Italien, Canazei

Hotel Cristallo

Inkl. 6 dagars liftkort Inkl. halvpension inkl. transfer

Välj rum

2 mar lör
9 mar lör
16 mar lör
23 mar lör
30 mar lör

Alternativ 1

1 x Dubbelrum (2 personer)

Se rumsbeskrivning

  • TV
  • Toalett
2 mar lör
9 mar lör
16 mar lör
23 mar lör
30 mar lör
Slutsålt
Slutsålt
Slutsålt
Slutsålt

Fakta

Om Hotel Cristallo

Traditionellt hotell med spa-avdelning

Läget

Hotel Cristallo hittar ni i ett lugnt och centralt område omgärdat av vacker natur och mitt emot en skidbuss-hållplats. Hotellet är familjeägt och byggdes 1959 och har sedan dess sköts av samma familj. Så service-andan ligger djupt rotat och familjen gör allt för att ni ska få en härlig vistelse på deras hotell.

Hotellet

Hotellet har renoverats år 2000 och är dekorerad i typisk alpstil med traditionella och klassiska möbler. Hotellet har också ett mysigt spa-område med bastu, ångbastu och bubbelpool där du kan koppla av efter en lång dag i Canazeis alla backar.

På hotellet serveras en stabil frukostbuffé och på kvällarna serveras en god traditionell middag med rätter på menyn såsom spenat Strangolapreti och apfelstrudel med vaniljsås.

Om du ankommer med elbil/laddhybrid kan du ladda den i byn. Det finns en laddstation vid stadens simhall. Fråga guiderna för mer information när de ringer veckan innan avresa.

Turistskatt på destinationen

Turistskatten ska betalas direkt till hotellet – antingen kontant eller med kreditkort. Turistskatten är inte inkluderad i resans pris eftersom vi vare sig får eller kan hantera ekonomi mellan regering och gäst. Turistskatt per person per natt varierar mellan 0,50 EUR – 4,50 EUR. Maximalt 31,50 EUR kommer därför att debiteras och detta är vid en veckas vistelse på ett 5-stjärnigt hotell. Det är den officiella hotellklassificeringen och destination som ligger till grund för storleken på turistskatten. Läs mer här

Avstånd

Avstånd till pist : 750 m

Avstånd till lift: 800 m

Avstånd till centrum : 250 m

Avstånd till shopping: 50 m

Avstånd till skidbuss: 0 m

Avstånd till skiduthyrning: 150 m

Rum

TV Ja

Toalett Ja

Mat och dryck

Pension Halvpension

Bar Ja

Restaurang Ja

Halvpension Ja

Faciliteter

Bastu: Ja

Jacuzzi: Ja

Livemusik: Ja

Lounge: Ja

Reception: Ja

Skidförvaring med pjäxvärmare: Ja

Visa mer

Solarium: Ja

SwimmingPool: Ja

Wellness: Ja

WiFi: Ja

Dubbelrum "Classic" m. dusch/wc

Fint rum med dubbelsäng samt eget badrum.
Balkong - Sängkläder - Hårtork - Kassaskåp - Dusch och toalett - Handdukar - TV - Wi-Fi (kostnadsfritt)

Dubbelrum "Classic" m. dusch/wc

Dubbelrum "Classic" m. dusch/wc.
Sängkläder - Hårtork - Kassaskåp - Dusch och toalett - Telefon - Handdukar - TV - Wi-Fi (kostnadsfritt)

Enkelrum m. dusch/wc

Enkelrum m. dusch/wc.
Sängkläder - Hårtork - Kassaskåp - Dusch och toalett - Telefon - Handdukar - TV - Wi-Fi (kostnadsfritt)

Resplan

Utresa

Avresa 02.03.2024 - 20:35 - Göteborg, Landvetter
Ankomst 02.03.2024 - 22:30 - Innsbruck
Restid 1:55
Flygnr. OS2628
Terminal Information kommer senare
Flygbolag Austrian Airlines

Hemkomst

Avresa 09.03.2024 - 15:15 - Innsbruck
Ankomst 09.03.2024 - 17:15 - Göteborg, Landvetter
Restid 2:00
Flygnr. OS2627
Terminal Information kommer senare
Flygbolag Austrian Airlines

Bagageregler:


1 stk incheckat bagage, max. 15 kg. Tillåtet handbagage är högst 5 kg, med maximalt mått på 50 x 40 x 25 cm. Barn under 2 år får totalt ha 10 kg incheckat bagage men ej handbagage. Reser du med barn under 2 år är barnvagn (max. 10kg) tillåtet utan extra kostnader. Barnvagnen ska paketeras in för att undvika skador och det är inte tillåtet att packa annat i barnvagnen. OBS: Om du reser med flera olika flygresebolag gäller de strängaste bagagereglerna både ut - och hemresa Se regler på resebeviset


Specialbagage:


Skidtransport Du måste beställa skidtransport i förväg. En skidtransport inkluderar ett skidfodral med ett par skidor och stavar samt en pjäxväska med ett par pjäxor och en hjälm. Totalt ska detta tillsammans väga högst 12 kg. Kom ihåg att det bara är tillåtet med ett par skidor i varje skidfodral. Det är begränsat med plats för skidor på flyget, så kom ihåg att boka skidtransport i god tid. Det är möjligt att ha pjäxor som handbagage så länge det uppfyller reglerna för vikt och mått. Atlantic Airways tillåter inte multibags.


ABS Lavinryggsäck:


Atlantic Airways tillåter en lavinryggsäck per person som innehåller en tryckluftspatron i Div. 2.2. Den kan också vara utrustad med en pyroteknisk utlösningsmekanism som innehåller mindre än 200 mg netto av Div. 1.4S. Det är viktigt att ryggsäcken är förpackad så att den inte kan aktiveras oavsiktligt. Ryggsäckens airbags måste vara utrustade med tryckventiler. Särskilt godkännande krävs. Önskar du att ta med dig en ABS lavinryggsäck så ska du kontakta oss senaste 7 arbetsdagar före avresa.


Mat ombord:


Du har möjlighet att köpa ett litet urval av snacks och dricka ombord på flyget. Reservera sittplatser: Du kan mot betalning reservera en plats på flyget från 60 dagar och fram till 48 timmar innan avgång. Du reserverar på: https://secure.paxport.net/shop/atlanticairways/ Du ska logga in med din unika kod som du hittar på ditt resebevis under "flyginformation" på sidan VIKTIG INFORMATION


Check-in:


När du flyger med Atlanic Airways och har förbeställt sittplats kan du checka-in online från 14 dagar till 4 dagar innan avresa. https://secure.paxport.net/shop/sas/ Self-service check-in i automaterna på flygplatsen är tillgängligt för alla. Du måste välja Atlantic Airways och följa instruktionerna på skärmen. På Köpenhamns flygplats, Kastrup sker check-in i terminal 3.

AccommodationTypes