Frankrike, Les Menuires

Residence L'Hameau de la Sapinière

Fakta

Om Residence L'Hameau de la Sapinière

Spendera skidsemestern i lugn miljö precis vid botten av pisterna och med snötäckta berg som din granne.

På 1800 meters höjd i Les Menuires ligger vackra Residence Le Hameau de la Sapinère. Detta chalet är för dig som vill njuta av skidsemestern tillsammans med dina vänner eller familj i en härlig bergsatmosfär. Skapa semesterminnen tillsammans i bekväma och privata chalets med de franska Alperna utanför dörren.

Med bara ett snöbollskast från skidåkningen krävs ingen extra energi för att komma ut i pisterna om morgonen. Det är bara att ta på dig pjäxorna och njuta av de franska Alperna från att liftarna öppnar tills de stänger.

Om du vill utforska byn så ligger centrum några minuters promenad bort och här hittar du sportbutiker, livsmedelsaffärer och restauranger.

Lägenheterna

Bo med familjen eller vännerna i rymliga lägenheter i ett lugnt område. Inredda i klassisk alpstil med trä från golv till tak och där morgonkaffet kan njutas av med en utsikt över de snötäckta bergen. Lägenheterna varierar i storlek och rymmer 2-11 personer. I de flesta lägenheterna finns en öppen spis där ni kan samlas efter en lång dags skidåkning. I de större lägenheterna för minst 6 personer ingår ved och fler påsar kan köpas i receptionen för 12 EUR. Skulle du mot förmodan behöva en paus från ditt resesällskap finns det Wi-Fi i lägenheten.

Var uppmärksam på att de mindre lägenheterna för upp till 6 personer har en kombiugn medan de större lägenheterna över 6 personer har en ugn och mikrovågsugn. Alla lägenheter har diskmaskin samt trasa och diskmaskinstabletter ingår. Utöver det ingår även slutrengöring när det är dags för hemresa, dock inte slutrengöring av kök.

Önskar du ta med husdjuret på skidresan är det tillåtet i lägenheterna. Detta är mot betalning och ska meddelas vid bokning.

SPA & wellness

Har all energi använts upp på pisterna efter en hel dag kan dina batterier laddas upp i hotellets SPA. Koppla av i bastun eller bubbelpoolen. Eller varför inte prova på hamam i lugn miljö. Detta mot en kostnad på 15 EUR per person för 50 minuter vilket bokas i receptionen. Dessutom kan du lyxa till det ännu mer med en massage som kan köpas till på förfrågan.

Bra att veta

Ankommer du i bil finns det flera parkeringsmöjligheter vid boendet i olika priskategorier. Det finns parkeringsgarage för 147 EUR/vecka, parkering under tak för 126 EUR/vecka samt utomhusparkering för 47 EUR/vecka. Allt beror på tillgänglighet. Om du ankommer med elbil/laddhybrid kan du ladda den i byn. Det finns bland annat en laddstation vid den allmänna parkeringen Parking De La Croisette men det finns även fler i byn. Fråga guiderna för mer information när de ringer veckan innan avresa.

Turistskatten ska betalas direkt till hotellet – antingen kontant eller med kreditkort. Turistskatten är inte inkluderad i resans pris eftersom vi vare sig får eller kan hantera ekonomi mellan regering och gäst. Turistskatt per person per natt varierar. Det är den officiella hotellklassificeringen och destinationen som ligger till grund för storleken på turistskatten. Läs mer här.

Välkommen till Les Menuires och Residence Le Hameau de la Sapinère.

Avstånd

Avstånd till pist : 25 m

Avstånd till lift: 100 m

Avstånd till centrum : 700 m

Avstånd till shopping: 700 m

Avstånd till skiduthyrning: 400 m

Rum

Balkong / Terrass Ja

Safety box Ja

TV Ja

Slutstädning Ja

Kaffemaskin Ja

Dusch eller badkar Ja

Toalett Ja

Kylskåp Ja

Sängkläder Ja

Handdukar Ja

Ugn Ja

Kokplatta Ja

Diskmaskin Ja

Wifi i lägenhet Ja

Mikrovågsugn Ja

Kökshanddukar Ja

Mat och dryck

Faciliteter

Barnsäng: On request

Bastu: Ja

Garage: 147€ /week

Jacuzzi: Ja

Parkering (mot betalning): 147€ - 126€ - 49€ /pr. week

Reception: Ja

Visa mer

Rengöring, förutom kök: Ja

Skidförvaring: Ja

Sällskapsdjur (på förfrågan): 91€/pr. week

WiFi: Ja

Ångbastu: Ja

3-rumslägenhet 4 personer

Lägenhet på ca 45 kvm i antingen en eller två våningar med balkong. Lägenheten består av ett vardagsrum med pentry, ett sovrum med dubbelsäng och ett sovrum med två enkelsängar. I lägenheten finns det även två badrum med dusch och en-två toaletter som antingen är i badrummet eller separat.

3-rumslägenhet m. sovalkov 6 personer

Lägenhet på ca 72 kvm med balkong. Lägenheten består av ett vardagsrum med öppen spis eller braskamin, separat kök, ett sovrum med dubbelsäng, ett sovrum med två enkelsängar och en sovalkov med våningssäng. I lägenheten finns det även två badrum med antingen dusch eller badkar samt två toaletter som antingen är i badrummet eller separat.

5-rumslägenhet m. bastu 8 personer

Lägenhet i tre våningar på ca 95 kvm med balkong och privat bastu. Lägenheten består av ett vardagsrum med öppen spis eller braskamin, separat kök, ett sovrum med dubbelsäng och tre sovrum med två enkelsängar. I lägenheten finns det även två badrum med dusch eller badkar och toalett, två badrum med dusch och en separat toalett.

5-rumslägenhet m. sovalkov 9 personer

Lägenhet på ca 105 kvm i antingen en eller två våningar. Lägenheten består av ett vardagsrum med öppen spis eller braskamin, separat kök, ett sovrum med dubbelsäng, tre sovrum med två enkelsängar och en sovalkov med en enkelsäng. I lägenheten finns även två badrum med dusch eller badkar, två duschrum och två toaletter.

6-rumslägenhet 9 personer

Lägenhet på ca 105 kvm i tre våningar med sovloft och balkong. Lägenheten består av ett vardagsrum med öppen spis eller braskamin, separat kök, ett sovrum med dubbelsäng, två sovrum med två enkelsängar, ett sovrum med en enkelsäng och ett sovloft med två enkelsängar. I lägenheten finns även två badrum med dusch eller toalett, två duschrum och tre toaletter varav den ena är separat.

6-rumslägenhet 10 personer

Lägenhet på ca 105 kvm i tre våningar med sovloft och balkong. Lägenheten består av ett vardagsrum med öppen spis eller braskamin, separat kök, ett sovrum med dubbelsäng, tre sovrum med två enkelsängar och ett sovloft med två enkelsängar. I lägenheten finns även två badrum med badkar eller toalett, två duschrum och tre toaletter varav den ena är separat.

6-rumslägenhet m. sovalkov 11 personer

Lägenhet på ca 115 kvm i tre våningar med balkon. Lägenheten består av ett vardagsrum med öppen spis eller braskamin, separat kök, två sovrum med dubbelsäng, tre sovrum med två enkelsängar och en sovalkov med en enkelsäng. I lägenheten finns även två badrum med badkar eller toalett, två duschrum och tre toaletter varav den ena är separat.

AccommodationTypes