Österrike, Saalbach-Hinterglemm

Bei Lisa

Fakta

Om Bei Lisa

På Bei Lisa finns det härliga lägenheter med allt som behövs för en skidresa till Saalbach-Hinterglemm.

När du bor på Bei Lisa har du en strålande utsikt över Glemm-dalen och de snötäckta bergen.

Bei Lisa ligger i en lugnare del av byn och erbjuder familjevänliga lägenheter för 2-6 personer. Alla lägenheter har sovrum, kök och badrum. Ett litet plus är att det dessutom finns smart-TV i lägenheterna så här blir du aldrig uttråkad. I lägenheterna finns det gott om plats för umgänge med dina medresenärer.

Snabbt i backen – varje dag

Från Bei Lisa har du bara 300 meter eller knappa fem minuters promenad till Kohlmaisbahn som är den närmsta liften. Liften tar dig snabbt och enkelt upp i skidområdet. Efter en dags skidåkning så kommer du enklast tillbaka till Bei Lisa i pist 151 som kommer ner precis runt hörnet.

Bara 400 meter från Bei Lisa ligger Saalbachs centrum med sin mysiga gågata och mängder av shopping, barer och restauranger.

Bra att veta

När du bor på Bei Lisa är sängkläder och handdukar inkluderat samt slutstädning och parkering ingår i priset. Om du ankommer med elbil/laddhybrid kan du ladda den i byn. Det finns bland annat en laddstation vid Turistinformationen. Fråga guiderna för mer information när de ringer veckan innan avresa.

Nortlander ser fram emot att välkomna dig till Bei Lisa i Saalbach-Hinterglemm.

Turistskatt på destinationen

Turistskatten ska betalas direkt till hotellet – antingen kontant eller med kreditkort. Turistskatten är inte inkluderad i resans pris eftersom vi vare sig får eller kan hantera ekonomi mellan regering och gäst. Turistskatt per person per natt varierar. Det är den officiella hotellklassificeringen och destination som ligger till grund för storleken på turistskatten. Läs mer här.

Avstånd

Avstånd till pist : 50 m

Avstånd till lift: 300 m

Avstånd till centrum : 500 m

Avstånd till shopping: 700 m

Avstånd till skidbuss: 300 m

Avstånd till skiduthyrning: 800 m

Rum

TV Ja

Slutstädning Ja

Kaffemaskin Ja

Kylskåp Ja

Sängkläder Ja

Handdukar Ja

Kokplatta Ja

Wifi i lägenhet Ja

Mat och dryck

Faciliteter

WiFi: Ja

2-rumslägenhet 3 personer, 27 kvm

2-rumslägenhet till 3 personer som består av ett separat sovrum, kombinerat kök/vardagsrum, matplats, dusch och toalett samt terrass.

Sängkläder – Kaffemaskin – Spis – Kylskåp – Handdukar – TV

Studio m. sovloft 4 personer, 32 kvm

Studiolägenhet till 4 personer som består av ett kombinerat kök/vardagsrum med sovloft för fyra personer, terrass och ett badrum.

Sängkläder – Kaffemaskin – Spis – Kylskåp – Handdukar – TV - Ugn

2-rumslägenhet 4 personer, 32 kvm

2-rumslägenhet till 4 personer som består av ett separat sovrum, vardagsrum med två bäddsoffor, matplats samt 1 badrum. Dessutom har lägenheten fransk balkong.

Sängkläder – Kaffemaskin – Spis – Kylskåp – Handdukar – TV - Ugn

3-rumslägenhet 6 personer, 57 kvm

3-rumslägenhet till 6 personer som består av två dubbelrum, två badrum, ett kombinerat kök/vardagsrum, matplats samt en våningssäng.

Sängkläder – Kaffemaskin – Spis – Kylskåp – Handdukar – TV - Ugn

AccommodationTypes