Österrike, Saalbach-Hinterglemm

Residence Kristall

Fakta

Om Residence Kristall

Moderna lägenheter med egen á la carte-restaurang

Precis vid sidan av Schattberg Express-liften ligger härliga Apartment Residence. Här bor ni i mitten av Saalbach nära till både butiker och restauranger.

Omgivning/ Läge

Möjligheterna är många där restauranger, barer, afterski, casino och inköp är endast få minuter från huset. Du har alltså allt det du behöver för att få en perfekt skidsemester, oavsett om det är med familjen eller vännerna.

Efter en lång dag i pisten är det alltid skönt att slappa och det finns det massor av möjlighet för. Här erbjuds det ett wellnessområde med bastu, ångbad och lyxiga duschar.

Lägenheterna

Lägenheterna på Apartment Residence är nymoderna och elegant inredda. Samtliga har två badrum, TV, gratis Wi-Fi och ett välsorterat kök med all den utrustning du behöver för att laga god mat till hela sällskapet.

Gå på en 3D-rundvandring på boendet här.

Extra/ Värt att veta

  • Gratis parkering
  • Gratis Wi-Fi
  • Skidförvaring
  • Wellnessområde med ångbad och bastu
  • Solterrass
  • À la carte restaurang i komplexet
  • Brödservice

Om du ankommer med elbil/laddhybrid kan du ladda den i byn. Det finns bland annat en laddstation vid Turistinformationen. Fråga guiderna för mer information när de ringer veckan innan avresa.

Turistskatt på destinationen

Turistskatten ska betalas direkt till hotellet – antingen kontant eller med kreditkort. Turistskatten är inte inkluderad i resans pris eftersom vi vare sig får eller kan hantera ekonomi mellan regering och gäst. Turistskatt per person per natt varierar mellan 0,50 EUR – 4,50 EUR. Maximalt 31,50 EUR kommer därför att debiteras och detta är vid en veckas vistelse på ett 5-stjärnigt hotell. Det är den officiella hotellklassificeringen och destination som ligger till grund för storleken på turistskatten. Läs mer här.

Avstånd

Avstånd till pist : 100 m

Avstånd till lift: 20 m

Avstånd till centrum : 20 m

Avstånd till shopping: 20 m

Avstånd till skidbuss: 100 m

Avstånd till skiduthyrning: 20 m

Rum

Balkong / Terrass Ja

TV Ja

Slutstädning Ja

Kaffemaskin Ja

Hårtork Ja

Vattenkokare Ja

Dusch eller badkar Ja

Toalett Ja

Kylskåp Ja

Sängkläder Ja

Handdukar Ja

Frys Ja

Ugn Ja

Kokplatta Ja

Diskmaskin Ja

Wifi i lägenhet Ja

Mat och dryck

Faciliteter

Bastu: Ja

Skidförvaring: Ja

WiFi: Ja

3-rumslägenhet 6 personer

Innehåller två sovrum med dubbelsäng två badrum och ett kök/uppehållsrum med extra sängplats till 2.
Balkong - Sängkläder -Spishäll / spisplatta -Diskmaskin – Frys - Mikrovågsugn -Ugn - Kylskåp – Diskhandduk - Handdukar - TV - Vattenkokare - Wi-Fi (gratis)

3-rumslägenhet 8 personer

Innehåller två sovrum, ett med en dubbelsäng och ett med en dubbelsäng och en våningssäng. Samt två badrum och ett kök/uppehållsrum med extra sängplats till 2.

AccommodationTypes