Österrike, Saalbach-Hinterglemm

Apartment Jausern

Fakta

Om Apartment Jausern

Drömmer du om en skidresa nära pisten i lugna omgivningar i en modern österrikisk lägenhet? Då är Apartment Jausern det perfekta valet för din skidresa.

I Apartment Jausern bor du i lugn miljö i utkanten av byn med pisten i bakgården och liften några minuters promenad bort. Skidbussen går 300 meter från huvuddörren och om du vill spara på benkrafterna till skidåkningen så är det bara att hoppa på skidbussen som kör dig till liften. Om du efter en dag på skidor vill åka in till centrum för att uppleva byns flera caféer, restauranger, afterski-barer och shoppingmöjligheter så är det återigen bara att hoppa på skidbussen.

Trevliga lägenheter

Du får en trevlig, modern och charmig lägenhet med österrikisk inredning och allt du kan tänkas att behöva för en bra skidresa. Lägenheterna är inredda med bland annat koskinn på golvet, mysigt soffområde, trämöbler och gevär som dekoration – som allt tillsammans är med till att skapa den härliga charmen och stämningen. Du får helt klart lust till att slänga dig i vardagsrummet med en hemblandad drink i handen för avkoppling efter dagens skidåkning.

Du kan i lugn och ro ta med vännerna eller familjen hit. Lägenheten är nämligen en stor 4-rumslägenhet med plats för upp till 10 personer. Det finns flera sovrum i lägenheten varav två av dem har dubbelsäng, samt finns ett sovrum med två våningssängar. Härtill finns det möjlighet för extra sovplats på soffan i vardagsrummet.

I lägenheten finns det även ett stort och välutrustat kök som bland annat har ugn, mikrovågsugn och diskmaskin - så ni slipper den stora diskussionen om vem som ska ta disken för diskmaskinen löser det åt er.

Den trötta men härliga känslan i kroppen efter en lång dag på skidor är vi många som känner till. När du bor här har du möjlighet för att mjuka upp den stela skidkroppen i bastun eller med ett bad i badkaret. Det finns nämligen ett badrum med badkar, dusch och toalett, samt ett badrum med både dusch och bastu. Du behöver inte oroa dig för att inte få upp värmen när du är här. Det finns även en separat toalett, så när dina medresenärer tar ett bad eller är i bastun behöver du inte vänta på att toaletten ska bli ledig.

Skulle du vilja dokumentera dina härliga skidupplevelser eller den fina lägenheten till dem därhemma så finns det wi-fi i lägenheten. Kom dock ihåg att vi trots allt är i Alperna så förbindelsen kan vara lite ostabil då och då.

Du behöver inte heller proppa resväskan full med handdukar och sängkläder för det finns i lägenheten. Istället finns det plats i resväskan till ett extra set kläder eller din nya utrustning.

Gå på en 3D-rundvandring på boendet här.

Om du ankommer med elbil/laddhybrid kan du ladda den i byn. Det finns bland annat en laddstation vid Turistinformationen. Fråga guiderna för mer information när de ringer veckan innan avresa.

Turistskatt på destinationen

Turistskatten ska betalas direkt till hotellet – antingen kontant eller med kreditkort. Turistskatten är inte inkluderad i resans pris eftersom vi vare sig får eller kan hantera ekonomi mellan regering och gäst. Turistskatt per person per natt varierar. Det är den officiella hotellklassificeringen och destination som ligger till grund för storleken på turistskatten. Läs mer här.

Avstånd

Avstånd till pist : 0 m

Avstånd till lift: 800 m

Avstånd till centrum : 4000 m

Avstånd till shopping: 800 m

Avstånd till skidbuss: 350 m

Avstånd till skiduthyrning: 4000 m

Rum

Balkong / Terrass Ja

TV Ja

Slutstädning Ja

Kaffemaskin Ja

Vattenkokare Ja

Dusch eller badkar Ja

Toalett Ja

Kylskåp Ja

Städning Ja

Sängkläder Ja

Handdukar Ja

Frys Ja

Ugn Ja

Kokplatta Ja

Diskmaskin Ja

Wifi i lägenhet Ja

Mikrovågsugn Ja

Mat och dryck

Faciliteter

Barnsäng: Ja

Bastu: Ja

Skidförvaring: Ja

Tvätt-service: Ja

WiFi: Ja

4-rumslägenhet för upp till 10 personer

4-rumslägenhet med 3 sovrum, 2 badrum och kök/uppehållsrum. 2 sovrum har dubbelsäng och 1 sovrum har 2 våningssängar. 2 badrum - ett med dusch, badkar och toalett, och ett med dusch och en mindre bastu. Samt en separat toalett. Uppehållsrum med kök med möjlighet för extra sovplats på soffan.
Wi-Fi - Sängkläder - Handdukar

AccommodationTypes