Italien, Canazei

Hotel El Ciasel

Halvpension

Det finns tyvärr inga lediga rum på detta hotell den valda perioden

Fakta

Om Hotel El Ciasel

Hotell El Ciasel erbjuder ett populärt boende med italiensk charm, halvpension samt wellness.

El Ciasel är ett av våra mest eftertraktade hotell där maten är magnifik. Hotellet är byggt 1998 och erbjuder restaurang, pizzeria, bar och wellnessområde.

Belägenhet

Placeringen av hotellet är bra och ni har endast några hundra meter till centrala Canazei och fem minuters gångväg från liften. Skidbussen stannar även precis vid dörren om man vill vila benen efter en lång dag på skidor.

Italiensk charm

Rummen är trevligt inredda med italiensk charm och stil när den är som bäst. Barnsäng kan hyras för ca 15 Euro/dag. För alla gäster ingår det en halvpension i form av en frukostbuffé och en härlig kvällsmeny.

Avkoppling

I skidkällaren finns pjäxvärmare, så att ni kan få varma pjäxor till nästa morgon. Det är även i källaren som ni hittar ett wellnessområde med bastu, turkiskt ångbad, solarium och fitnessrum. Här kan ni koppla av efter en dag i backen.

Om du ankommer med elbil/laddhybrid kan du ladda den i byn. Det finns en laddstation vid stadens simhall. Fråga guiderna för mer information när de ringer veckan innan avresa.

Turistskatt på destinationen

Turistskatten ska betalas direkt till hotellet – antingen kontant eller med kreditkort. Turistskatten är inte inkluderad i resans pris eftersom vi vare sig får eller kan hantera ekonomi mellan regering och gäst. Turistskatt per person per natt varierar. Det är den officiella hotellklassificeringen och destination som ligger till grund för storleken på turistskatten. Läs mer

Trevlig resa!

Avstånd

Avstånd till pist : 450 m

Avstånd till lift: 300 m

Avstånd till centrum : 300 m

Avstånd till shopping: 300 m

Avstånd till skidbuss: 50 m

Avstånd till skiduthyrning: 300 m

Rum

Balkong / Terrass Ja

Safety box Ja

TV Ja

Hårtork Ja

Vattenkokare Ja

Wifi på rummet Ja

Badrum Ja

Toalett Ja

Mat och dryck

Pension Halvpension

Bar Ja

Restaurang Ja

Halvpension Ja

Faciliteter

Bastu: Ja

Jacuzzi: Ja

Lounge: Ja

Reception: Ja

Skidförvaring med pjäxvärmare: Ja

TV-rum: Ja

Visa mer

WiFi: Ja

Ångbastu: Ja

Dubbelrum m. dusch/wc

Fint inrett dubbelrum med dusch/wc.
Balkong - Sängkläder - Hårtork - Kassaskåp - Dusch och toalett - Telefon - Handdukar - TV - Vattenkokare - Wi-Fi (kostnadsfritt)

Enkelrum m. dusch/wc

Mysigt inrett enkelrum med dusch/wc.
Balkong - Sängkläder - Hårtork - Kassaskåp - Dusch och toalett - Telefon - Handdukar - TV - Vattenkokare - Wi-Fi (kostnadsfritt)

Rymmligt dubbelrum med plats för två extra sängar

Rum med dubbelsäng och trappa upp till ett lågt loft med 2 sängar lämplig för 2 barn.

Balkong - Sängkläder - Hårtork - Kassaskåp - Dusch och toalett - Telefon - Handdukar - TV - Vattenkokare - Wi-Fi (kostnadsfritt)

AccommodationTypes