Österrike, Ischgl

Hotel Antony

Frukostpension

Fakta

Om Hotel Antony

https://www.antony-ischgl.com/ Morgenmad Wellness område Roligt område Kort afstend til liften Tæt på Ischgl Terme ( badeland )

4-stjärnig mys och charm väntar på Hotel Antony i Ischgl


Välkommen till Hotel Antony! Här träder du in i en värld av komfort och sköna omgivningar. Detta 4-stjärniga hotell är beläget i en lugn del av Ischgl, endast en kort promenad från liften och det fantastiska skidområdet Silvretta Arena.

Läget


På Hotel Antony bor du i den lugna delen av byn men med gångavstånd till både bylivet och pisterna. Med 400 meter till centrum och lika långt till skidområdet är hotellet den perfekta utgångspunkten för din skidsemester.

Rum inredda för avslappning

Alla rum är inredda med en rustik charm och modern komfort som garanterar en avslappnande och bekväm vistelse. Oavsett om du väljer att tillbringa kvällen på ditt rum eller om du vill utforska Ischgl erbjuder Hotel Antony en hemtrevlig atmosfär med Wi-Fi och TV i alla rum.

Börja dagen med bra energi

Frukosten på Hotel Antony är en riktig energibomb. Den generösa buffén är fylld med lokala delikatesser som garanterar en energifylld start på skiddagen.

Wellness – ta hand om dig själv

Efter en dag på pisten, kan du slappna av i hotellets wellness-område. Hotellets bastu och ångbad är perfekt för att mjuka upp musklerna och återuppliva kroppen för att göra dig redo för nya äventyr i snön dagen efter.

Allt du behöver

Hotel Antony är perfekt beläget för dina behov under skidsemestern. Dett ligger endast ett snöbollskast från Ischgl Terme (badhus) och pulserande liv - här har du allt inom gångavstånd. Upplev Ischgls mysiga caféer, exklusiva restauranger och spännande shoppingmöjligheter. Allt inom 400 meter från hotellet.

Ankommer du med elbil är det möjligt att ladda bilen i byn. Det ligger en bredvid supermarket Mpreis och Florian-Garage bland annat. Fråga guiderna om detta när de ringer dig veckan innan avresa för mer information.

Turistskatt på destinationen

Turistskatten ska betalas direkt till hotellet – antingen kontant eller med kreditkort. Turistskatten är inte inkluderad i resans pris eftersom vi vare sig får eller kan hantera ekonomi mellan regering och gäst. Turistskatt per person per natt varierar. Det är den officiella hotellklassificeringen och destination som ligger till grund för storleken på turistskatten. Läs mer här.

Nortlander ser fram emot att ta emot dig i Alperna!

Avstånd

Avstånd till pist : 350 m

Avstånd till lift: 350 m

Avstånd till centrum : 400 m

Avstånd till shopping: 400 m

Avstånd till skidbuss: 350 m

Avstånd till skiduthyrning: 350 m

Rum

Safety box Ja

TV Ja

Hårtork Ja

Wifi på rummet Ja

Dusch eller badkar Ja

Toalett Ja

Mat och dryck

Pension Frukostpension

Restaurang Ja

Frukost Ja

Faciliteter

Bastu: Ja

Reception: Ja

Skidförvaring med pjäxvärmare: Ja

Wellness: Ja

WiFi: Ja

Ångbastu: Ja

Dubbelrum Delux 2-3 personer

Dubbelrum på ca. 32 m2, med dubbelsäng samt en bäddsoffa för en person. Det finns ett badrum med toalett och ett budkar med dusch. Rummet är modernt inrett och har balkong.
TV - Safetybox - WiFi - Hårfön - Morgonrockar

Dubbelrum Classic

Dubbelrum på ca. 22 m2, med dubbelsäng som kan göras till en twin säng. Det finns ett badrum med toalett och badkar med dusch. Rummet är modernt inrett.
TV - Safetybox - WiFi - Hårfön - Morgonrockar

Dubbelrum Comfort 2-3 personer

Dubbelrum på ca. 30 m2, med dubbelsäng samt en uppfällbar säng för en person. Det finns ett badrum med toalett och dusch. Rummet är inrett i klassisk äldre österrikisk stil.
TV - Safetybox - WiFi - Hårfön - Morgonrockar

Dubbelrum Standard

Dubbelrum på ca. 20-24 m2, med dubbelsäng. Det finns ett badrum med toalett och dusch. Rummet är inrett i klassisk äldre österrikisk stil.
TV - Safetybox - WiFi - Hårfön - Morgonrockar

AccommodationTypes