel kan vi garantera dig en god meny även om du är allergisk mot gluten, nötter, mjölk eller laktos samt om du är vegetarian, vegan eller pescetarian.

För dig som är mjölkallergiker, laktosintolerant, vegan, vegetarian eller pescetarian serveras vår vegetariska meny som är helt vegansk.

För att vi ska kunna tillmötesgå vegetariskt alternativ eller anpassa vår meny vid eventuell allergi ska detta informeras om vid bokning av resan. Var uppmärksam på att om vegetarisk eller specialkost önskas kommer det vara gällande under skidresans alla middagar på hotellet.

Om du har någon annan allergi eller matpreferens än ovan nämnda så är du välkommen att kontakta oss på info@nortlander.se så undersöker vi möjligheterna för specialkost närmare.

Måltider vid ankomst & avresa

Vid ankomst till Heart Hotel Sylvia kommer det mellan 18.00 och 20.00 att bjudas på en kvällsbuffé bestående av en varmrätt, sallad, pålägg, ost och bröd samt något sött av runda av med. För de gäster som ankommer senare på dagen bjuder vi på soppa och bröd i tidsrummet 21.30-22.30.

Om du ankommer tidigt på morgonen är det möjligt att köpa till en god frukostbuffé. Det går att njuta av frukostbuffén kl. 07:30-09:30.

På avresedagen är den sista måltiden på hotellet frukostbuffén. Det är dock möjligt att köpa med en smörgås till resan hem.

Internet

Vi är i Alperna och infrastrukturen gällande internet har generellt en begränsad kapacitet. Kvaliteten är varierande i de gemensamma utrymmena och nästan obefintlig i rummen.

Om du ankommer med elbil/laddhybrid kan du ladda den i byn. Det finns bland annat laddstationer vid Mpreis och Florian-Garage. Fråga guiderna för mer information när de ringer veckan innan avresa.

Detta får du på Heart Hotel Sylvia:

  • Bar
  • Bastu
  • Gratis Wi-Fi
  • Hiss
  • Skidförvaring
  • Parkering framför hotellet (fåtal platser, bilen kan inte flyttas under veckan)
  • Garage (mot betalning)

Turistskatt på destinationen

Turistskatten ska betalas direkt till hotellet – antingen kontant eller med kreditkort. Turistskatten är inte inkluderad i resans pris eftersom vi vare sig får eller kan hantera ekonomi mellan regering och gäst. Turistskatt per person per natt varierar. Det är den officiella hotellklassificeringen och destination som ligger till grund för storleken på turistskatten. Läs mer här.

Avstånd

Avstånd till pist : 300 m

Avstånd till lift: 300 m

Avstånd till centrum : 300 m

Avstånd till shopping: 150 m

Avstånd till skidbuss: 100 m

Avstånd till skiduthyrning: 200 m

Rum

TV Ja

Dusch eller badkar Ja

Toalett Ja

Mat och dryck

Pension Halvpension

Bar Ja

Restaurang Ja

Glutenfri mat Ja

Halvpension Ja

Faciliteter

Barnsäng: Ja

Bastu: Ja

Lounge: Ja

Reception: Ja

Skidförvaring med pjäxvärmare: Ja

TV-rum: Ja

Visa mer

WiFi: Ja

Ångbastu: Ja

Dubbelrum "Budget"

Dubbelrum för två personer på hotellets bottenvåning, delvis källare. Rummet har därför högt sittande fönster, cirka i brösthöjd. Rummet består av två enkelsängar och ett badrum med dusch och toalett.

Sängkläder – Dusch – Handdukar – TV

Dubbelrum

Dubbelrum för två personer med en dubbelsäng, en TV och ett badrum med dusch och toalett. Rummet ligger på entréplan.

Badkar – Sängkläder – Dusch – Handdukar – TV

Dubbelrum med balkong och möjlighet för 1 extrasäng

Dubbelrum för två personer med dubbelsäng, som kan göras om till två enkelsängar, balkong, tv samt ett badrum med dusch och toalett. Det finns även möjlighet att ordna en extrabädd så att tre personer kan sova i rummet.

Balkong eller terrass - Badkar – Sängkläder – Dusch – Handdukar – TV 

Dubbelrum med balkong och möjlighet för 2 extrasängar

Ett av de större dubbelrummen för två personer. Hotellrummet består av en dubbelsäng och en bäddsoffa med plats för två, så att det totalt kan sova fyra personer i rummet. Vänligen uppmärksamma att rummet kan uppfattas som något trångt för fyra vuxna, men det passar perfekt för tre vuxna eller två vuxna och två barn. I rummet finns tv, badrum med dusch och toalett samt balkong.

Badkar – Sängkläder – Hårtork – Dusch – Handdukar – TV - Wi-Fi (gratis)

Dubbelrum med balkong och möjlighet för 3 extrasängar

Ett av de större rummen på hotellet - perfekt till familjen på fem personer. Rummet består av en dubbelsäng, som kan göras om till två enkelsängar, en bäddsoffa till två personer och en enkelsäng. I rummet finns ett badrum med dusch och toalett samt en balkong.

Balkong – Badkar – Sängkläder – Dusch – Handdukar - TV

Dubbelrum med möjlighet för 1 extrasäng

Dubbelrum för två personer med en dubbelsäng, en TV och ett badrum med dusch och toalett. Det finns möjlighet att ordna en extra sovplats så att tre personer kan sova i rummet. Rummet ligger på entréplan.

Balkong eller terrass - Sängkläder – Dusch – Handdukar – TV

AccommodationTypes