Österrike, Zell am See

Hotel Der Waldhof

Halvpension inkl. transfer

Det finns tyvärr inga lediga rum på detta hotell den valda perioden

Fakta

Om Hotel Der Waldhof

Bo vackert och lyxigt på Hotel Der Waldhof i Zell am See.

Detta vackra hotell är beläget i hjärtat av den sköna byn Zell am See, omgivet av vackra bergslandskap och nära kabinliften Schmittenhöhe. Hotellet är perfekt för dig som reser med familjen, då en hemtrevlig atmosfär kombineras med hög komfort. Utöver att vara ett trevligt hotell, så kan du förvänta dig festliga kvällar med shows under ditt uppehåll på Hotel Der Waldhof.

Hur smakar maten?

Här äter man gott på hotellets restaurang där både regionala och internationella rätter serveras. All mat, från den stora frukostbuffén till den välsmakande middagen, serveras i vackra omgivningar och med god service. På ankomstdagen finns det en kvällsbuffé fram till kl. 20.30 med diverse rätter samt en liten dessert. Ankommer du efter 20.30 kommer det att finnas en liten tallrik med mat till dig i baren.

Bo nära backen

Hotellet är det perfekta skidhotellet, med egen skidstig som tar dig från skidområdet direkt till hotellets skidkällare.

Familjevänligt hotell i Zell am See

Utöver att Hotel Der Waldhof ligger perfekt så finns även fler barnvänliga fördelar. Efter en lång dag av skidåkning, finns en fin pulkabacke precis bakom hotellet med flera möjligheter för barnen att åka kälke. Hotellet erbjuder även pulkor till utlåning.

Hotellet har även spel- och lekrum uppdelat på barns olika åldrar. Till det minsta finns ett bollhav med klättervägg och rutschbana. Till de lite större barnen erbjuder hotellet Nintendo Wii och flera brädspel. Dessutom finns bordtennis, bordfotboll och ett biljardbord tillgängligt.

Allt detta och mycket mer gör barnens semester trevlig och de vuxnas semester lättare.

Hotellet har genomgått en större renovering vilket betyder helt nya dubbelrum "Deluxe" och familjesviter! Därutöver har ett stort wellness-område på 850 m2 byggts till på hotellet. Här finner du allt du kan önska dig efter en lång dag i pjäxor.

Om du ankommer med elbil/laddhybrid kan du ladda den i byn. Det finns bland annat en laddstation vid Hotel Steinerwirt. Fråga guiderna för mer information när de ringer veckan innan avresa.

Sällskapsdjur på skidresan

Om du vill ta med ditt sällskapsdjur på skidresan är detta boende något för dig. Här är nämligen sällskapsdjur välkomna på förfrågan och mot betalning. Skriv enkelt till oss för prisuppgift.

Turistskatt på destinationen

Turistskatten ska betalas direkt till hotellet – antingen kontant eller med kreditkort. Turistskatten är inte inkluderad i resans pris eftersom vi vare sig får eller kan hantera ekonomi mellan regering och gäst. Turistskatt per person per natt varierar. Det är den officiella hotellklassificeringen och destination som ligger till grund för storleken på turistskatten. Läs mer här.

Avstånd

Avstånd till pist : 50 m

Avstånd till lift: 500 m

Avstånd till centrum : 600 m

Avstånd till shopping: 600 m

Avstånd till skidbuss: 50 m

Avstånd till skiduthyrning: 500 m

Rum

Balkong / Terrass Ja

Minibar Ja

Safety box Ja

TV Ja

Hårtork Ja

Wifi på rummet Ja

Dusch eller badkar Ja

Toalett Ja

Sällskapsdjur Ja

Mat och dryck

Pension Halvpension

Bar Ja

Restaurang Ja

Glutenfri mat Ja

Vinkällare Ja

Halvpension Ja

Faciliteter

Barnsäng: Ja

Fitnessrum: Ja

Garage: Ja, ekstra

Jacuzzi: Ja

Konferensrum: Ja

Lekrum: Ja

Visa mer

Livemusik: Ja

Lounge: Ja

Skidförvaring med pjäxvärmare: Ja

Solterrass: Ja

Spa-behandlingar: Ja

SwimmingPool: Ja

TV-rum: Ja

Tvätt-service: Ja

Wellness: Ja

WiFi: Ja

Ångbastu: Ja

Enkelrum

Enkelrum med dusch/wc, minibar och TV.
Balkong - Sängkläder - Hårtork - Safe - Dusch & Toalett - Telefon - Handdukar - TV - Wi-Fi (gratis)

Dubbelrum "Economy"

Dubbelrum med dusch/wc, minibar, TV och balkong
Balkong - Sängkläder - Hårtork - Safe - Dusch & Toalett - Telefon - Handdukar - TV - Wi-Fi (gratis)

Dubbelrum "Komfort"

Mysigt rum med dubbelsäng, dusch eller badkar, toalett, hårtork, telefon, kabel-TV, minibar, gratis Wi-Fi, värdeskåp, och balkong.
Balkong - Sängkläder - Hårtork - Safe - Dusch/Badkar & Toalett - Telefon - Handdukar - TV - Wi-Fi (gratis)

Dubbelrum "Superior" med 2 extrasängar

Rymligt rum med dubbelsäng, soffa, skrivbord, dusch eller badkar, toalett, hårtork, telefon, kabel-TV, minibar, gratis Wi-Fi, värdeskåp, och balkong.
Balkong - Sängkläder - Hårtork - Safe - Dusch/Badkar & Toalett - Telefon - Handdukar - TV - Wi-Fi (gratis)

Dubbelrum "Deluxe" med 2 extrasängar

Ännu mer komfort med lyxig charm. Dubbelrum med en dubbelsäng och en utdragbar bäddsoffa som därmed ger tillräckligt med utrymme för 2-4 personer. De grundläggande bekvämligheterna inkluderar dusch med separat toalett, TV/radio, minibar och värdeskåp, gratis Wi-Fi och balkong. Rummet ligger i den nybyggda delen av hotellet.
Balkong - Sängkläder - Hårtork - Safe - Dusch & Toalett - Telefon - Handdukar - TV - Wi-Fi (gratis)

Juniorsuite

Rymligt rum med kombinerat vardagsrum och sovrum med dubbelsäng, soffa, skrivbord, minibar, badrum med badkar, hårtork, rymlig entré med speglad garderob, gratis Wi-Fi, värdeskåp, balkong.
Balkong - Sängkläder - Hårtork - Safe - Dusch/Badkar & Toalett - Telefon - Handdukar - TV - Wi-Fi (gratis)

Familjesuite

I de rymliga sviterna känner sig 2-6 personer hemma. Här hittar du ett vardagsrum med dubbelsäng och sittplatser samt ett separat sovrum som rekommenderas till barn. Familjesviterna är utrustade som standard med TV / radio, värdeskåp, minibar, badrum med dusch och separat toalett, balkong och gratis Wi-Fi. Rummet ligger i den nybyggda delen av hotellet.
Balkong - Sängkläder - Hårtork - Safe - Dusch & Toalett - Telefon - Handdukar - TV - Wi-Fi (gratis)

AccommodationTypes