Frankrike, Alpe d´Huez

Residence Daria I Nor

Det finns tyvärr inga lediga rum på detta hotell den valda perioden

Fakta

Om Residence Daria I Nor

Residence Daria-I-Nor erbjuder en bra blandning mellan lyx, komfort och avkoppling.

Vill ni ha ett boende som ligger i hjärtat av Alpe d'Huez med lyx och välmående, då är detta ett boende för er.

Hur ser boendet ut?

Boendet har en väldigt bra placering i byn med närhet till barer och restauranger. Dessutom är det inte långt till närmaste liftarna.

Det finns totalt 48 lägenheter med plats för allt mellan 2-8 personer. Alla lägenheter är fullt utrustade med kök med öppenhet över ett stort vardagsrum. Sovrummen har stora sängar och badrummen är utrustade med det du behöver. Dessutom har lägenheterna en stor privat balkong där den fantastiska utsikten kan avnjutas. Våningssängarna rekommenderas för barn.

Avkoppling & övrigt

Erbjudandet av faciliteter är väldigt stort. Alla gäster har gratis tillgång till pool, bastu, ångbastu och gym. Utöver detta finns två restauranger att välja mellan för kvällarna och det erbjuds även shuttle-service. Slutligen finns även en skidbutik med direkt åtgång till gondolen.

Detta boende har allt och är för dig som vill ha en avkopplande och lyxig skidsemester!

Låter det intressant? Slå oss en signal så berättar vi mer.

Om du ankommer med elbil/laddhybrid kan du ladda den i byn. Det finns laddstationer vid Residence L'Ours Blanc och vid Hotel Le Pic Blanc. Fråga guiderna för mer information när de ringer veckan innan avresa.

Turistskatt på destinationen

Turistskatten ska betalas direkt till hotellet – antingen kontant eller med kreditkort. Turistskatten är inte inkluderad i resans pris eftersom vi vare sig får eller kan hantera ekonomi mellan regering och gäst. Turistskatt per person per natt varierar. Det är den officiella hotellklassificeringen och destination som ligger till grund för storleken på turistskatten. Läs mer här.

Trevlig resa!

Avstånd

Avstånd till pist : 50 m

Avstånd till lift: 50 m

Rum

Balkong / Terrass Ja

TV Ja

Kaffemaskin Ja

Hårtork Ja

Vattenkokare Ja

Kylskåp Ja

Sängkläder Ja

Handdukar Ja

Frys Ja

Ugn Ja

Kokplatta Ja

Diskmaskin Ja

Mikrovågsugn Ja

Mat och dryck

Restaurang Ja

Faciliteter

Reception: Ja

Skidförvaring med pjäxvärmare: Ja

SwimmingPool: Ja

WiFi: Ja

Ångbastu: Ja

2-rumslägenhet

Lägenhet på 35 kvm bestående av ett kök/vardagsrum, ett sovrum med dubbelsäng och ett badrum med en separat toalett.

2-rumslägenhet med sovalkov

Lägenhet på 45 kvm (i norr- eller söderläge) bestående av ett kök/vardagsrum, ett sovrum med dubbelsäng, sovalkov med våningssäng, samt ett badrum med en separat toalett. Möjlighet för funktionshinderanpassad lägenhet.

3-rumslägenhet

Lägenhet på 53 kvm bestående av kök/vardagsrum, ett sovrum med dubbbelsäng, ett sovrum med två enkelsängar, samt två badrum med en separat toalett. Funktionshinderanpassad lägenhet.

3-rumslägenhet med sovalkov

Lägenhet på 63 kvm med kök/vardagsrum, ett sovrum med dubbelsäng, ett sovrum med två enkelsängar och sovalkov med våningssäng. Härtill finns det två badrum, varav en toalett är separat. Funktionshinderanpassad lägenhet.

4-rumslägenhet

Lägenhet på 70 kvm med kök/vardagsrum, ett sovrum med dubbelsäng och två sovrum med två enkelsängar i varje. Härtill finns det två badrum, varav en toalett är separat.

4-rumslägenhet med sovalkov

Lägenhet på 86 kvm med kök/vardagsrum, ett sovrum med dubbelsäng, två sovrum med två enkelsängar i varje och sovalkov med våningssäng. Härtill finns det tre badrum med två toaletter varav en toalett är separat.

5-rumslägenhet

Lägenhet på 98 kvm med kök/vardagsrum, ett sovrum med dubbelsäng och tre sovrum med två enkelsängar i varje. Härtill finns det tre badrum med två toaletter varav en toalett är separat.

5-rumslägenhet med bastu

Lägenhet på 97 kvm med kök/vardagsrum, ett sovrum med dubbelsäng, tre sovrum med två enkelsängar i varje och privat bastu. Härtill finns det tre badrum med två toaletter varav en toalett är separat.

5-rumslägenhet med sovalkov och bastu

Lägenhet på 125 kvm med kök/vardagsrum, ett sovrum med dubbelsäng, tre sovrum med två enkelsängar i varje och sovalkov med våningssäng. Härtill finns det tre badrum med två toaletter varav en är separat, samt en privat bastu.

AccommodationTypes