Österrike, Ischgl

Hotel Persura

Frukostpension

Fakta

Om Hotel Persura

Vill du ha ski-in/ski-out på skidsemestern och det pulserande bylivet precis runt hörnet? Då har du kommit rätt!

Hotel Persura ligger en bit från gågatan men du kan fortfarande promenera dit på bara tre minuter och stå mitt i det pulserande och världskända Ischgl. Men, bara för att du bor centralt betyder inte att du behöver kompromissa med avståndet till skidåkningen. Pisten går nämligen nästintill ner på hotellets bakgård och den närmsta liften, Silvrettabahn, ligger bara några minuters promenad därifrån.

Hemtrevlig atmosfär

Persuras ägare har gjort en dygd av att skapa en hemtrevlig atmosfär på hotellet. Här känner du dig som hemma och väl tillfreds. Rummen är inte de nyaste men här finns vad du behöver - och helt ärligt, hur mycket är man på rummet under sin skidresa? Väldigt lite! Sängen är bra, kudden är varm och det garanteras österrikisk charm!

Skidresa med wellness

Är benen ömma och ursäkterna många efter ett par dagars skidåkning? Glid då ner i hotellets wellnessområde där du bland annat hittar en bastu, ångbastu och en isbrunn med vatten direkt från berget. Det är precis så kallt som det låter - men oj vad frisk man känner sig!


Mat på skidresan

Allt boende på Hotel Persura är med frukost. Varje morgon kan du alltså gå ner i restaurangen, njuta av bergsutsikten och äta din frukost. Om du gärna vill få samma lyx på kvällen kan du köpa till kvällsmat under frukosten.

TIPS: Titta förbi hotellets bar för en liten kvällsförfriskning som du kan njuta av framför den öppna spisen innan du kryper till sängs.


Turistskatt på destinationen

Turistskatten ska betalas direkt till hotellet – antingen kontant eller med kreditkort. Turistskatten är inte inkluderad i resans pris eftersom vi vare sig får eller kan hantera ekonomi mellan regering och gäst. Turistskatt per person per natt varierar. Det är den officiella hotellklassificeringen och destination som ligger till grund för storleken på turistskatten. Läs mer här.

Nortlander ser fram emot att välkomna dig till Hotel Persura i Ischgl!

PS. Du kan parkera din bil precis utanför huset om du kör själv. Om du ankommer med elbil/laddhybrid kan du ladda den i byn. Det finns bland annat laddstationer vid Mpreis och Florian-Garage. Fråga guiderna för mer information när de ringer veckan innan avresa.

Avstånd

Avstånd till pist : 50 m

Avstånd till lift: 200 m

Avstånd till centrum : 100 m

Avstånd till shopping: 200 m

Avstånd till skidbuss: 200 m

Avstånd till skiduthyrning: 100 m

Rum

Safety box Ja

TV Ja

Hårtork Ja

Wifi på rummet Ja

Dusch eller badkar Ja

Toalett Ja

Mat och dryck

Pension Frukostpension

Bar Ja

Restaurang Ja

Frukost Ja

Faciliteter

Barnsäng: Ja

Bastu: Ja

Lounge: Ja

Reception: Ja

Skidförvaring med pjäxvärmare: Ja

Solarium: Ja

Visa mer

Wellness: Ja

WiFi: Ja

Ångbastu: Ja

Dubbelrum Panoramablick/Waldseite/Sonnenseite

Dubbelrum med balkong och utsikt.

Sängkläder – Hårtork – Safe – Badrum & toalett - Handdukar – TV – WiFi (gratis)

Dubbelrum Dorfblick/Waldseite

Dubbelrum med möjlighet för en extrasäng. Vissa rum har balkong.

Sängkläder – Hårtork – Safe – Badrum & toalett - Handdukar – TV – WiFi (gratis)

AccommodationTypes