Frankrike, Les Arcs

Residence Le Belmont - Les Arcs 1800

Det finns tyvärr inga lediga rum på detta hotell den valda perioden

Fakta

Om Residence Le Belmont - Les Arcs 1800

Är ski-in/ski-out ett måste utan att komma långt iväg från centrum så har du hittat rätt!

Le Belmont har allt som du behöver på skidresan med ett fantastiskt läge. Lägenheterna ligger i bydelen Charmettoger där det finns både livsmedelsbutiker och restauranger. Lägenheterna varierar i storlek och är avsedda för 4-7 personer.

Byns bästa läge

När du bor på Le Belmont bor du med ski-in/ski-out och kan snabbt komma ut i pisterna i Les Arcs. Närmsta lift ligger bara 150 meter bort.

En kort promenad från lägenheterna tar dig till byns centrum där du hittar restauranger och shopping – bland annat i Villards shoppingcentrum.

De flesta lägenheterna har balkong med vacker utsikt. Här kan du njuta av en varm choklad eller en kall öl efter en lång skiddag.

Lägenheterna

Lägenheterna är byggda i naturliga material som ger en härlig atmosfär. I lägenheterna finns det välutrustade kök med diskmaskin, kaffemaskin och mikrovågsugn. I lägenheterna finns det dessutom gratis WiFi så att du enkelt kan hålla dig uppdaterad på skidvädret den kommande dagen.

I byggnaden finns även en lounge med lekområde, bordfotboll och andra aktiviteter.

Under din vistelse kan du beställa nybakade bullar varje morgon. Detta levereras direkt till dörren så att du kan börja dagen på bästa sätt.

Om du ankommer till Les Arcs i bil kan du parkera precis vid byggnaden mot betalning.

Om du ankommer med elbil/laddhybrid kan du ladda den i byn. Det finns laddstationer vid Hotel Club MMV Les Mélézes och vid Hotel Taj-I Mah. Fråga guiderna för mer information när de ringer veckan innan avresa.

Sällskapsdjur på skidresan

Om du vill ta med ditt sällskapsdjur på skidresan är detta boende något för dig. Här är nämligen sällskapsdjur välkomna på förfrågan och mot betalning. Skriv enkelt till oss för prisuppgift.

Turistskatt på destinationen

Turistskatten ska betalas direkt till hotellet – antingen kontant eller med kreditkort. Turistskatten är inte inkluderad i resans pris eftersom vi vare sig får eller kan hantera ekonomi mellan regering och gäst. Turistskatt per person per natt varierar. Det är den officiella hotellklassificeringen och destination som ligger till grund för storleken på turistskatten. Läs mer här.

Nortlander ser fram emot att välkomna dig till Les Arcs på årets skidresa!

Avstånd

Avstånd till pist : 0 m

Avstånd till lift: 300 m

Avstånd till skidbuss: 100 m

Avstånd till skiduthyrning: 0 m

Rum

TV Ja

Kaffemaskin Ja

Tvättmaskin Ja

Vattenkokare Ja

Badrum Ja

Toalett Ja

Sängkläder Ja

Handdukar Ja

Ugn Ja

Kokplatta Ja

Diskmaskin Ja

Wifi i lägenhet Ja

Sällskapsdjur Ja

Mat och dryck

Bar Ja

Faciliteter

Lekrum: Ja

Reception: Ja

Rengöring, förutom kök: Ja

WiFi: Ja

Studio 4 personer

Enrumslägenhet på cirka 24 kvm. Lägenheten består av ett kombinerat kök och vardagsrum med dubbel bäddsoffa och en sovalkov med våningssängar, ett fullt utrustat kök och ett badrum med dusch och toalett.

Dusch & toalett - Handdukar - Sängkläder - TV - Diskmaskin - Ugn - Vattenkokare - Kaffemaskin - WiFi

2-rumslägenhet 5 personer

Tvårumslägenhet på cirka 36 kvm. Lägenheten består av ett sovrum, kombinerat kök och vardagsrum med dubbel bäddsoffa, fullt utrustat kök och ett badrum samt en separat toalett.

Dusch & toalett - Handdukar - Sängkläder - TV - Diskmaskin - Ugn - Vattenkokare - Kaffemaskin - WiFi

3-rumslägenhet 6 personer

Trerumslägenhet på cirka 50 kvm. Lägenheten består av två sovrum, kombinerat kök och vardagsrum med utfällbar säng, fullt utrustat kök och ett badrum med dusch och toalett samt en separat toalett.

Dusch & toalett - Handdukar - Sängkläder - TV - Diskmaskin - Ugn - Vattenkokare - Kaffemaskin - WiFi

3-rumslägenhet 7 personer

Trerumslägenhet på cirka 60 kvm. Lägenheten består av två sovrum, kombinerat kök och vardagsrum med två bäddsoffor, fullt utrustat kök och ett badrum med dusch och toalett, samt en separat toalett.

Dusch & toalett - Handdukar - Sängkläder - TV - Diskmaskin - Ugn - Vattenkokare - Kaffemaskin - WiFi

AccommodationTypes