Österrike, Wagrain

Alpin Chalet

Fakta

Om Alpin Chalet

Bo i en stor chaletlägenhet med plats för hela vängruppen eller den stora familjen samtidigt som du bor precis vid pisten och har liften som granne  - Välkommen till Alpin Chalet i Wagrain.

På Alpin Chalet bor du i en stor fyrstjärnig chaletlägenhet med moderna möbler och lyx i lugna omgivningar. Inte nog med bastu, pool och SPA så är skidåkningen din granne och liften ligger bara ett snöbollskast bort. Du behöver alltså inte använda oerhört många krafter på att ta dig ut i det stora och fantastiska skidområdet på morgonen. Lägenheten är dessutom så pass stor så att du tryggt kan bjuda med hela vängruppen på årets skidresa.

Bastu med utsikt

Alpin Chalet har en bastu som du kan varma dig i efter en lång dag i backen. Luta dig tillbaka och koppla av i bastun som dessutom har en fantastisk utsikt över de snötäckta bergen. Medan du njuter av utsikten kan kroppen restaurera sig inför ännu en härlig dag i skidbacken. Behöver du kylas av efter bastun kan du hoppa in i en kall dusch. Du kan också sjunka ner i badkaret för ett bubbelbad och slappna av helt medan du njuter av utsikten.

Lägenhet med plats för alla

Du kan bjuda med hela gänget på årets skidresa till denna chaletlägenhet. Lägenheten är nämligen på hela 290 kvm och har plats för 16-24 personer. Det finns gott om plats för alla så du behöver inte nöja dig med att bara bjuda med de närmsta vännerna eller den närmsta familjen.

På grundvåningen finns det åtta fina sovrum med plats för 2-3 personer i varje sovrum. Du behöver inte bekymra dig över toalettproblematiken som kan uppstå med så många under samma tak eftersom varje sovrum har deras eget badrum med toalett.

Det är också på denna våning som det finns ett mysigt TV- och loungeområde som bjuder in till en trevlig filmkväll eller spelkväll med lägenhetens playstation.

På andra våningen finns det ett stort och öppet allrum med kök och matrum som har plats för att alla ska kunna slå sig ner och njuta av en god gemensam middag. Det stora fina köket är väl utrustat med allt som kan tänkas att behövas för att laga god mat till hela skidresesällskapet. Precis runt hörnan ligger ett supermarket där det finns möjlighet för att handla in.

Från köket och allrummet kan man komma ut på en stor och härlig altan där du kan njuta av dagens sista solstrålar eller arrangera grillkväll mitt i det vackra bergslandskapet.

Chaletlägenheten är byggd i en modern österrikisk alpstil med trä som ger känslan av att bo i en riktig timmerstuga omringad av ett vackert snötäckt bergslandskap.

Extra info

Efter en lång dag på skidor kan du slänga upp benen framför den öppna spisen och värma dig med en bra bok eller en Aperol. Det finns också TV, playstation, Wi-Fi samt handdukar och sängkläder till alla.

Chaletlägenhetens ingång består av en stor hall där det finns både tvättmaskin och torktumlare vilket gör att du har möjlighet för att tvätta under skidresan. Gillar du att ha härligt varma och torra pjäxor varje morgon så har du också turen att det finns en pjäxvärmare i hallen.

På Alpin Chalet finns det mest nödvändiga som du kan få användning för under din skidresa plus lite till.

Tillköp av extra tjänster

Om du kan tänka dig att ha extra mycket semester och inte spendera så mycket tid i köket finns det möjlighet för att köpa till frukost-service, frukostbuffé, halvpension, privat kock eller städning.

Om du ankommer med elbil/laddhybrid kan du ladda den i byn. Det finns bland annat laddstationer vid Hotel Alpina Wagrain eller The people'z Bar. Fråga guiderna för mer information när de ringer veckan innan avresa.

Turistskatt på destinationen

Turistskatten ska betalas direkt till hotellet – antingen kontant eller med kreditkort. Turistskatten är inte inkluderad i resans pris eftersom vi vare sig får eller kan hantera ekonomi mellan regering och gäst. Turistskatt per person per natt varierar mellan 0,50 EUR – 4,50 EUR. Maximalt 31,50 EUR kommer därför att debiteras och detta är vid en veckas vistelse på ett 5-stjärnigt hotell. Det är den officiella hotellklassificeringen och destination som ligger till grund för storleken på turistskatten. Läs mer här.

Nortlander ser fram emot att välkomna dig på Alpin Chalet på årets skidresa.

Avstånd

Avstånd till pist : 0 m

Avstånd till lift: 0 m

Avstånd till centrum : 25 m

Avstånd till shopping: 150 m

Avstånd till skidbuss: 100 m

Avstånd till skiduthyrning: 5000 m

Rum

Balkong / Terrass Ja

TV Ja

Slutstädning Ja

Kaffemaskin Ja

Tvättmaskin Ja

Vattenkokare Ja

Dusch eller badkar Ja

Toalett Ja

Kylskåp Ja

Städning Ja

Sängkläder Ja

Handdukar Ja

Frys Ja

Ugn Ja

Kokplatta Ja

Diskmaskin Ja

Wifi i lägenhet Ja

Mikrovågsugn Ja

Mat och dryck

Faciliteter

Barnsäng: Ja

Barnvänligt : Ja

Bastu: Ja

Skidförvaring med pjäxvärmare: Ja

Solterrass: Ja

Sällskapsdjur (på förfrågan): 15 eur / dag

Visa mer

WiFi: Ja

Alpin Chalet 16-24 personer

Chalet med 8 sovrum med vars ett tillknutet badrum m. toalett. Det finns gemensamt rum med TV samt stort öppet kök med matrum för alla sovgäster. Det finns även bastu och skidrum med pjäxvarmare i huset. Om vädret tillåter det kan solens strålar fångas på terrassen.
Wi-Fi - TV - Sängkläder - Handdukar

AccommodationTypes