Österrike, Saalbach-Hinterglemm

Berger's Sporthotel

Halvpension

Fakta

Om Berger's Sporthotel

Bergers Sporthotel är perfekt för dig som vill ha ett bra hotell som ligger i hjärtat av Saalbach.

Hotell erbjuder fräscha och fina rum med en väldigt engagerad personal då hotellet är familjedrivet. Dessutom är hotellet ett av de äldre i Saalbach då det öppnades först 1921.

Rummen och Läge

Hotellet har ett bra läge med 100 meter till liften och närmsta busshållplats ligger bara 50 meter från hotellet, vilket gör att lokationen är optimal. Det finns totalt 60 rum som all innehåller badrum med dusch och wc, telefon, tv, radio, minibar samt safetybox.

Hotellet har en avslappnad atmosfär där familjen Berger och resten av hotellets personal jobbar helhjärtat med att se till att era individuella behov blir tillfredsställda. Servicen är därför riktigt bra och här kommer ni utan tvivel att känna er välkomna och som hemma.

Hur smakar maten?

Alla rum är inkluderade med frukost och middag som serveras i en av hotellets restauranger. Hotellet drivs av att servera och erbjuda goda måltider vilket gör kvaliteten bra. Det finns hela tre restauranger på hotellet som alla serverar utsökta rätter. Självklart finns det också möjlighet för barnen att bli serverade ifrån barnmenyn. I hotellets största restaurang är det en gång i veckan live-musik.

SPA

Vill ni koppla av lite extra kan ni använda wellness-området där det både finns bastu, swimmingpool, turkiskt bad och ångbastu. Om kroppen värker efter skidåkningen erbjuder hotellet massage och skönhetsbehandlingar. Den perfekta möjligheten för avslappning för kropp och själ.

Anländer ni med bil kommer hotellets personal hjälpa er att parkera och ta hand om er bil under veckan. Om du ankommer med elbil/laddhybrid kan du ladda den i byn. Det finns bland annat en laddstation vid Turistinformationen. Fråga guiderna för mer information när de ringer veckan innan avresa.

Turistskatt på destinationen

Turistskatten ska betalas direkt till hotellet – antingen kontant eller med kreditkort. Turistskatten är inte inkluderad i resans pris eftersom vi vare sig får eller kan hantera ekonomi mellan regering och gäst. Turistskatt per person per natt varierar mellan 0,50 EUR – 4,50 EUR. Maximalt 31,50 EUR kommer därför att debiteras och detta är vid en veckas vistelse på ett 5-stjärnigt hotell. Det är den officiella hotellklassificeringen och destination som ligger till grund för storleken på turistskatten. Läs mer här.

Avstånd

Avstånd till pist : 250 m

Avstånd till lift: 100 m

Avstånd till centrum : 0 m

Avstånd till shopping: 0 m

Avstånd till skidbuss: 100 m

Avstånd till skiduthyrning: 150 m

Rum

Minibar Ja

Safety box Ja

TV Ja

Hårtork Ja

Wifi på rummet Ja

Dusch eller badkar Ja

Toalett Ja

Mat och dryck

Pension Halvpension

Bar Ja

Restaurang Ja

Halvpension Ja

Faciliteter

Barnsäng: Free

Bastu: Ja

Garage: 9€ / day

Lounge: Ja

Reception: Ja

Skidförvaring: Ja

Visa mer

SwimmingPool: Ja

Wellness: Ja

WiFi: Ja

Ångbastu: Ja

Enkelrum


Enkelrum med eget badrum.
Sängkläder - Hårtork - Dusch och toalett - Handdukar - TV - Wi-Fi (gratis)

Dubbelrum


Dubbelrum med eget badrum.
Sängkläder - Hårtork - Dusch och toalett - Handdukar - TV - Wi-Fi (gratis)

Dubbelrum med 2 extrasängar


Dubbelrum med möjlighet för 2 extrasängar samt eget badrum.
Sängkläder - Hårtork - Dusch och toalett - Handdukar - TV - Wi-Fi (gratis)

AccommodationTypes