Frankrike, Alpe d´Huez

Residence Les Bergers

Fakta

Om Residence Les Bergers

Residence Les Bergers ger er centrala, fina lägenheter som passar väldigt bra för något mindre sällskap under skidsemestern.

Välkommen till Residence Les Bergers! Dessa lägenheter är belägna nära pisterna och shoppingcentret i den nya bydelen Les Berges.

Residence Les Bergers renoveras under sommaren 2023 och slår upp dörrarna för ännu en skidsäsong 2023/24.

Bo med bra läge i fina lägenheter

Det finns olika alternativ av boenden att välja på. Studio erbjuder bäddsoffa för en till två personer i vardagsrummet samt en sovalkov med en våningssäng eller två enkelsängar. Tvårumslägenheter har separat sovrum med dubbelsäng. Köket har diskmaskin, kylskåp, mikrovågsugn och kaffebryggare. Dessutom finns balkong och toalett med badkar.

Om du ankommer med elbil/laddhybrid kan du ladda den i byn. Det finns laddstationer vid Residence L'Ours Blanc och vid Hotel Le Pic Blanc. Fråga guiderna för mer information när de ringer veckan innan avresa.

Hur smakar maten?

Om du inte själv vill lägga tid på att stå i köket finns möjlighet att köpa till halvpension på plats. Om ni köper till detta paket får ni stor frukostbuffé och 3-rätters middag som avnjuts i Residence Les Bergers egen restaurang.

Koppla av efter skiddagen

Efter en lång skiddag kan ni koppla av och använda boendet alla faciliteter. Lägenhetskomplexet är utrustat med ett härligt sällskapsrum med öppen spis, restaurang, bar, bastu, tvättstuga och en uppvärmd utomhuspool.

Låter det intressant? Slå oss en signal så berättar vi mer.

Turistskatt på destinationen

Turistskatten ska betalas direkt till hotellet – antingen kontant eller med kreditkort. Turistskatten är inte inkluderad i resans pris eftersom vi vare sig får eller kan hantera ekonomi mellan regering och gäst. Turistskatt per person per natt varierar. Det är den officiella hotellklassificeringen och destination som ligger till grund för storleken på turistskatten. Läs mer här.

Trevlig resa!

Avstånd

Avstånd till pist : 100 m

Avstånd till lift: 100 m

Avstånd till centrum : 400 m

Avstånd till shopping: 150 m

Avstånd till skidbuss: 200 m

Avstånd till skiduthyrning: 200 m

Rum

Slutstädning Ja

Sängkläder Ja

Handdukar Ja

Mat och dryck

Faciliteter

Barnvänligt : Ja

Bastu: Ja

Reception: Ja

Skidförvaring: Ja

SwimmingPool: Ja

WiFi: Ja

Studio 2 personer

Studiolägenhet för två personer på ca 18-20kvm, som består av ett vardagsrum med en bäddsoffa för två personer, kök med kyl, diskmaskin, ugn och kaffebryggare, badrum med dusch och wc, telefon, TV och balkong.

Sängkläder – Spishäll / spisplatta – Kylskåp – Wi-Fi (gratis)

Studio 4 personer

Studiolägenhet för tre till fyra personer på ca 28-32kvm som består av ett vardagsrum med en bäddsoffa för två personer och en sovalkov med en våningssäng, kök med kyl, ugn, diskmaskin och kaffebryggare. Badrum med dusch och wc, telefon, TV och balkong.

Sängkläder – Spishäll / spisplatta – Ugn – Kylskåp – Handduk – Wi-Fi (gratis)

Studio m. sovalkov 4/6 personer

Studiolägenhet för fyra till sex personer på ca 38kvm som består av ett vardagsrum med fyra bäddar i bäddsoffa, en sovalkov med en våningssäng, kök med kyl, ugn, diskmaskin och kaffebryggare, separat badrum och toalett, telefon, TV och balkong.

Sängkläder – Spishäll / spisplatta – Ugn – Kylskåp – Handduk – Wi-Fi (gratis)

2-rumslägenhet m. sovalkov 6 personer

Tvårumslägenhet för fem till sex personer på ca 38-42kvm som består av ett vardagsrum med en bäddsoffa för två personer, ett sovrum med en dubbelsäng och en sovalkov med en våningsäng, kök med kyl, ugn, diskmaskin och kaffebryggare, separat badrum och toalett, telefon, TV och balkong.

Sängkläder – Spishäll / spisplatta – Ugn – Kylskåp – Handduk – Wi-Fi (gratis)

AccommodationTypes