Österrike, Ischgl

Pension Garni Almfried

Frukostpension

Fakta

Om Pension Garni Almfried

Vill du bo nära centrum i vackra Ischgl med gångavstånd till liften och uppleva den österrikiska charmen? Då är Pension Garni Almfried stället för dig!

På Pension Garni Almfried bor du i lugna omgivningar men med gångavstånd till både centrum och liften. På bara några minuters promenad kommer du till både alla byns restaurangar, shopping, afterski och liften likaså. Med andra ord – ett läge i toppklass!

Rummen

Rummen på Pension Garni Almfreid är inredda i traditionell österrikisk stil och har allt du behöver på skidresan. Alla rum har TV och WiFi så att du kan hålla dig uppdaterad. De flesta rummen har balkong så att du kan njuta av utsikten.

När du bor på hotellet ingår frukost i priset och du kan börja varje dag på ett lugnt och skönt sätt i hotellets restaurang så att du är redo för en lång dag i pisten.

Om du ankommer med elbil/laddhybrid kan du ladda den i byn. Det finns bland annat laddstationer vid Mpreis och Florian-Garage. Fråga guiderna för mer information när de ringer veckan innan avresa.

Turistskatt på destinationen

Turistskatten ska betalas direkt till hotellet – antingen kontant eller med kreditkort. Turistskatten är inte inkluderad i resans pris eftersom vi vare sig får eller kan hantera ekonomi mellan regering och gäst. Turistskatt per person per natt varierar mellan 0,50 EUR – 4,50 EUR. Maximalt 31,50 EUR kommer därför att debiteras och detta är vid en veckas vistelse på ett 5-stjärnigt hotell. Det är den officiella hotellklassificeringen och destination som ligger till grund för storleken på turistskatten. Läs mer här.

Nortlander ser fram emot att välkomna dig till Pension Garni Almfried i Ischgl.

Avstånd

Avstånd till pist : 150 m

Avstånd till lift: 150 m

Avstånd till centrum : 50 m

Avstånd till shopping: 150 m

Avstånd till skidbuss: 50 m

Avstånd till skiduthyrning: 100 m

Rum

Safety box Ja

TV Ja

Hårtork Ja

Wifi på rummet Ja

Badrum Ja

Toalett Ja

Mat och dryck

Pension Frukostpension

Glutenfri mat Ja

Frukost Ja

Faciliteter

Barnsäng: Ja

Skidförvaring med pjäxvärmare: Ja

WiFi: Ja

Dubbelrum

Dubbelrum med dusch/wc.

Sängkläder – Hårtork – Safe - Badrum & toalett – Handdukar – TV – WiFi (gratis)

Dubbelrum m. en extrasäng

Dubbelrum med dusch/wc och en extrasäng.

Sängkläder – Hårtork – Badrum & toalett – Handdukar – TV – WiFi (gratis)

3-bäddsrum, källare

Rum som består av ett dubbelrum och ett enkelrum med dörr emellan. Därutöver finns det ett badrum, TV i båda rummen samt gratis WiFi.

Sängkläder – Hårtork – Badrum & toalett – Handdukar – TV – WiFi (gratis)

AccommodationTypes