Italien, Passo Tonale

Hotel Edelweiss

Frukostpension inkl. transfer

Det finns tyvärr inga lediga rum på detta hotell den valda perioden

Fakta

Om Hotel Edelweiss

Bo med gångavstånd till pist, lift och centrum på detta mysiga frukostpensionat - Hotel Edelweiss, mitt i Passo Tonale.

Hotel Edelweiss ligger perfekt i hjärtat av Passo Tonale. Det är endast 50 meter till den närmaste liften vilket gör att du snabbt och enkelt kan ta dig ut i det fina skidområdet. När du bor här behöver du därför inte oroa dig för att släpa på skidutrustning långa vägar då skidåkningen ligger precis utanför dörren.

Inte nog med det – du har även byns centrum runt hörnet från hotellet. Så när du ska ut och utforska det italienska köket till middag har du inte långt till restauranger, barer och butiker.

Skidresa med frukost

När du bor på Hotel Edelweiss behöver du inte tänka på att ordna med frukost, vilket gör det enkelt att gå upp på morgonen. När du vaknat på morgonen behöver du bara gå ned till hotellets restaurang, sätta dig till rätta och njuta av frukostbuffén. Frukosten ger dig goda möjligheter för att fylla på massor av energi inför dagens skidåkning.

Hotellet

Detta familjeägda hotell, med traditioner som gått från generation till generation, är kända för sin exemplariska service. På Hotel Edelweiss kommer du känna dig varmt välkommen och precis som hemma. Den vänliga personalen är alltid redo med en hjälpande hand.

Hotellrummen är inredda i äkta italiensk alpin stil och erbjuder allt du kan tänka dig att behöva under din skidresa. Varje rum har eget badrum, hårtork, TV och safetybox. Många av rummen har även balkong men dock inte alla.

På hotellet erbjuds också skidförvaring med möjlighet att torka pjäxorna, vilket innebär att du inte behöver sätta dina fötter i iskalla pjäxor varje morgon. Parkeringsmöjligheter finns också vid hotellet om du kommer med bil till Passo Tonale. Wi-Fi finns också på hotellet, men det kan vara bra att komma ihåg att du är i Alperna och att det därav kan vara lite ojämn förbindelse emellanåt.

Om du ankommer i elbil finns det möjlighet att ladda den i byn. Det ligger en laddningsstation vid sidan av Sport Hotel Vittoria. Fråga guiderna när de ringer veckan innan avresa för att få mer information.

Turistskatt på destinationen

Turistskatten betalas direkt till hotellet – antingen kontant eller med kort och är inte inkluderat i resans pris då vi inte får lov att hantera ekonomin mellan regeringen och gästen. Turistskatten per person per natt varierar. Avgiftens storlek grundar sig i den officiella hotellklassificeringen och destinationen. Det tas inte ut någon turistskatt för barn – dock kan åldern variera från land, destination och hotell. Läs mera om detta här.

Nortlander glädjer sig att välkomna dig till Hotel Edelwiess och Passo Tonale!

Avstånd

Avstånd till pist : 100 m

Avstånd till lift: 50 m

Avstånd till centrum : 50 m

Avstånd till shopping: 100 m

Avstånd till skidbuss: 50 m

Avstånd till skiduthyrning: 100 m

Rum

Safety box Ja

TV Ja

Hårtork Ja

Wifi på rummet Ja

Badrum Ja

Toalett Ja

Mat och dryck

Pension Frukostpension

Bar Ja

Restaurang Ja

Glutenfri mat Ja

Frukost Ja

Faciliteter

Garage: 7€ / night

Skidförvaring med pjäxvärmare: Ja

Spelrum: Ja

TV-rum: Ja

WiFi: Ja

Enkelrum "Standard"

Rum med enkelsäng samt eget badrum.
Sängkläder - Hårfön - Safe - Dusch & toalett - Handdukar - TV - Wi-Fi (gratis)

Dubbelrum "Standard"

Dubbelrum med dusch/wc, hårfön, safety-box, telefon och TV, samt med möjlighet för en extra sovplats.
Sängkläder - Hårfön - Safe - Dusch & toalett - Handdukar - TV - Wi-Fi (gratis)

Dubbelrum m. möjlighet för 2 extrasängar

Rum med dubbelsäng för två personer med eget badrum. I detta rum finns möjlighet för två extra sovplatser.
Sängkläder - Hårfön - Safe - Dusch & toalett - Handdukar - TV - Wi-Fi (gratis)

AccommodationTypes