Frankrike, Alpe d´Huez

Aparthotel Prestige L'Eclose

Fakta

Om Aparthotel Prestige L'Eclose

Välkommen till 4-stjärniga Aparthotel Prestige L’Eclose mitt i Alpe d’Huez. Här får du wellness, komfort och lyx på skidresan.

I anslutning till det nybyggda lägenhetskomplexet Residence Prestige L’Eclose ligger Aparthotel Prestige L’Eclose som slår upp dörrarna för första gången i december 2022. Lägenheteshotellet ligger ynka 100 meter från närmsta lift vilket gör det enkelt för dig att trilla ut ur sängen om morgonen och ut i det fantastiska skidområdet.

På lägenhetshotellet har du allt inom räckvidd och du behöver inte gå långt för att hitta restauranger och butiker. Det ligger till exempel en restaurang och en butik på entréplan samtidigt som det bara är 500 meter till centrum av Alpe d’Huez. Här hittar du en riktigt trevlig by med ett stort utbud av restauranger, barer, shopping och livsmedelsbutiker.

Möjligheterna är stora för att utforska menyerna i Alpe d’Huez. Föredrar du dock att äta på samma ställe som du bor på så finns det möjlighet för att köpa till frukost i lägenhetshotellets restaurang. Ring eller skriv till oss för mer information om priser och bokning av frukost.


Wellness

Det finns ett härligt wellnessområde på lägenhetshotellet där du garanterat kan ladda upp batterierna efter en lång skiddag. Här hittar du bland annat en uppvärmd inomhuspool där du kan ta ett par längder fram och tillbaka eller bara koppla av i bastun eller hamamen. Efter ett besök i wellnessområdet kommer du utan tvekan att vara redo för ännu en dag i backen.

Det finns även möjlighet för att boka en ljuvlig massage eller någon annan av de olika behandlingarna som man kan välja mellan. Massage, bastu och hamam kan bokas i receptionen mot betalning.

Om pulsen inte kommer upp tillräckligt ute på pisterna så kan du fortsätta i lägenhetshotellets fitnessrum som är gratis att använda. Det gör att du inte behöver vara nervös över att kunna hålla igång din träning under semestern. Skulle faciliteterna i fitnessrummet på lägenhetshotellet mot förmodan inte vara tillräckligt för att hålla dig aktiv så ligger sportcentret i Alpe d’Huez precis bakom lägenhetshotellet. Här hittar du ett hav av möjligheter både i hallen och i fitnesscentret. I sportcentret hittar du bland annat en klättervägg och en simhall.

Rummen

Det nybyggda Aparthotel Prestige L’Eclose (från 2022) är en charmig kombination mellan modern och traditionell arkitektur. När du träder in i de moderna och lyxiga omgivningarna får du direkt en känsla av att det har gjorts det där lilla extra för gästen. Detta helt nya lägenhetshotell är inrett i en minimalistisk stil samtidigt som det har allt du behöver för att komma tillrätta på din skidresa.

I rummen kan du bo med din partner, familjen eller vännerna i ett lugnt område i Alpe d’Huez. Rummen varierar i storlek och rymmer allt från 2 till 6 personer. Rummen har allt som du kan tänkas behöva på din skidresa så att du kan känna dig som hemma i de lugna omgivningarna.

Insidertips till lägenhetshotellet

På lägenhetshotellet finns det möjlighet för att tvätta kläder mot betalning om du inte har lyckats få med dig tillräckligt med kläder till hela veckan.

Du kan förvara dina skidor i lägenhetshotellets skidskåp så att du slipper ta dem med upp på rummet och undgår även att lukten av sura pjäxor brer ut sig på rummet.

Slutstädning ingår i resan, förutom köken var av man måste städa samt att gå ut med soporna.

Kör du till Alpe d’Huez har Residence L’Eclose en parkering med tak där du kan parkera. Det enda som krävs är att du bokar plats på förhand - detta mot extra tillägg.

Om du ankommer med elbil/laddhybrid kan du ladda den i byn. Det finns laddstationer vid Residence L'Ours Blanc och vid Hotel Le Pic Blanc. Fråga guiderna för mer information när de ringer veckan innan avresa.

Turistskatt på destinationen

Turistskatten ska betalas direkt till hotellet – antingen kontant eller med kreditkort. Turistskatten är inte inkluderad i resans pris eftersom vi vare sig får eller kan hantera ekonomi mellan regering och gäst. Turistskatt per person per natt varierar. Det är den officiella hotellklassificeringen och destination som ligger till grund för storleken på turistskatten. Läs mer här.

Vi ser fram emot att välkomna dig till Alpe d’Huez och Aparthotel Prestige L’Eclose!

Avstånd

Rum

TV Ja

Wifi på rummet Ja

Dusch eller badkar Ja

Toalett Ja

Mat och dryck

Bar Ja

Restaurang Ja

Faciliteter

Barnsäng: Ja

Bastu: Ja

Fitnessrum: Ja

Reception: Ja

Skidförvaring: Ja

SwimmingPool: Ja

Visa mer

Wellness: Ja

WiFi: Ja

Ångbastu: Ja

Dubbelrum

Dubbelrum på ca 22 kvm med dubbelsäng och badrum med toalett.

Junior Suite 4 personer

Junior Suite på ca 33 kvm med dubbelsäng och en bäddsoffa för två personer samt badrum med toalett.

Suite Superior 6 personer

Större svit på ca 48 kvm med en dubbelsäng, två enkelsängar och en bäddsoffa för två personer samt badrum med toalett.

AccommodationTypes