Österrike, Wagrain

Haus Gebauer

Fakta

Om Haus Gebauer

Haus Gebauer i Wagrain erbjuder rymliga lägenheter med bra avstånd till byns centrum, restauranger och inköpsmöjligheter.

  • Prisvärt boende centralt i Wagrain
  • För stora och mindre sällskap
  • Gångavstånd till byn
  • Ej granne med pist/lift, men nära till skidbussen

Bra belägenhet

Detta är ett bra val för er som prioriterar ett centralt läge. Haus Gebauer är ett fint hus som ligger endast 100 meter från centrum och med floden framför huset.

Renoverade lägenheter

Huset har två stycken 2-rums lägenheter för 4 personer, en studiolägenhet för max 3 personer samt en 5-rumslägenhet för 13 personer. Alla lägenheter är renoverade inom de senaste 2 åren och alla har TV.

Husets bastu kan även utnyttjas fritt.

(Obs! De visade bilderna är från husets stora lägenhet för 13 personer).

Om du ankommer med elbil/laddhybrid kan du ladda den i byn. Det finns bland annat laddstationer vid Hotel Alpina Wagrain eller The people'z Bar. Fråga guiderna för mer information när de ringer veckan innan avresa.

Måltider på Hotel Himmelberg

När du bokar en lägenhet i Wagrain har du möjlighet att köpa till frukostbuffé, middag (3-rättersmeny) eller halvpension. Måltiderna avnjuts på Heart Hotel Himmelberg i den trevliga loungen. Detta kan köpas till vid beställning av resan eller hos guiderna när de ringer veckan innan ankomst.

Turistskatt på destinationen

Turistskatten ska betalas direkt till hotellet – antingen kontant eller med kreditkort. Turistskatten är inte inkluderad i resans pris eftersom vi vare sig får eller kan hantera ekonomi mellan regering och gäst. Turistskatt per person per natt varierar. Det är den officiella hotellklassificeringen och destination som ligger till grund för storleken på turistskatten. Läs mer här.

Trevlig resa!

Avstånd

Avstånd till pist : 900 m

Avstånd till lift: 900 m

Avstånd till centrum : 350 m

Avstånd till shopping: 400 m

Avstånd till skidbuss: 100 m

Avstånd till skiduthyrning: 850 m

Rum

TV Ja

Slutstädning Ja

Städning Ja

Sängkläder Ja

Handdukar Ja

Kokplatta Ja

Wifi i lägenhet Ja

Mat och dryck

Faciliteter

Skidförvaring: Ja

Wellness: Ja

WiFi: Ja

Lägenhet 1-rums 3 personer

Studiolägenhet för tre personer på 30 kvm som består av ett vardagsrum med en dubbelsäng och en enkelsäng, matplats, pentry samt badrum med dusch och wc.
Sängkläder – Spisplatta -Handdukar -TV - Wi-Fi (kostnadsfritt) 

Lägenhet 2-rums 3 personer

Tvårumslägenhet för fyra personer på ca 40 kvm på bottenvåningen. Lägenheten består av ett sovrum för två personer, vardagsrum med bäddsoffa för två personer, öppet, enkelt kök samt dusch och wc.
Sängkläder – Spisplatta -Handdukar -TV - Wi-Fi (kostnadsfritt) 

Lägenhet 2-rums 4 personer

Tvårumslägenhet för fyra personer på ca 40 kvm på andra våningen med balkong. Lägenheten består av ett sovrum för två personer, vardagsrum med bäddsoffa för två personer, öppet, enkelt kök samt dusch och wc.
Sängkläder – Spisplatta -Handdukar -TV - Wi-Fi (kostnadsfritt) 

Lägenhet 5-rums 13 personer

Femrumslägenhet i två våningar på 160 kvm för upp till 13 personer. Lägenheten består av 4 separata sovrum samt en sovalkov som alla ligger på övre våningen, alla sovrummen har balkong. Bäddarna är uppdelade på 2,2,2,4 och 3. Dessutom finns det tre badrum med dusch och wc, vardagsrum med extrabäddar, välutrustat kök med bl.a. Ugn och diskmaskin samt matplats.
Sängkläder – Spisplatta -Handdukar -TV - Wi-Fi (kostnadsfritt) 

AccommodationTypes